Изневярата като спасение на брака.

• 21 135
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Изневярата няма как да спаси брака.
Но ако си решила , че няма да го бъде брака, давай  Grinning

# 91
Твоят подпис е доста по темата  Wink

Иначе изневярата не гарантира и разтургане на брака.
Може пък да установи колко виновна се чувства, гузна, да съжали истински, че е допуснала - и това да я накара да отрезвее и да оцени съпруга...знае ли човек...

# 92
  • Варна
Според мен, иска да установи дали проблема, който има е само със съпруга и или това и е отношението към секса въобще. Такак погледнато една изневяра е много на място.

# 93
  • Бургас
Така или иначе докато не го направи, няма да разбере как ще се чувства. Факт! Има неща, които си мислим, че можем да си представим и да допуснем как ще се чувстваме, но не е така - трябва да го изживееш, за да разбереш. Това е едно от тези неща.  Peace

# 94
Поли ,аз пък ще ти кажа да действаш и това даже ще ти спаси брака Grinning Вариантите са: правиш секс с другия,не ти харесва нещо,разочароваш се и се "връщаш" изцяло към мъжа си и брака си с усещането,че не си е струвало. Мъжа си не желаеш,ама и другите не стават. Спасяваш брака си.
Вариант две: правиш секс с въпросния,секса е върха,харесва ти,на него също.ставаш ненаситна и искаш още и още,влюбваш се,той се отдръпва,щото го е страх. Минава още малко време и връзката вместо да те разтоварва те натоварва,почваш да откриваш някои не толкова добри черти и у другия-или не те оценя достатъчно Mr. Green,или е сприхав,или стиснат или.... Tired Whistling И другите не стават,разочароваш се и си спасяваш брака.

# 95
Вай, вай....одрахте я жива жената, а тя е объркана просто. Сърбеж, пък не иска този да я почеше, а някой друг Mr. Green
Обикновена криза в брака, предизвикана от монотонното и дълго 14 години съжителство. Ей, авторке, да не мислиш, че на другите не им е писнало от един и същи мъж, или вярваш на приказките, че всички правят секс като в първия ден след 15-20 години заедно? Само ти си знаеш какво точно ти е отношението към законния и само ти ще решиш как да постъпиш, но изневяра да скрепява брак.... Rolling Eyes за такова животно не съм чула.... newsm78

# 96
  • Tам през Атлантическия океан
Жена и вода тръгнат ли, спиране няма.

Whistling Wink

# 97
Пишеш, че мъжът ти е с труден характер. Значи са ти се натрупали много емоционално неудовлетворение и тежест. Не мисля, че т.нар. изневяра е нещо толкова фатално!Животът ти е твой.  Тялото ти си е твое. Не само физическото, но и емоционалното тяло също. Смятам, че една такава връзка, щом имаш толкова голям мерак, може просто да те поразтовари, нещо като почивка, курорт, екскурзия. Глътка въздух, за да се гмурнеш пак в ежедневието. И толкова. Нищо фатално, грешно. Вина и др.подобни не бива да си вменяваш.

# 98
Пишеш, че мъжът ти е с труден характер. Значи са ти се натрупали много емоционално неудовлетворение и тежест. Не мисля, че т.нар. изневяра е нещо толкова фатално!Животът ти е твой.  Тялото ти си е твое. Не само физическото, но и емоционалното тяло също. Смятам, че една такава връзка, щом имаш толкова голям мерак, може просто да те поразтовари, нещо като почивка, курорт, екскурзия. Глътка въздух, за да се гмурнеш пак в ежедневието. И толкова. Нищо фатално, грешно. Вина и др.подобни не бива да си вменяваш.

Понякога се срещат и доста земни мнения  Peace

# 99
Аха....той "Пътят към ада е постлан с добри намерения!"
Ама тя щом си вярва....  

# 100
Ама тя щом си вярва....  

Ема не всички са така умни като теб и не всички знаят всичко.
Някои – както авторката и много от обикновените хорица – понякога се двоумят, понякога не са сигурни, понякога рискуват, понякога печелят...

# 101
Ама тя щом си вярва.... 

Ема не всички са така умни като теб и не всички знаят всичко.

Еми, аз нали затова съм тук, да давам акъл .....и насоки в живота.На несигурните ,де....   Laughing

# 102
  • София
За вас не знам, но аз не мога да си обърна езика и да кажа на някого "легни си с друг, щом искаш, тялото си е твое", защото  това означава, ако той реши да повярва на думите ми, да го тласна към нещо, което може да му донесе неприятности и дори разрушаване на семейството! Земно-неземно, не мога да кажа нещо, което смятам за носещо повече проблем, отколкото положителни резултати. В края на краищата, всеки си решава и конкретно за неща като изневяра, изобщо не трябва да се пита, разпитва и прочие, а да се решава конкретно. Не че не съм наясно, абсолютно съм наясно защо се пускат подобни теми - за да може авторът да си реши вътрешния конфликт, да си успокои съвестта, да елиминира съмненията, защото той търси определени мнения, които да подкрепят вече почти взетото решения и да удовлетвори желанието си. Само дето се появяват и други мнения, които най0малкото ще бъдат прочетени, макар и да бъдат отхвърлени впоследствие.

# 103
"щом искаш" не значи да подстрекаваш. Просто има тема и всеки се изказва, затова има мнения и в двата полюса. Аз лично не съм си казала мнението, поне не сериозно - и няма и да го направя, защото блипсва ужасно много информация, за да може да бъде обективно...

# 104
Всеки има различно отношение към изневярата и към брака. За някои изневярата е нищо работа, но не са много тия. А може така да се случи, че за нея е нищо, пък за него - много.

Общи условия

Активация на акаунт