На море в Гърция - 11

• 98 182
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Хавга, благодаря за отделеното време и полезното инфо!
А с дете ли направихте този преход?

Да ! Но Александра на 4г. пътува от втората си седмица и няма проблеми. Пътували сме и по 9 часа , с почивки разбира се, никога не и омръзва... Спи, яде и гледа ! Но до този район пътя не е много. С цялото обикаляне до Волос и през Пелион сме минали общо около 1300 км., повечето по магистрала.

# 361
  Наvga, изключително много ме е яд за теб! Друго нямам какво да кажа. Освен това,че аз с родители не пътувам НИКОГА НА ПОЧИВКА! Ние подхождаме авантюристично и приключенски винаги и абсолютно се разминаваме с тях по всички параграфи. Тичаме на две съвсем различни писти и отдавна съм разбрала,че няма как да се срещнем по почивките. Да ти е обица на ухото за цял живот! И никой на никого не бива да се сърди. Как да са ни еднакви критериите като в едно и също време те почиваха на хотел в Банкя и бяха супер доволни, а аз бях на ма...ната си по завоите на  Пелион?

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 11:44 от Anna bel

# 362
  • София
Здравейте, момичета!

За първи път ще почивам в Гърция и съм се спряла на един хотел "Ирис", Сивири, на Касандра. Гледам темата, но не видях нищо за него или пък не съм успяла да видя.
Дали някоя от вас не е била там и можете ли да ми дадете информация?

# 363
Здравейте,
Изчетох цялата тема и е страшно полезна.
Моят въпрос е малко страничен.. в неделя тръгваме за Ситония, но колата е на газ. Чувала съм, че в Гърция е по-сложно с газостанциите, та ще бъда благодарна ако някой знае газостанция след Серес нататък/до тогава ще имаме газ/,която да е по път и да не е нужно да се отклоняваш от пътя. Благодаря Ви

# 364
ще бъда благодарна ако някой знае газостанция след Серес

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL2luZGV4LnBvaXMuZ3IvZ2 … tc2cyMjg1MzAxNA==

Първа страница от темата Peace

# 365
  • с/у ОколоМръсТното
LILKA, най-добре е да си напълните резервоара и с бензин (или дизел) и да разчитате и на това гориво.
Пък от границата само до Серес да стигнете на газ, мисля че бъркаш... Едва ли само за 60-70км. ви е бутилката...

П.П: дизелът около Ситония се върти 1.5-1.6-1.69 Е.

# 366
  • София
Благодаря, Хавга! Сериозно се замислих за вариант Коринос за следващото лято, а плажна ивица тип Албена ме печели веднага. В нета добри отзиви има за хотел Кохили, да не би той да е съседният на вашия хотел?
И да попитам още, имаш ли впечатления и от останалите селища по ревиерата - Олимпиаки Акти, Платамонас, Макригиалос, Скотинис, Плака и т.н. като условия за почивка с деца - плаж и забавления за дберосъци?

И ние в момента сме на Коринос, но в хотел "Лидра". Не е нещо особено, даже е доста скромен, въпреки високата оценка в booking.com. В хотела сме 2 български семейства, едно румънско и някакви руснаци. Закуската е доста бедна, предполагам заради това, че хотела е почти празен. Както Хавга е казала, плажът е страхотен и е подходящ за деца. Ние сме за трета година на този плаж. Огромна плажна ивица, почти никакви хора и много спокойствие. Хотел "Кохили" е до нас. Има басейн, пързалка и люлки в градината.

# 367
  • София
Имам питане за плажа на Лагомандра дали е плитко морето.

# 368
Не - това е единственият му недостатък на въпросния плаж Simple Smile

# 369
  • София
А аз да попитам за плажа във Вурвуру, тъй като утре мислим натам да ходим. Има ли някакви барове или е само свободна зона? А на Кариди? Нещо май ни омръзна да се въргаляме в пясъка и да гоним чадъра (днес на Лагомандра имаше вятър и това беше основен спорт на всички плажуващи там).  Crazy

# 370
  • София
Bordeaux, бих ти препоръчала тези:
- http://www.bahiabeach.gr/ - на десетина км южно от Вурвуру. Има табелка, подминава се входа на къмпинга Порто Елеа и се продължава още малко надолу.
- http://www.aktioneirou.gr/manassu-beach-bar - това е маалко по-далече в същата посока, но също така закътано, с кристална вода, чист плаж, чадъри и приятна музика.

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 20:29 от Ironic

# 371
  • София
И ние днес държахме чадъра.  Кажете плаж с плитка водаааа

# 372
  • София
Имам питане за плажа на Лагомандра дали е плитко морето.
За нас не беше никакъв проблем ( както е видно с 3 деца сме). Основните гости на хотела са сеймейства с деца и не видях за някой изобщо да е проблем.
снимки от хотела и плажа :
http://myrzelana.snimka.bg/europe/lagomandra-beach.700548.all

# 373
Видях, че сте изписали много, мога да взема отношение по някои въпроси, но засега да кажа само да не ни мислите Simple Smile

# 374
  • София
Хе-хе, Параход, това да не е Лефкада или някой друг Йонийски остров? Този цвят на водата и дребните, бели камъчета ме навяват на тази мисъл...

Общи условия

Активация на акаунт