Отговори
# 90
 Hug Приветско, завърнахме се  Sunglasses Беше добре, не съм си починала ако ми завиждате случайно  Mr. Green Но на дребния му хареса, което пак е нещо...мъжът ми ме сюрпризира, че е смазал колата... Confusedпоне е жив и здрав, търкалял се е на капак...сега спешно нова кола търсим, а в събота заминаваме за Велинград, един приятел ще ни заеме неговата за тогава, абе шарени работи колкото искаш, сега чакам последната пералня и лягам, че ми е уморено... Tired Малкия още дриска бай дъ уей, 13-ти ден днеска... Whistling

# 91
  • София
Оооо, аз явно не съм разбрала за каква упойка говорите! ooooh! Моята беше за секцио, не естествено раждане. Няма да се меся повече. Mr. Green
Милена, това звучи кофти....! Добре, че е жив и здрав! Peace От какво дриска детето? 13 дни....!! Sick

# 92
  • София
Лена, честито бебче на твоята близка! Да е живо и здраво! По въпроса за имената, ние имахме промяна в последния момент- бяхме измислили едно, преди месец го сменихме /ама си трайкаме и само на лекарката, която ще ме изражда съм го казала/. Имаме и за момиченце де, то не се знае...

За упойката- видях как е без, ако имам щерка ще я съветвам като поп да си плаща за секцио. Аз съм от нормално раждащите, които не са фенки на нормалното раждане. Дано да ида навреме и да ми сложат упойка, ама като се сетя, че е до гръбнака и ми призлява от страх  Tired.

Амидала, добре че е бил малкият дявол.

Тъкмо днеска сглоби ММ новото легло, аз за втори път поломих на Пухан леглото долу чекмеджето и не си намирам място от яд...Утре ще видим какво ще го правим. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 93
Миленка, добре сте се завърнали!  Hug
Добре, че мъжо ти здрав, другото не е важно!

Ев, що го сменихте я кажи?  Flutter

# 94
  • София
Миленка, добре сте се завърнали!  Hug
Добре, че мъжо ти здрав, другото не е важно!

Ев, що го сменихте я кажи?  Flutter

Ми бях споделила за буквата с едната леля, тя се досети за името и че с него познавала няколко човека, които били супер гадняри.

# 95
Миленка, липсвахте с Ванката. Направо изтръпнах като прочетох за инцидента с мъжа ти. Радвам се, че се е разминал само със стреса. И коремчето на Ванко да се регулира.

Ивълче, то си е трудна задача даването на име. Аз за мома съм готова с имената, ама за момче ми се струва по-трудна задача. Само Петър не го кръщавате, че ако дойде насам ще го подиграват много.  Blush  
Пък за раждането не се тревожи- ще мине по-лесно и по-бързо от първото!

# 96
Аз имам чувството, че пак ще е нещо ханско.
Познах ли  Flutter

# 97
. Само Петър не го кръщавате, че ако дойде насам ще го подиграват много.  Blush  

newsm78
И защо по-точно ще го подиграват? Какво им е смешно на американците на името Петър?

# 98
  • София
Няма да е ханско този път, със славански произход е името, не е популярно. Но това не ми попречи да кажа на баба, че ще се казва Омуртаг  Sunglasses.

Лена, я раздуй за Петър- то това си е класическо име, на всички езици го има. Аз обаче съм малко езичница, и не ми се щеше да е библейско. Иначе супер тежко звучи, мъжко.

# 99
Мимозка,
pe·ter 2  (ptr)
n. Vulgar Slang
The penis.
[From the name Peter.]

Иначе на мен си ми харесва много името, ама пусто.. Пък Пепи може да е Пит да речем.  Wink В интерес на истината не познавам нито един, но не знам дали е затова или просто е старо име.  newsm78

# 100
  • София
Мимозка,
pe·ter 2  (ptr)
n. Vulgar Slang
The penis.
[From the name Peter.]

Иначе на мен си ми харесва много името, ама пусто.. Пък Пепи може да е Пит да речем.  Wink В интерес на истината не познавам нито един, но не знам дали е затова или просто е старо име.  newsm78

Ето това не го знаех, никога не съм чувала да се употребява  Shocked.

# 101
Хех, странно, не бях чувала  Simple Smile То това малко като Дик от  Ричард  Simple Smile

# 102
То и аз го научих едва преди няколко години.  Laughing И до сега не съм получила логично обяснение защо точно Питър.  Laughing Това като Еван на корейски - Ебан.  Sunglasses Ама к'во ти пука.

# 103
A, въобще не ми пука  Grinning То и за Мариян бях чула - не си кръщавайте така детето, защото на Запад е женско име - Мери-Ан Mr. Green Ама пък аз съм си ги раждала и кръщавала в България, кръстени са целенасочено на бабите си, харесвам им имената...та...така  Grinning

# 104
  • София
Не искам и да знам какво значи Аспарух на някой екзотичен език...

Общи условия

Активация на акаунт