На море в Гърция - 11

• 97 443
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Брей, вие ще стъкмите истинска форумска среща на Ситония.  Crazy Как искам и аз да дойда.  Flutter

# 121
  • София
Ох, и на мен вече ми се тръгва, ама има да висим още цяла седмица в София  Tired
СКО винаги взимам на децата връхни дрехи за по хладно време, това включва или по един комплект анцунг или по едни дънки + суичър. За мен и за мъж ми също взимам по един суичър.

Не знам ама този сайт от първата страница с времето ако е верен, времето ще е супер
http://www.accuweather.com/en/gr/nikiti/2288179/september-weathe … 79?monyr=9/1/2012

# 122
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Момичета,ние ще ходим на Ханиоти следващата седмица.Интересувам се къде можем да пазаруваме изгодно дрехи примерно.На Промахон има някакъв аутлет дали си струва да го посетим?

# 123
  • Europe
Дами, на път съм да резервирам за Фурка, но не за самото градче, а за Скала Фурка. Прочетох , че плажът е хубав, надявам се че няма да ни трябват обувки. А иначе дълбоко ли е? И още нещо-ако не искаме да се храним в хотела, има ли разни кръчмички или трябва до селото да се ходи?

aunt Ogg На площада в центъра има две-три рибни таверни, пицария, сладкарница, сладоледаджийница, 2-3 дюнерджийници, кафенета ..... абе доста са. И на плажа има поне 2 рибни таверни.

Ние посетихме цели три пъти едната от тях (което си е страшно много за престой от 4-5 дни и при желание да обиколиш всичко). Тя се намира точно на площада (той е кажи речи на плажа) срещу паметника с оръдието, като гледаш към морето - лявата кръчма. (те са две - от ляво и от дясно). Вълните те бият в облегалката на стола, прохладно е и готвят ужасно вкусно. Ние опитахме там задължителното фагри, мушмуля и патладжан със сирене. Бяха превъзходни.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 11:13 от aleina

# 124
  • Europe
Момичета,ние ще ходим на Ханиоти следващата седмица.Интересувам се къде можем да пазаруваме изгодно дрехи примерно.На Промахон има някакъв аутлет дали си струва да го посетим?

Според мен гръцките аутлети и супермаркетите до входа за България доста позападнаха и се позанемариха. Последно когато бях бременна беше наложително да посетя тоалетната на Цинцари и щях да се гръмна. Подробности няма да описвам. А вътре наши сънародници се блъскаха и минаваха през касите като стадо бизони, невидели маслини и прахове за пране през живота си.

rudi Иначе в Ханиоти си има много магазинчета из центъра - с дрехи, обувки, аксесоари ..... но си е курортна търговия и цените не съм сигурна, че могат да се нарекат изгодни. Въпреки че аз толкова евтино селище в Гърция не бях срещала за 8 години обикаляне. Бира (казваше се Virgina, наливна, много добра) по 1-1,5 евро, гироси по 2 евро със солидно количество месо вътре, супи по 2 евро ... абе шешнати бяхме от такива цени.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 11:26 от aleina

# 125
  • Europe
Ние тази нощ пътуваме за Kalamos на Pelion, това е между Лефокастро и Хорто.

Настроението е предстартово, направо си предпразнично. То в самото очакване и пътуването е 50% от кефа.  newsm44

Благодаря на Параход, СКО и pontes, за идеята и съветите. Дано децата се представят добре при пътуването, не съм ги тествала до сега на такива ужасни завои, но ако са се метнали на мен няма да имаме грижи ...  

Боже, божееееее водата я дават че е 27-28 градуса там, кеф на бучки ..... (това пак в готиния сайт на Параход го видях. От мерак взех да разбирам и гръцки вече  Joy Joy Joy)

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 11:44 от aleina

# 126
  • София
Ние тръгваме след мъничко, ще посетим базара в Агиос Мамас, който ни препоръчаха като интересно място. Ще продължи до утре, бил е три дни от вчера и било готино, правели го всяка година и идвали посетители чак от Солун. Ще споделя евентуално довечера ако имам сили. От вчерашния петъчен пазар в Никити се сдобихме с две саксийки с пресен риган и люти чушки   Mr. Green  .

# 127
  • Пловдив / София
От вчерашния петъчен пазар в Никити се сдобихме с две саксийки с пресен риган и люти чушки   Mr. Green  .

Интересен ли е пазарът. Основно е за хранит. продукти, нали?

# 128
  • София
Ние тръгваме след мъничко, ще посетим базара в Агиос Мамас, 

А той утре до кога ли ще е? Явно е преди Никити?

# 129
Лек път и хубава почивка на заминаващите, ние сме втора смяна ( заминаваме на 8ми много рано сутринта ). Hug

Като гледам сайтовете за прогнозите, лееко се депресирах, че точно през "нашата" седмица ще се поразвали времето, ама квото такова, важното е, че ще разнообразим, надявам се отпочинем, и така.

# 130
  • Europe
Ех изпуснали сме сиртакито във Волос. Сега дадоха по новините. Тази нощ е имало Гинес рекорд там - по танцуване на сиртаки. Обаче доста бурно беше морето като го дадоха по телевизора, дано да утихне утре-другиден.

# 131
Някои стягат за пътуване към Никити и други местенца в Гърция, някои стягаме багажа за към София за съжаление. Свърши нашата почивка уви, утре тръгваме към мръсната и нервозна София...
Ох, ние пътуваме след няколко часа....
Да вземете да си предадете щафетата някъде по средата на пътя Laughing

СКО, малко е късничко вече (може би се препичате вече  Sunglasses), но все пак да си кажа, че и аз винаги вземам връхни дрехи за всички. Особено вечер по морето може да стане хладничко, често подухва, а и аз съм зиморничева  Whistling  

Приятна почивка, много слънце и добро настроение на всички, на които им предстои гръцко моренце  Hug

# 132
  • София
Като гледам сайтовете за прогнозите, лееко се депресирах, че точно през "нашата" седмица ще се поразвали времето,

Не знам коя е вашата седмица , ама за целият сеятември го дават слънчево само на 10, 21 леко облачно .
http://www.accuweather.com/en/gr/nikiti/2288179/september-weathe … 79?monyr=9/1/2012

# 133
Като гледам сайтовете за прогнозите, лееко се депресирах, че точно през "нашата" седмица ще се поразвали времето,

Не знам коя е вашата седмица , ама за целият сеятември го дават слънчево само на 10, 21 леко облачно .

След 08.09, не изглежда лошо, но защо температурите ми се виждат по-ниски. Както казах вече, каквото и да е времето, пак ще е хубава почивка, важното е ние да си я направим такава.

http://www.accuweather.com/en/gr/vourvourou/182638/september-weather/182638

# 134
Здравейте момичета! Нуждая се от помощ!!!! Ще пътуваме за Кипър, но със самолет от Солун. Моля Ви кажете колкото се може повече за това къде можем да си оставим колата като пристигнем там. В сайта на летището не казват нищо за паркинга освен че има такъв. Незнам  какви са цените там, имало някакви различни нива с различни такси. Моля Ви помогнете

Общи условия

Активация на акаунт