Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 521
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
и моята разходка за раждане е без ефект  Whistling даже едвам се прибрах, звъня на мъжо да ме прибере, че не мога да ходя  Crazy на никой не го пожелавам, но и 100годишните ме изпреварват  Whistling

# 496
F.a.t.e. ако изчакаш малко да те догоня може и заедно да раждаме  Party Peace

Може  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Стаси Моята майка като е била бременна с брат ми е паднала по корем зимата.  Mr. Green
Станах вика, отупах се и видях, че корема ми е на една страна Crazy Пошляпнах го и като се зразмърта си продължих по пътя  Joy Joy Joy

# 497
Стаси Моята майка като е била бременна с брат ми е паднала по корем зимата.  Mr. Green
Станах вика, отупах се и видях, че корема ми е на една страна Crazy Пошляпнах го и като се зразмърта си продължих по пътя  Joy Joy Joy
Мойто не го и чаках да се размърда, тя ми преобърна корема направо. Явно я е заболяло  newsm47 Ама аз сега имам синина на коремчето. Нищооооооо, ще ми мине  Mr. Green
Ииии Фейти , излизай на балконЯ и почвай да виеш срещу луната, утре похвалла за малък Пламенчо на бял свят. Никой няма да изчакваш повече  smile3534

# 498
Ииии Фейти , излизай на балконЯ и почвай да виеш срещу луната, утре похвалла за малък Пламенчо на бял свят. Никой няма да изчакваш повече  smile3534

Ей сега  Mr. Green взимам си фрапенцето и ще дебна луната цяла вечер

# 499
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Ще ме убиеш с тея иконки. Направо ще ми липсваш, като отидеш утре да раждаш  babydust7

# 500
и аз днес ходих нагоре надолу из града цели 4 часа пеша,и на луната разчитах обаче няма да стане със сигурност номера,а да ви се оплача..мъжо каза поен 10 дена да го не закачам за еротика че на бебето му било рано още  Sad

# 501
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Ще ме убиеш с тея иконки. Направо ще ми липсваш, като отидеш утре да раждаш  babydust7

newsm03 и ти ще ми липсваш ... но обещавам докато раждам да си мисля за теб  Joy

пък и аз бързо ще се върна  Mr. Green

# 502
изброявай ни по азбучен ред и докато свършиш ще си родила вече хихихи

# 503
Фейт , ти ще се върнеш и аз ще отида  Mr. Green Пусни една моллитва за мен, докато се напъваш, че ако не родя до няколко дни, ще се нацепя и в ушите сигурно  newsm45

# 504
Стаси имаш 20 дена,има и при теб време като и при мен.а аз съм направо приказка с тия стрии  Sick корем гладък като бебешко дупе но по краката и дупето съм нещо ужасно ,направо ми се плаче.моля се поне малко да изчезнат после  Praynig

# 505
И моите за сега са само по дупето ... дано си останат само там  Praynig Mr. Green

# 506
Аз дупето, паласките и бедрата не ги броя, там ги праживях.... Но корема ми е като разцепен, а не просто нацепен  Mr. Green

# 507
Аз дупето, паласките и бедрата не ги броя, там ги праживях.... Но корема ми е като разцепен, а не просто нацепен  Mr. Green

Tired ох милата ... това бебе направо ти разказа играта  ooooh!

така е момичета, лесно не се става майка, а тепърва ще започват терзанията ни  Whistling

Аз като, че ли имам леки стягания в корема   Crazy ... лягам си вече пък да видим луната дали ще подейства  Mr. Green

# 508
До сега гледах луната, нещо не ми синее  newsm12

Ти нали момиче чакаш, за какво ти е синя луна?  Laughing

F.a.t.e., стига се пренавива. Hug  Ще излезе, когато си реши.

# 509

Аз като, че ли имам леки стягания в корема   Crazy ... лягам си вече пък да видим луната дали ще подейства  Mr. Green

Laughing Laughing Laughing   baby
 Фейт стискаме тогава и на теб палчета .едно голямо гуууш  Hug  и утре да се отчетеш луната има ли ефект

Общи условия

Активация на акаунт