Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните проблеми, с които се сблъскват участниците?
Какви са някои често срещани теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Дискусията се върти около бременността, като участниците обсъждат своите преживявания, проблеми и радости, свързани с този етап от живота им. Темите включват запазване на термини за преглед, споделяне на опит и съвети за хранене, използване на лекарства, козметика и препарати за бременни жени, както и изразяване на притеснения и страхове.
-
Какви са основните проблеми, с които се сблъскват участниците?
-
Какви са някои често срещани теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните теми, свързани с бременността?
-
Какво включва прегледът на 4D и биохимичния скрининг?

Много четох миналия път и на лекции ходех, и благодарение на тях успешно засука още в родилното, недоносена и родена със секцио. Понеже беше 1800 гр. само първата капка да глътнеше и заспиваше, ако чаках на съвети от акушерките, не знам дали и седмица щях да кърмя. Даже за недоносени е много важно да сучат, иначе не знам как щеше да наддаде. След това май пак от тях, или от консултативния кабинет по кърмене, не помня, мъжа ми го пратих, взехме кантарче под наем. Струваше 1 лв. на ден, трябваше да следим колко изяжда, наддава ли, че да не я уморим с моите фикс идеи за кърмене.
Не съм пила нищо, не одобрявам лекарствата. Предпочитам масажи, но най-ми помага вода, вода в големи количества ми спира главоболието.