Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 563
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Честити бебета на Хрисик и Лиа

# 241
Момичета аз хубаво се похвалих с добри новини и док днес пак ме постресна  Confused Каза, че този път записите хич не му харесват и ме пита дали бебето мърда. Освен това коремната обиколка на бебка била много малка Sad  Гледа ме и за разкритие (много болезнено мина този път, имах чувството че той се опитва да ми го направи) - но уви  даже и половин сантиметър нямам. Утре ще ходя пак и ще го мислим. И за капак като се прибрах видях на гащите кафеникаво зацапване - дали това е нормално след прегледа? На някой да му се е случвало подобно нещо след преглед за разкритие? Тъкмо да се поуспокоя малко и пак съм във филма... Shocked

# 242
Ggoldie , нормално е след такъв преглед да има зацапване, особено що те е заболяло толкоз. Важното е кръвта да не е чисто червена  Hug Успокой се и се консултирай и с друг доктор ако си притеснена много. Успех  Hug

# 243
е това се казва вдъхновяващ разказ Simple Smile  Hug Hug  bouquet страхотно!
аз да питам каква е тази система - обезболяваща ли,щом не си усетила много болки? във Вип стая ли си? и аз ще съм в МД,но при Димитров(за сега,ако не се обърка нещо) Mr. Green

честито на новопоявилите се бебоци   bouquet  bouquet

Момичета, извинявайте. Моя е грешката, но на малкия екран трудно следя назад какво съм писала. Не система, а упойка имам пред вид в разказа. Епидурална упойка, но да ви кажа имах си напъни. Нали казват, че не се усещало с такава newsm78 всичко се получи перфектно.
Имаше и климатик, който си регулираш както на теб ти е удобно. Супер легло.
Сега съм на 12 ет. ВИП стая( ха ха). Разликата с другите стаи е ТВ и хладилник. Иначе е еднакво като обстсновка с другите.40 лв на ден. Аз съм с още едно момиче( от време на време е изнервящо да имам компания).

# 244

Поправих се, мерси  Hug

ggoldie Наистина е нормално това зацапване. Много често го правят този номер лекарите, като "уж" помагат за ракритието.

# 245
В МД съветват в началото да се слага крем на дупето. Тук ползват козметика на Себамед.
Идеята е да има преграда м/ у памперса( изпражненията) и кожата.
Пъпчето- капят 95 гр. Спирт. Казаха като падне-70гр+ пудра.
ЗА кърменето са. Peace
Казаха ми като се прибера в къщи да седя по 10 мин в леген смрадлика и малко сода във вода.
Памперси и мокри кърпи- каквото дам това му слагат.
Къпят ги 1 път на ден, дупе след акане.
 newsm78 ох не се сещам друго, а имам време да пиша сега Laughing

# 246
Връщам се да чета старата тема. Wink докато дойде време за свиждане.
Надявам се утре да ни изпишат. Че днес чакаха да излезе микробиологията на бебо.

# 247
  • София
Честити момчета на lia1977 и hrysik, да са ви живи и здрави и само да ви радват.

# 248
future-maman мерси за многото обяснения  newsm03 дано да ви изпишат утре и да сложиш снимки на малкия мъж.

# 249
  • София
Честити мъжкари на мама Хрисик и мама Лиа!!!
Пожелавам им да са здрави, усмихнати и добрички деца!!! Simple Smile

Фючър маман като те слушам как лесно и безпроблемно е минало така ти се радвам. Hug
Днес ходих на тонове- то едни тонове ooooh!- чуе ме с онази дървената фуния, после пусне една машинка- чуе сърчицето за една-две минути и това е Crossing Arms
 Били добри тоновете, наддала съм още 3 кг  Mr. Green newsm22 и ми каза,че още е високо бебето, няма да се ражда тези дни  Sunglasses

# 250
Лиа, Хрисик, честито момичета! Много да ви радват малките мъже и много щастие да ви донесат!   bouquet

Фейтче, главата ми мина уж, но права ще заспя. Преподредих целия килер, а това е все едно съм прекосила гората  ooooh! Довечера мъжлето обеща да ме почерпи за случката  Laughing

Щях да пиша нещо сякаш, но ми излетя...

# 251
  • София
lia1977  ,hrisik

Майка зайка
baby_neutral Hug fingerscrossed

# 252
  • Варна
След прегледа: Разкритие 4см. Напълно изгладена и готова шийка за раждане имам стягане на корема чакаме само болките. Аз сега доведох детето да плува, че не ми се прибира още. Побърках всички покрай мен. Таткото ни сега си търси с какво да си дойде. Свеки в събота беше дежурна ама май ще се смени и утре след работа ще дойде. Една приятелка с детето ще дойде да спи в нас ако трагна тази вечер да не се карам сама до болницата. Аз мисля да стискам още ама.... Хайде връщам се да чета и ще ви информирам своевременно.

# 253
lia1977,  hrisik  честити бебчета, да са ви живи и здрави юнаците newsm51 newsm51 newsm51

# 254
Лиа, Хриси - честити бебоци, да са живи, здрави и късметлии  Hug
Мартичка, Зайче, Ками - много стиснати палци  fingerscrossed  Praynig  Hug
И аз благодаря на момичетата за разказите - дай Боже и ние да звучим така добре след ражданията  Praynig
Зарибихте ме и мен с тази бисквитена торта, сега я чакам малко да стегне в хладилника и я нападам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт