На море в Гърция - 11

• 97 507
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Каква е цената на Кастри , аз май се бях загледала там  newsm78

http://www.castristudios.com/en/rooms.html

# 226
  • Пловдив / София

Малко клюки:с популярното бг семейство, за което споменах, че почива на Дамухари, се следваме и засичаме нон стоп. Снощи- в таверната, днес се паркираха на плажа до нас. Много се кефя на тези симпатяги като ги гледам как се радват на спокойното заливче и безлюдния плаж, а както се чува, са бетонирали достойна част от родното Черноморие. Ама това е, не щат да почиват в личните си хотели и са тръгнали като нас да гонят Михаля по завоите. Иначе са големи сладурковци.

Това да не са ония смешници Баневи. Иначе не са съвсем сладурковци, които и да са.
Както казваш бетонирали, презастроили и засрали родното Черноморие и сега им се иска нещо друго.
Да, ама не всяко бг средностатистическо семейство може да си позволи  някой гръцки остров и трябва да се задоволя с "красотите" тук.
Съжалявам за лирическото отклонение.

Ние тръгваме за Никити рано утре сутринта. Може би към 5,00-6,00ч. Само да сме живи и здрави. Времето го гледам в сайта, че почти цял септември ще е хубаво.
Приятно на всички, които са там.
А който има възможност, ще е интересно да пише.

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 11:00 от fam

# 227
Привет от Еретрия, Евия, Еrertia Village Resort 4*, този път изтеглих дългата клечка Joy
Ако някой все още се чуди,  още я има офертата в Грабо, комплексът е страхотен, инклузивът, анимацията, басейните, морето - всичко е на ниво.
Това че гърците не хранят добре било заблуда, или пък ние извадихме късмет. Въобще разделих се с много предрасъдъци, с които си живеех, да не говорим, че в Атина е също много спокойно, и движение и атмосфера, нищо общо с помията която изливат БГ медиите.
До Скирос не стигнах, защото ми излизаше над 160 евро за 7-8 часа прекарване на острова.

# 228

Ние тръгваме за Никити рано утре сутринта. Може би към 5,00-6,00ч. Само да сме живи и здрави. Времето го гледам в сайта, че почти цял септември ще е хубаво.

И ние, но малко по-късничко. Детето няма да стане толкова късно. А като гледам на грницата има 7 км. опашка. Дано утре да не е така.  Praynig

# 229
  • Пловдив
Хм, предложиха ми за Керамоти за след 10ти септември студио за 60-70 евро на вечер. Само на мен ли ми се струва доста, предвид, че е извън сезона?  newsm78
Накрая като истински търсачи на силни усещания ще се грабнем с двете деца и  ще търсим на място. Ще метнем и палатката в багажника за всеки случай.  Rolling Eyes Ох, душата ми излезе това лято и с тая почивка. То до последната секунда не се знае ще тръгваме ли, не ли, лудница някаква  Crazy

# 230
  • Пловдив / София

И ние, но малко по-късничко. Детето няма да стане толкова късно. А като гледам на грницата има 7 км. опашка. Дано утре да не е така.  Praynig

На кой пункт по-точно.
Надявам се утре трафикът да е поразреден. Това, освен пазарът в Никити, който искаме да разгледаме, е една от причините за толкова ранно тръгване.

bugaboo, на мен ми се струва скъпо за след 10.09, освен ако студиото не е поне за 5 човека. Crazy

# 231
  • Пловдив
4ма сме, обаче на практика търсим спалня и допълнително легло, защото малкия все още спи с нас. Скъпо ми се струва и на мен, а дори и да не е скъпо, просто не ми е по джоба.  Tired

# 232
  • Пловдив / София
Имах предвид 5-ма възрастни.
Мин. година за същия период на Тасос ни дадоха цена от 35Е. При това условията бяха супер. Просто е несравнимо.
Потърси, ще намериш по-евтино

# 233
  • София
Хм, предложиха ми за Керамоти за след 10ти септември студио за 60-70 евро на вечер. Само на мен ли ми се струва доста, предвид, че е извън сезона?  newsm78

Това да не са българите от Белвю? Само те май предлагат такива цени за българи, щото други там май не ходят. На нас юни ни искаха 85 Е  Crazy

# 234
Може ли някой да ми препоръча добър хотел, на курорт в Гърция, не много далече от границата? Тоест на по-близките възможни места. Simple Smile Вие тур агенция ли ползвате, или сами си правите резервациите? Много ще съм благодарна на всякакво инфо.

# 235
  • София
Може ли някой да ми препоръча добър хотел, на курорт в Гърция, не много далече от границата? Тоест на по-близките възможни места. Simple Smile Вие тур агенция ли ползвате, или сами си правите резервациите? Много ще съм благодарна на всякакво инфо.

На коя граница? През Златоград бяхме на Керамоти, Тасос от там също е близо. Сега сме на Никити, през Кулата 400 км от Сф. Вие откъде ще пътувате? Ние сами си пътуваме, без агенция. Благодарение на момичетата във форума   bouquet
Колко човека сте и какво търсите?

# 236
  • Пловдив

Това да не са българите от Белвю? Само те май предлагат такива цени за българи, щото други там май не ходят. На нас юни ни искаха 85 Е  Crazy

Как позна?  Laughing
Те сигурно понеже са запознати със стандарта тук и затова  Wink Мъжа ми предложи да им напиша втори мейл и да уточня, че не искаме да го купуваме студиото, а само да спим няколко нощи там.  Mr. Green
Както и да е, за всеки влак си има пътници, явно ние не сме за този, продължавам да търся. Ще съм благодарна ако дадете някакви предложения в района между Кавала и Александруполис. В края на предната тема Параход и още някой ми предложиха няколко хотела, но те също нямат места или помещенията не се подходящи за нас. Ходили сме около Кавала в Неа Перамос и Неа Ираклица, но от тази страна не ми е познато и ми е много притеснено ако тръгнем без резервация да не останем верно на палатка с двете деца. Отделно, че мъжа ми се е запънал през Златоград да минаваме, пък нали много бил страшен пътя ... Изобщо, радини вълнения колкото искаш  Mr. Green

# 237
Момичета, къде се ситуира този пазар в Никити?

# 238
  • София

Ще ходим ли утре  Mr. Green

Това да не са българите от Белвю? Само те май предлагат такива цени за българи, щото други там май не ходят. На нас юни ни искаха 85 Е  Crazy

Как позна?  Laughing
 Отделно, че мъжа ми се е запънал през Златоград да минаваме, пък нали много бил страшен пътя ... Изобщо, радини вълнения колкото искаш  Mr. Green

Нямаше начин да е друг.  Twisted Evil Абе страшен е пътя, ама път ще, колко да е страшен.... 100 км са до Керамоти. Те страшните са до Ксанти, после лесно. Ако искаш ,пиши ми ЛС, да ти разкажа къде бяхме в Керамоти. Старичко е хотелчето, но няма да те стресират, че ще купуваш двора, плюс това е със закуска и като си тръгваш няма да дойдат да ти броят приборите  Mr. Green

# 239

Според нашата домакиня пазара се разполага на улицата-първата пряка вляво след светофара ако идвате откъм солун/неа мудания. Мисля че е до обяд

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 20:12 от second

Общи условия

Активация на акаунт