На море в Гърция - 11

• 97 283
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте и от мен. Приключихме с Гърция за тази година. Днес се прибрахме - починали и доволни!
В Никити най-ми хареса ресторант Марина, на кея. Хубава кухня, прилични цени. В Арзанас се опитаха да ни излъжат, вярвам, че не е умишлено. Харесаха ни плажа Кастри, много спокойно. На целия плаж - 5-6 чадъра. Не ходихме на друг.

Ско, радвам се че се запознахме  Hug, дано не сме ви притеснили, че моите са бързо тичащи и двамата. Много неприятно това, което споделяш за шума. Аз не го усетих, ама нали рядко се прибирахме преди полунощ. Приятно доизкарване, дано няма повече плейбои и зетьове  Mr. Green

# 271
А на мен пък Неос Мармарас изобщо не ми харесва. Много мръсно, натрупани неугледни сгради по хълмовете и много магазини с парцали. В Никити умишлено сме по накрая - по тихо и спокойно, но не толкова далече от ресторантите. Днес освен до Н. Мармарас ходихме и до Торони. Плажа е дълъг и по-хубав от на Никити (на който ние ходим само вечер след като диването стане от сън, за друг няма време), но е с по-едър пясък и май става дълбочко. Днес видях и Пиратската таверна - не е в Елия, почти до началото на Н. Мармарас е. Тристиника е дълъг и хубав плаж, оновно с палатки и каравани, но ми се видя мръсно (повече от на други места).  
Утре смятам да се разходим в старата част на Никити - казват, че е типично и с дух.

А аз проблем с българите нямам, но едни сърби в 7,30 сутринта крещяха пред прозореца. Ако и утре се повтори ще вдигам скандали. Нашата домакиня каза, че сега вече е спокойно, но преди около 1-2 седмици било ужасно пълно.

# 272
Здравейте, чета ви от известно време и ви благодаря за полезната информация, която давате. Аз се спрях на тези апартаменти http://assainn.gr в Пиргадикя. Някой дали е отсядал там или пък да имате отзиви за самата местност и района? Къде може да се ходи на плаж там и къде да се хапне вкусно? Благодаря ви предварително.

# 273
Привет от Пефкохори Simple Smile, като впечатление сръбски град-80% от туристите, много ниски цени в сравнени с другите места на Халкидики, в които съм била-гирос 2 Евро, хот-дог 0.80 Е обяд за двама-гръцка салата, калмари, тиквички, миди саганаки, бутилка узо и бутилка Рецина-35 Евро Shocked. Плаж пясъчно-каменист, водата бързо става дълбока. Конкретно за хотела в който сме Анна-Мария парадайс, грешна локация на картата, доста отдалечен от града и не е това, което си представях от снимките, ноо за това което оцелих като оферта за парите си е ок.Утре ще направим екскурзия с корабче до Ситония.

# 274
  • София (Възраждане)
Здравейте, чета ви от известно време и ви благодаря за полезната информация, която давате. Аз се спрях на тези апартаменти http://assainn.gr в Пиргадикя. Някой дали е отсядал там или пък да имате отзиви за самата местност и района? Къде може да се ходи на плаж там и къде да се хапне вкусно? Благодаря ви предварително.

Пиргадикя е съвсем малко село с два хотела в центъра, май има общо две таверни и две кафенета, толкова проброих аз от тазгодишното ни почти транзитно преминаване. Асаин със сигурност е извън селото, мернах табелаката на около километър преди самото село. Виждам че къщата е на склон, идея нямам дали изобщо има плаж под нея, но допускам че той е малък и каменист, поне такъв е плажът пред Асамарис - ол инклузив хотелът, който се намира в близост. Мястото е доста изолирано, въпреки че през август месец посещаемостта не ми се стори лоша, през септември вероятно ще е мъртвило.. но пък е красиво със сигурност Simple Smile

# 275
Да, извън селото се пада Асса Инн и под него е каменист залив, а пясъчният плаж пише, че е на 100м. Щом в самото село няма къде да се разхождаме, то тогава ще отскачаме до Агиос Николаос и Никити. Иначе ние точно спокойствие търсим и красиви гледки  Simple Smile За първи път ще ходим на гръцкото море и се надявам всичко да мине, както трябва, да бъдем така впечатлени, както и повечето от вас. Ще се радвам на още мнения относно комплекса.

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 00:17 от ivelina666

# 276
  • София
Да покажа един таен плаж в района на Вурвуру  Hug

# 277
Мацки, съвсем не по темата с плажовете..от коя верига магазини да си купим разни перилни препарати изгодно от гърция? Или поне да има достатъчен избор..

# 278
  • зад парка
"Масутис" са сила в северна Гърция

http://www.masoutis.gr/swift.jsp?CMCCode=0206&extLang=LG

# 279
  • София...........
Привет от Вурвуру  Simple Smile

много приятно сме изненадани от Зинозис- zinozis.gr. Хазяина и много готин и разговорлив. Н и сме в апартаментче - две спални, малка кухничка с хладилник с камера - голям и котлони  и посуда, баня и в коридора гардероб. Две барбекюта има , там печка, кафемашина. Чисто е и постоянно чистят. Разкошна градина и сладурско плажче. Сега изчезваме да видим Кариди. хубав ден.

# 280
  • Пловдив
Приятно море на всички които предстои!
Ние се върнахме вчера.
Кариди ми липсва най-много, и категорично не мисля, че българите са виновни за мръсотията по пясъка. Той се посещава както от българи, така и от гърци, македонци, сърби, румънци и какви ли още не. Аз не видях едно кошче на плажа, като изключим двата контейнера най-горе. Не видях и никой да чисти улиците на селото. Като цяло мнението ми е, че гърците изяло приемат това което притежават като даденост и не си дават много зор.

# 281
  • До сърцето...
.... гърците изяло приемат това което притежават като даденост и не си дават много зор.

newsm10   И аз съм на това мнение!

# 282
.... гърците изяло приемат това което притежават като даденост и не си дават много зор.

newsm10   И аз съм на това мнение!

Подкрепям и аз.
Не съм имала сериозни поводи за недоволство, но като цяло са мързеливички и перманентно не smile3506дволни.

# 283
Здравейте, ние тъкмо си идваме от Талата, Каламици. ИЗкарахме страхотни 8 почивни дни. Слънце, спокойствие, чистота. Ходихме на различни пажове, но най- харесваме 5 стъпки в пясъка, на около 7км от Каламици.
Препоръчвам го като място, а за деца е супер.

# 284
Ние утре заминаваме за Талата, Каламици.
nikolina-pikolina, кажи нещо повече, как е там, какво трябва да се носи?

Общи условия

Активация на акаунт