Покажете си детските стаи - тема 17

• 82 974
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Здравей, Simantro,
поръчахме си детски стаи от чам- чисто бял за дъщерята и цвят капучино (бежаво сиво) за сина.
Прави ни ги една фирма за чамови мебели на Екзарх Йосиф. Всяка стая излезе около 1200 лева, гардероб, бюро, легло с 2 чекмеджета. Днес чакаме да ни ги доставят, изработиха ги бързо, но не съм ги видяла още.

# 106
  • София
Ако ми дадеш снимки на готовите мебели, може да ти искам и координати Peace
Макар че цената е нормална за тези неща. При нас по-скъпото идва от това, че са 2 легла с повдигащ механизъм, трикрил гардероб с надстройка, бюро с надстройка, библиотека, висок шкаф и още 4-5 малки неща.
И с по-хубави механизми и плътни задни страни съм искала да е всичко. Отделно тези черти по лицевата част... Та като цяло не казвам, че е скъпо, а че на мен ми идват доста парите Simple Smile

# 107
  • на североизток
Октоподче, ужас ooooh! После някои питат защо избираме Икеа и защо си правим сами мебелите, ами затова! Защото в Икеа си Човек, още преди да е почнало работното им време, даже и във ВЦто  Wink А частните бг фирми гледат да свършат всичко на конвейр, и не само че не те зачитат като клиент(, т.е. този който плаща), ами и ти налагат техния си вкус или по-точно липсата на такъв! Първо ти опъват нервите до краен предел, а накрая ти одират кожата #Cussing out

За "легените" не съм съгласна Naughty Толкова са красиви на живо, че изобщо не ми е хрумвала тази асоциация! Пластмасата е много качествена и приятна на допир, лесно се почиства и е в прекрасни цветове!

Симантро, ако не е много наложително да бързате, по-добре вземи оферти и от други фирми, пък тогава минавай на план Б, т.е. ПДЧ. А ако си сигурна, че тази фирма работи качествено и си заслужава цената, може и да се понапънете. А пробвахте ли да се пазарите за цената, някой път се получава, ако се направи интелигентно Wink А може и да оставите една част на изплащане.

# 108
  • Някъде на път....
.....А частните бг фирми гледат да свършат всичко на конвейр, и не само че не те зачитат като клиент(, т.е. този който плаща), ами и ти налагат техния си вкус или по-точно липсата на такъв! Първо ти опъват нервите до краен предел, а накрая ти одират кожата #Cussing out
....
Ей с това пък изобщо не мога да се съглася!  Stop
Лично мнение!  Peace

# 109
За "легените" не съм съгласна Naughty Толкова са красиви на живо, че изобщо не ми е хрумвала тази асоциация! Пластмасата е много качествена и приятна на допир, лесно се почиства и е в прекрасни цветове!

Ти не се връзвай много на човек, който спи на диван защото няма легла. А няма и да има скоро като гледам как върви.  Laughing

# 110
.....А частните бг фирми гледат да свършат всичко на конвейр, и не само че не те зачитат като клиент(, т.е. този който плаща), ами и ти налагат техния си вкус или по-точно липсата на такъв! Първо ти опъват нервите до краен предел, а накрая ти одират кожата #Cussing out
....
Лично мнение!  Peace

И аз  Peace 

За "легените" - толкова прах се събира по откритите пространства, а пластмасата като се наелектризира ....

# 111
  • София
iv4i_79, честно казано мисля, че цената е реална. Като гледам, как ПДЧ-то свали само 1000лв, предполагам, че другаде, дори да е по-евтино, ще е най-много с 300лв. А в магазина, където ходих, видях гардероб и легло в бяло с добра изработка, както и други неща, които ми допаднаха.
То не е гаранция, че моите няма да имат забележки, де. Бих отишла другаде само по лична препоръка, при това онагледена Mr. Green Затова събирам мнения.
Със сигурност знам, че от плоскости нещата ще са супер, защото ще ги прави мъжът на приятелка и за него знам как работи. Обаче предпочитам дърво май Confused

# 112
Simantro, имаш предвид истинско, естествено дърво?
Заради издръжливостта, или друго се колебаеш м-у него и плоскости?
Защото нашата спалня е с плоскости, и е с борд отстрани около 20см. Мъжа ми постоянно ходи в-у него и сяда вече 5г. ) Не е мръднала.

# 113
  • на североизток
....
Лично мнение!  Peace

Не казвам, че няма изключения, даже много се надявам да са повече Wink За съжаление е трудно да отсееш житото от плявата, особено в големите градове. В малките се знаем кой кой е и какво може Mr. Green та може би затова така обобщих Simple Smile

Да допълня другия тип фирми, които "с памук" ти вземат парите - много любезни, много внимателни и мноооооого скъпи Mr. Green Но и тези ги няма в наше село Laughing

Ако искаш може да опишеш вашия тип, ще ми е интересно да разбера, че има и такива фирми, защото досега не съм се сблъсквала в реалността с такива и надявам се няма да сметне за реклама Hug

# 114
  • Sofia
Симантро - само гардероба колко би ти струвал?
Харесва ми стаята и гардеробчето е близо до това, което си бях харесала, но по-семпло, ако излиза и по-евтино, може и да размисля за моята идея.  Thinking

# 115
Май имаше някой, който щеше да си взима кушетката на Икея- да каже дали се спи удобно Praynig

# 116
Не са в ред тези мебелни фирми, казвам ви. Получих пореден отказ да ми направят това - http://static.productreview.com.au/pr.products/ikea-odda-guest-b … 4d3e14fbcb59e.JPG, без контейнерите.

Май имаше някой, който щеше да си взима кушетката на Икея- да каже дали се спи удобно Praynig

Аз я исках, но не съм я купила.

# 117
  • Пловдив

Змейковица, аз пък искам да питам откъде са едни етажерки със закачалки под тях, имат декоративни пеперудки... дано се сети.

Ако е това на стената - от Ларедут - преди няколко години съм го взимала
На скрина също има закачени пеперудки-закачалки от МДФ - тях взимах от ибей

Каручката за играчки - също от МДФ - също от ибей  Wink

# 118
Октопод с рокля, отказали са да направят най-обикновен креват с още една дъска по средата???? Тези наистина не са в ред.

# 119
Октопод с рокля, отказали са да направят най-обикновен креват с още една дъска по средата???? Тези наистина не са в ред.

Да, точно така. Забележи, че цена не сме коментирали... да кажеш нещо моите очаквания са нереални. Утре отивам до един склад за плоскости и ако си харесам нещо, обещавам ви аз да скова тъпите кревати. Личи ли колко съм ядосана?! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт