На море в Гърция - 11

• 97 489
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Много важно го раздават една торба пари взимат за спане и то септември, пък една метла не могат да ударят....

Това за Гърция ли го каза? След като го няма в офертата значи не е включено в цената. Важи за всичко, не само за почистване. Ако сумата за нощувка и условията ти се струват неприемливи просто не купуваш...
Преди дни бях в апарт комплекс в БГ с ежедневно почистване и подобни на студията в Гърция- е налагаше ми се да минавам след чистачката редовно. Това е нечестно  - уж включено в цената, но некачествено. В тази ситуация можех да имам претенции, но в Гърция нямам основание.

# 196
  • София
Сега се сетих и друго - в Гърция водата от чешмата става ли за пиене или да пием само бутилирана?

Зависи от мястото. Ако питаш дали има опасност за здравето - не, няма. Но определено има места, на които не става за пиене и май повечето селца на Халкидики са така. В общи линии ако има планина наблизо - става.

# 197
А как се казва хубавия плаж във Вурвуру и как да го открием? Напразното лутане да търсим не ми допада.. Особено предвид размера на плажа и гъстотата на плажуващи на тоя портокали newsm78

# 198
  • София
Благодаря за отговора, тодоричка!

Сега се сетих и друго - в Гърция водата от чешмата става ли за пиене или да пием само бутилирана?

За Никити конкретно ти препоръчвам бутилирана(но гръцката бутилирана вода не я харесвам изобщо, много ми е "лигава" ако мога така да се изразя). Моя мъж понеже е инат и почти винаги пие от чешмата, където и да сме (само в Истанбул пропусна,защото ни предупредиха изрично) пи и от тази чешмяната в Никити и го поприсви стомаха и мина на бутилирана. Но пък разтворимото кафе, което пием си го правех с чешмяна, сварена в термо каната.

# 199
  • София (Възраждане)
А как се казва хубавия плаж във Вурвуру и как да го открием? Напразното лутане да търсим не ми допада.. Особено предвид размера на плажа и гъстотата на плажуващи на тоя портокали newsm78

Кариди, но и той не е голям и е твърде вероятно да е претъпкан. През август определно беше, макар че бяхме там в деня на пожара на Антон и водата и пясъкът около брега бяха абсолютно черни от сажди, които полепваха по кожата. Прочетох тук, че морето продължава да изхвърля отломки от пожара и сега.
На около километър е от Вурвуру, караш си по централната улица и оглеждаш за табела - не особено голяма и ясна, ние я пропуснахме.

# 200
  • София
Благодаря ви отново, момичета! Явно ще се купува вода оттук - и двамата с мъжа ми сме претенциозни на тази тема.  Crazy

# 201
  • София
Може би някой не ме е разбрал - относно чистенето. Предпочитам аз да си смета, но то не е само метене. Има и кофа, и парцал, ама препарат няма. Т.е. това не е упоменато в офертата. Че трябва да си купя препарат, веро и т.н. Като предлагаш кухня, сложи една гъба от 20 ст и малко веро.
Далеч съм от мисълта да споря с който и да е, за каквото и да е.
Написах какво съм очаквала.
Собствениците ги няма от два дни - като дойдат ще ги питам за места. Ако дойдат де...  Mr. Green щото прибраха на всички парите предварително - може да са отишли в Италия  Joy на море

# 202
  • София
Собствениците ги няма от два дни - като дойдат ще ги питам за места. Ако дойдат де...  Mr. Green щото прибраха на всички парите предварително - може да са отишли в Италия  Joy на море

Може, може, и те са хора и те душа носят.   Laughing
На мен ми потвърдиха резервето във Вурвуру, та ще се занесем до там, ако нещо не ни допадне може да се пренесем при вас със СКО  Simple Smile   Четвъртък потегляме живот и здраве  Simple Smile

party023

И да ви почерпя виртуално момичета, днес имам рожден ден. Не знам как да постна снимка с торта, та за това ви черпя с емотиконче. 

# 203
  • София
Дами, аз явно изтеглих къса клечка.  Confused Не знам къде са чистите плажове, но аз толкова мръсен плаж не съм виждала! Честно! Или поне не си спомням... Целият е във фасове, хартии, разни боклучета, да не говорим за треволяци, клонки и изсъхнали водорасли. Водата е приказна-напълно прозрачна, но пясъкът е....Говоря за Фурка. Утре ще се пуснем на юг, дано намерим нещо читаво.
Иначе селцето ми напомня Царево или Китен от преди 20 години. Simple Smile

# 204
  • София (Възраждане)
Моето лично впечатление е, че гръцките плажове за които посетителите не заплащат,  не се чистят редовно, поне аз не съм поподала на наскоро изчистен такъв.

# 205
  • София

party023

И да ви почерпя виртуално момичета, днес имам рожден ден. Не знам как да постна снимка с торта, та за това ви черпя с емотиконче. 

ЧРД! Бъди здрава, усмихната и обичана!

# 206
Понтес, Анабел, благодаря!

Ще се радвам да разкажеш подробности за Дамукари. Ще стоим там два дена ...
Но ми се иска да се поразходим, а не да лежим на плажа..., но първия ден трябва да финишираме най-късно до 7-8 вечерта в някакъв хотел, а ще тръгнем сутринта от Катерини.....

И на мен ми е интересно колко е цената за ферибота, защото първоначално планирахме да изкараме една вечер на Скиатос или Скопелос, но с цена от 250 евро за отиване и връщане с колата  ме отказаха.

Поздрави,

Hdvga, ние сутринта тръгнахме в 9.30 от Златоград,където нощувахме, и въпреки всичкото размотаване стигнахме в Агиос Йоанис по заобиколния път към 8 вечерта. Във Волос се и мотахме на пристанището да купуваме билети. Няма как от Катерини да не стигнете.
  За фери до Скопелос платихме 99 евро (двама души+кола),пет дни преди пътуването.
  Нямам много време сега да разказвам, че мъжът ми дава зор да вървим-кръчмата Акрогяли (възлова за района) ни зове! Но обещавам скоро да ти разкажа подробно за района (почти го разучихме) и за Дамухари. Дамухари е друга бира!  Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 22:14 от Anna bel

# 207
  • София
Тодоричка , бъди здрава и много обичана   bouquet

# 208
  • София
Тодоричка, честито! Бъди здрава и много щастлива!

# 209
  • София...........
Тодоричкаnewsm59

Общи условия

Активация на акаунт