Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 531
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
ВЕСИ, ЛИА, ХРИСИК И МАМА ЗАЙКА ЧЕСТИТИ ВИ РОЖБИ!   ylinfant ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ДА СЛУШАТ И ДА ВИ РАДВАТ!   bouquet

# 451
Лъки тука пише и за босилека и за малиновите листа, иначе аз преди време бях се поровила повечко и четох и на други места и затова реших да взема да пробвам ако не друго няма да ми навреди Simple Smile
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=32430

# 452
Честити съкровища на Хриси и Мама-Зайка! Много радости, бързо възстановяване и прекрасни моменти!

Аз току що се прибрах от срещата, ще кача след малко снимки в албума. Атракция си бяхме днес в Марсилията Simple Smile

# 453
Честито Зайче , на мама Зайка!  Flutter

Ей ги гроздовите семена. Купувам от маг. за хранителни стоки, с него готвя.

Това олио, което е по магазините е рафинирано.
Ако е студенопресовано  е с най-високо качество, но цената е умопомрачителна. Crazy
Процесът на извличане е скъп, от тези ми ти  семки гроздови.

За бебето мисля да ползвам кокосово масло на Икаров. В момента с него си мажа корема.
Преработено е, но пък няма мириса на кокос, както го има студенопресованото. Пък за бебе толкова силна миризма няма да е добре, май  Thinking

Иначе си взех днес Арника 9-ка

Аз си взех Арника 5 ch по съвет на д-р Михайлов. Ще я започна като влезна в 9-ти.

# 454
Честит слънчица на всички мами. Да са ви живи и здрави и мооого да ви радват.
Иска да ви питам от аптеката ли трябва да проверя за тези дезинфекциращи кърпички за еднократна употреба. Че не се сещам някъде да съм ги виждала. Аз днес реших да започна да стягам багажа за болницата. Чудех се дали задължително трябва памперсита да са запечатан пакет, че аз съм взела един голям. Сега май ще ходя да взема и един малък от 20 памперса.
Чакам с нетърпение вече момента и  едновременно с това леко се притеснявам.  Станала съм като малко слонче едвам се движа наляво и надясно. Вчера с ММ си танцувахме на някаква песен и той си умря от смях като ме гледа как се поклащам леко леко като онова хипопотамче с голямото коремче  Joy Joy Joy Joy Joy

# 455
Много хубава срещичка си заформихме и много весела  Mr. Green Подейства ми супер зареждащо!!!  Hug Hug Hug lalalala
Качвам в албумчето една моя снимка в девети месец вече, направена от Франчи Grinning

# 456
Мами,вижте какво гледах в youtube-Грижа за гърдите по време на кърмене
Скрит текст:

Мале, на това бебе как му се спи, не е истина........ smile3532 Joy те искат да  суче.
А тази арника за какво се пие  newsm78

# 457
Флайбъл Знаеш ли какво означава това 5ch? Като търсих в интернет ми излиза освен това 5 и 9 и 15ch  newsm78  Предполагам има някаква разлика?

# 458
  • Варна
Иска да ви питам от аптеката ли трябва да проверя за тези дезинфекциращи кърпички за еднократна употреба. Че не се сещам някъде да съм ги виждала.
Такива кърпички със сигурност съм виждала по касите на големите хипермаркети. Мисля, че последно в Карфур на касата видях. А за памперсите аз съм взела в багажа си 10 бройки, а като родя ще ми донесат още.

# 459
  • Варна
Сега пък и температура съм вдигнала 37,2 градуса. Дали е от кърменето. Два дена си седях с надути гърди и чак днес се изпомпвам качествено.  newsm78

# 460
Честит син на мама зайка_   bouquet да ти е жив и здрав и много да си те радва  Heart Eyes

# 461
охх как се радвам на всички,които на лентичката им пише че остават 2 -3 или 5 дена,аз си имам още 20-тина дена..не че после сигурно пък страх от раждането ще ме хване и няма да искам да ходя в болницата  Embarassed

# 462
охх как се радвам на всички,които на лентичката им пише че остават 2 -3 или 5 дена,аз си имам още 20-тина дена..не че после сигурно пък страх от раждането ще ме хване и няма да искам да ходя в болницата  Embarassed
Само Господ знае дали имаш 20 дена или повече, или по-малко. Като нищо може да преварим и тези мацки дето са с термин в началото на септември  Grinning Няма страшно. То така или иначе бебнцето няма да си седи вътре, все някога трябва да излезе.
 newsm32 newsm32

# 463
petrusinda ти си с моя термин  Wink  Wink аз тогава и рожден ден имам   Whistling

# 464
Сега пък и температура съм вдигнала 37,2 градуса. Дали е от кърменето. Два дена си седях с надути гърди и чак днес се изпомпвам качествено.  newsm78

Най-вероятно е от това. Нека мамите с опит ти пишат какво да правиш или най-добре да се обадиш на ЛЛ  Whistling

Аз за болницата взех един малък пакет памперси  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт