На море в Гърция - 11

• 98 014
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, да се запиша и аз.
Ние резервирахме по праничните дни и следващата седмица почивка в два хотела. Така решихме - за разнообразие.  Grinning
това са:
http://www.hotel-orfeas-pierias.gr/blueresort/English/blue_resort.htm

http://www.hotel-cosmopolitan.gr/
Ако някой е почивал или е ходил по тези плажове на Коринос и Паралия да сподели.
Благодаря!
Това ни е първо лята в Гърция. В края на Юни бяхме на Тасос, Голдън Бийч и сега решихме да сменим. Очарована съм от Гърция. Какво казва, мъж ми "Едва ли ще се излъжа да ида пак на черноморието".

# 91
  • София
Ние резервирахме по праничните дни и следващата седмица почивка в два хотела. Така решихме - за разнообразие.  Grinning
това са:

Ще споделиш ли отзиви после от Хотела и плажа, сега гледах офертата от Планет и доста се замислих  newsm78

# 92
  • София...........
На всички почиващии на тези който им предстои пътуване тези дни слънчево време пожелавам.
famмай само ние с теб ще пътуваме последни след 7,8.09, вече търпение нямаммммм
Ние окончателно сме в Торони  Peace

И ние пътуваме на 7 срещу 8 -ми към Вурвуру, но още не сме решили към колко часа да тръгнем  newsm78

# 93
  • София

Ще споделиш ли отзиви после от Хотела и плажа, сега гледах офертата от Планет и доста се замислих  newsm78
Да, доста изгодни изглеждат, а и с децата...искахме храна и така със закуска и вечеря много добре излиза.

# 94
  • София
Утре заминаваме за Торони/Ситония/ Simple Smile ММ каза само риба ще ядем . Без храна сме. Кажете ми моля, сигурно има рибни пазари за прясна риба, къде са и кога работят? Може и в околностите.

# 95
Утре заминаваме за Торони/Ситония/ Simple Smile ММ каза само риба ще ядем . Без храна сме. Кажете ми моля, сигурно има рибни пазари за прясна риба, къде са и кога работят? Може и в околностите.

И ние ще сме в Торони, но след 10-тина дни. Също нямаме храна и се интересувам откъде ще може да си купуваме продукти и нещо готово. Хотелът ни е Блу Сии - да видим колко ще ни разочарова.

Stelitka, весело да си изкарате и после да споделиш  Simple Smile

# 96
  • София
veti_d с ваучер ли сте за този Блу, аз и него гледах , ама няма един хубав отзив за храната и ме отказа. Ще чакам да споделиш отзиви за там  Peace

# 97
  • зад парка
Може ли да споделите как се стига най-лесно в момента до Ситония?
До Серес - ясно. А след това - на изток и после на юг след Неа Зихин през Аспровалта или през Солун, околовръстното и на изток към Халкидики?

# 98
През Солун е.
Евентуално само ако си в района на Агиос Николаос, може да има някакъв смисъл от другия път. Той може и да е по-спокоен, но е доста по-бавен и има завоести участъци.

За девойките в Торони - има си рибарски магазин, но не знам колко често го зареждат. В Порто Куфо (на 1-2 км на юг) също, там са и по-хубавите специализирани рибни таверни.
Който иска нерибно меню на барбекюто, да пазарува от креополиса (месар) над Вила Мария!

# 99
  • с/у ОколоМръсТното
... Кажете ми моля, сигурно има рибни пазари за прясна риба, къде са и кога работят? Може и в околностите.

На входа на Порто Кофу има рибно магазинче. Страхотна ципура си купувахме от там... Чистена, прясна...
Раб. време ще си го проверите там, на място.
От Торони към Порто Кофу е от дясно магазинчето. Ще го видите, няма начин... Има място за спиране с кола.

# 100
  • зад парка
Параход, мерси!

# 101
това са:

Dama и ние ще сме в този хотел от 10-ти до 15-ти септември. Ние за първи път ще почиваме в Гърция. Аз също бях питала преди време тук за някакво инфо за хотела и района въобще, обаче поста ми остана като "глас в пустиня", явно никой не е бил в Коринос и околностите. Плажовете там ги дават със син флаг, което би трябвало да означава, че са хубави или? Силно се надявам да останем доволни и да разкажем само хубави неща, когато се завърнем  Wink

# 102
Анелиза,
ами не сме били в Коринос, явно... Когато мога, давам информация, но в случая не мога да помогна с много.
Плажовете на Пиерия (районът около и след Катерини) са много, много километри - има и хубави, и не толкоз, и поддържани, и мръсни, и пренаселени, и спокойни. Дано уцелите вашия по ваш вкус Simple Smile
Синият флаг по принцип е добър знак, но и в България го носят доста плажове, на които не бих стъпила.

# 103
veti_d с ваучер ли сте за този Блу, аз и него гледах , ама няма един хубав отзив за храната и ме отказа. Ще чакам да споделиш отзиви за там  Peace
Не сме с ваучер, през агенция Бохемия май беше. Ние сме без храна и май слава богу, като гледам отзивите. Ще споделя  непременно.

Благодаря за инфото за рибката и барбекюто , момичета!

# 104
  • София
Плажовете там ги дават със син флаг, което би трябвало да означава, че са хубави или?
Синият флаг според мен е знак за чистотата на водата на даден плаж. Вземат се проби от морската вода през определен период и се изследват. Обаче синият флаг не гарантира липсата на камъни, дълбокото море, едрия пясък...

Общи условия

Активация на акаунт