На море в Гърция - 11

• 97 447
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Синият флаг според мен е знак за чистотата на водата на даден плаж.
Точно, ама направо не знам как го получават плажовете на нашите курорти...

# 106
  • зад парка

Mr. Green

Наемат хора да чистят хартийките по пясъка ...

# 107
  • София
Утре заминаваме за Торони/Ситония/ Simple Smile ММ каза само риба ще ядем . Без храна сме. Кажете ми моля, сигурно има рибни пазари за прясна риба, къде са и кога работят? Може и в околностите.
В Торони има магазин за прясна риба,намира се в близост до споменатия Нестор.

# 108
  • Пловдив
Всички, които са в Гърция, хубаво да си починат и за нас, че ние тази година може и да не стигнем до там Sad Малкия снощи пак вдигна малко температура, а баткото днес цял ден се присеща и почва да плаче, че лятото е минало и не сме били на море, та ме изнервя допълнително  Tired
Аз обаче съм оптимистка, че все пак ще отидем, макар и за няколко дни. И да попитам - разбрах, че пътят през Златоград бил ужасен, с много завои. Има ли друг пункт близо до Пловдив и района Александруполис - Кавала, защото в момента предвид ремонтите около Велинград-Юндола и Гоце Делчев не ни е много удобен, а и то ако се затътрим дотам, можем и до Халкидики да отидем. Един приятел вчера твърдеше, че има и пункт до Ивайловград и там пътят бил по-подходящ за деца. Обаче той не бил минавал, само така бил чувал. Ако някой е минавал от там, да сподели моля.

# 109
  • София

Eee , ами и ти сега от нашата вода по чиста нЕмаа  Mr. Green

# 110
  • София
Благодаря за рибата момичета Hug
После ще споделя за пазара и цената...

Весело изкарване на всички Simple Smile

# 111
  • зад парка
Заслужава ли си - хотел "Лофос" във Вурувуру? Ако сте били там или имате наблюдения, моля споделете.

http://www.booking.com/hotel/gr/lofos-vourvourou.bg.html?sid=9ed … f743fcd345;dcid=1

# 112
  • Пловдив / София

Ама то синия флаг май не се дава за вечни времена, а за опр. период.
Някой беше споменал за Слънч. бряг, ама ако е било преди 10г., може.

# 113
  • София
АЗ май споменах и то инфото беше пресно , от миналата или тази година. Хич не ми е ясно как са го взели , при все , че се изливат всичко ония води директно в морето  ooooh!

Даже си задавам въпроса как никой не го е еня за морето ни и издават като за добро утро разрешения за Хотели.

# 114
Интересува ме липсата на акваобувки може ли да бъде компенсирана със сандали с каишки?
Гледам да спестя място от багажа Rolling Eyes

# 115
  • София
Мина последния работен ден, гледам - тихо в темата... всички ли стягаме багажа  Mr. Green
До скоро в Никити!

# 116
  • София
Интересува ме липсата на акваобувки може ли да бъде компенсирана със сандали с каишки?
Гледам да спестя място от багажа Rolling Eyes

Ако отивате на място, където има скали и се предполага, че там има морски таралежи по-добре с акваобувки, в други случаи не са необходими и сандали.

# 117
  • София
Мина последния работен ден, гледам - тихо в темата... всички ли стягаме багажа  Mr. Green
До скоро в Никити!

Някои стягат за пътуване към Никити и други местенца в Гърция, някои стягаме багажа за към София за съжаление. Свърши нашата почивка уви, утре тръгваме към мръсната и нервозна София.
Аз съм много доволна от Кастел Хриза. Собствениците са семейство с три (даже май четири-не можах да хвана точната бройка   Mr. Green  ) деца. Много приятни студиа. Доволни сме много, догодина живот и здраве бихме повторили с удоволствие. Имат много хубава градина с люлки и пързалка за по-малките. Изобщо за почивка с деца е много готино. Утре на тръгване смятаме да посетим големия базар, за който научихме днес в Агиос Мамас. Било интересно.
На всички на които им предстои почивката тук в Гърция, желая чудесна, слънчева, топла, безпроблемна и спокойна почивка.

А как ми се иска да навия мъжо да се върнем за четирите почивни дни другата седмица, ама надали ще ме огрее.  Mr. Green

# 118
Ох, ние пътуваме след няколко часа, но още не мога да се наканя да легна. Добре, че поне мъжа ми и детето заспаха бързо, та да мога да поприбера като за финал. Дано да не забравя само нещо, че днес съм много разсеяна цял ден.  Да ви питам нещо - ката пътувате за по-дълго време взимате ли с вас дрехи за по-студено време. Мъжа ми все ме упреква, че взимам дрехи за друг сезон  ooooh!
Явно проблема е при мен, но искам да съм подготвена и за по-хладно време, особено за детето. Нашият тръгва винаги по къси гащи, няколко тениски, ризи, и това е.
п.п. Моите списъци тотално се оплетоха днес и вече не знам какво съм сложила и какво не. Ама каквото дойде.
Весело изкарване на всички, много слънце, усмивки, приятни емоции, слънчеви хора и вкусна храна! Hug

# 119
  • София

п.п. Моите списъци тотално се оплетоха днес и вече не знам какво съм сложила и какво не. Ама каквото дойде.

Така и така тръгваме след вас, свирни, ако нещо си забравила, да донеса  Hug Лек път и до утре!

тодоричка, лек обратен път и на вас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт