Покажете си детските стаи - тема 17

• 82 978
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Октопод с рокля, а като знам аз какво легло си поръчах преди години на нашия приятел дърводелец. )
Нищо, че заяви, че съм луда (понеже приятел) и каза, че изобщо няма представа как ще го направи....накрая резултата беше точно такъв, какъвто исках и очаквах.
А все си мислех, че в София е лесно....толкова много възможности...

# 121
Октопод,думи нямам Shocked Е,това ве4е е излагация направо!
Аз също ще взимам за щерката едно такава кушетка. Ние имаме само две спални и като идват гости,ще ги слагаме там,а отделно,ве4е е в такава възраст,в която скоро ще посреща и нейни гостен4ета за през нощта,та там ще ги слагаме. А щкаф4етата също са ми довод толкова да го харесвам това легло Heart Eyes

Аз не също не го харесвам особено Трофаста,но не отри4ам,4е са страшно практи4ни.
А по-скоро съм фен на Експедита,тъй като могат да се използват във всяка една стая-детска,спалня,хол,офис и т.н. и ако някъде писне или просто ве4е не пасва,може да му се намери друго предназна4ение,докато с Трофаста това е доста по-трудно!

За нашата детска стая вси4ко ве4е е планувано,но нищо не е реализирано!

# 122
  • в белята
Мдааааааааааа дилемата с чама и пдч-то ми е до болка позната вече от две години............от толкова уж правя детската стая на дъщеря ми ooooh!Още от самото начало заяви ,че иска легло с балдахин и гардероб като на Бел...........след търсене най-евтиния вариянт ми излезе 3500 лв ,после ме разубедиха ,че хубав чам сега вече нямало и ще си хвърля парите на вятъра ,е да ама като цяла година умувах над дървени мебели сега немога да харесам нищо от пдч или което да е близко до това ,което иска дъщеря ми.Гледах готовите стаи от мдф ,но са с голямоо легло и малък гардероб.......... ooooh!........е оплаках се и аз.

# 123
  • Велико Търново
Здравейте,от скоро ви следя темичката,ние също на скоро правихме детска стая,не знам дали ще ви хареса,но я споделям Simple Smile http://meri31.snimka.bg/children/stayata-na-vesi.699471

# 124
mimi-vesi, много хубаво съчетание на цветовете! Видях мебелите от чам в нова светлина, чудесно е!

Заради националният празник или защото по-късно ще ни нападнат извънземните, но намерих кой да направи леглата. И не просто да ги направи, но както аз искам.

# 125
Октопод с рокля, честито. )))

Аз сега се замислям, има ли плоскости в бял цвят? и не само бял, но или със състарен вид на дървото (имитация де) или да е с гланц?
Рових из нета, но не попаднах на каквото ми трябва, а исках да видя и цени.
Макар че първо трябва да измисля точно какво искам, в какви размери..и да дам на дърводелеца да изчисли колко материал ще трябва.

# 126
Има гладко бяло, гланцирано бяло и с жилки като дърво. Последното е много хубаво, но най-скъпо.

# 127
Има гладко бяло, гланцирано бяло и с жилки като дърво. Последното е много хубаво, но най-скъпо.

Е, чудесно, успокоих се. )
За последното и аз имах такива подозрения. )
Ще мисля в последствие на кое точно ще се спрем, пък и от гледна точка на поддържането може би има значение.

# 128
За поддръжката всички ми изглеждат добре, но последното например е леко релефно и не става за повърхност на бюро. Или по-точно става, но ще ти трябва подложка. Но пък е прекрасно за вратички и ще можеш да си направиш комбинации.

# 129
Октопод с рокля, да, варианти определено има, щом има и от вида гланц и без гланц.
Така или иначе още обмислям колко точно мебели искам и какви. ) Доста неща си харесах, основно преглеждах немски сайтове и ми харесаха изчистените и функционални модели на мебели.

# 130
  • Велико Търново
mimi-vesi, много хубаво съчетание на цветовете! Видях мебелите от чам в нова светлина, чудесно е  
Мерси много!

# 131
  • Някъде на път....
.....
Ако искаш може да опишеш вашия тип, ще ми е интересно да разбера, че има и такива фирми, защото досега не съм се сблъсквала в реалността с такива и надявам се няма да сметне за реклама Hug
Не мисля, че е редно аз да описвам - задължително ще се сметне за реклама, а не това ми е целта.  Peace
Но пак ти казвам - не всички бг производители са такива, каквито ти ги описваш.  Peace

# 132
Mirama моята стая ще бъде с бели и сини плоскости, марката ще е Kaindl най-вероятно
Спряла съм се на нещо такова:
Скрит текст:

# 133
  • София
mimi-vesi, чудна е стаята. Много хубво съчетания на цветовете и някак си по-уютно ми се струва с дърво. Явно е субективно, де, но по тази причина силно се колебая между чам и плоскости Rolling Eyes

# 134
skrita FUstA, тоест ще я поръчваш готова?

Гледах в нета цени на плоскости, но разликите са твърде големи. От 25-30лв, до 120-140лв. за еднакви размери. Ясно е, че ще се обикаля на място, но исках да имам някаква представа.
Макар че преди да реша точно какво искам, и да ми направят чертеж колко материал ще трябва, няма как да си направя сметката за цена.

Общи условия

Активация на акаунт