ДЕТСКАТА ГРАДИНА НАБОР 2009

• 3 381
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
Преместете ги ако нещо не е наред.
Това е някаква шега нали? Ако говорим за големите градове.. това че изобщо си влязъл е чудо невиждано. За преместване няма никакъв шанс. Е, има и частни градини.

# 31
peppia права си беше по скоро импулсивно. EmbarassedНо не мога да приема че ей така с лека ръка ще запишеш детето в непроверена градина или защото е най близката до вкъщи.Всъщност най близката до вкъщи е на 40 метра от нас,ще кажа само за тоалетните.Те са 2 дупки?????? точно дупки има 2 мивки големи поставени ниско и навсякъде мирише на тоалетна.Нищо че е санирана отвън обаче.Аз не знам и колко майки нямат алтернатива да им се гледат децата.Аз нямам .Накратко след 6месец го гледа баща му до 1 година.След това на ясла.Бабата на баща му не го познава изобщо.Скарана е с баща му и не търси и внука си.Моите  родители работят.Баща му живее вече отделно.Аз работя и него няма кой да го гледа.И затова беше супер важно да му осигуря хубава градина.Не зная какво щях да правя ако беше попаднал в градина в която няма условия. newsm78

# 32
Така е, и аз си бях нарочила детската от преди 2 години и много се надявах да успеем.
И при нас ОДЗто до нас хич не ми харесва, то и не че имахме шанс за там Simple Smile)

# 33
  • Шумен
Точно претоварените градини избягнах при избора си, някак не ми допада това обезличаване когато са много деца. Имам нови впечатления от днес от едната им учителка, опита си казва думата с 10 приказки много точно ми описа и двете деца (баба им само гледаше и се чудеше за кой говорят, но тя май не си дава реално сметка какво представляват когато се погледнат отстрани - потискане и командване от едната и бунта на другата) и имаше към мен конкретни въпроси учителката Simple Smile Честно казано не го очаквах толкова скоро това и наистина ми хареса че си е направила труда конкретно да ги наблюдава и да трупа впечатления. Знам че е редно така да бъде, но опита ми е с намусен и вечно сърдит персонал от яслата ме кара и най-малките неща да забелязвам и оценявам  Grinning

# 34
Всички градини са претоварени то няма места.Като изключа тези които не са хубави предполагам че правят невероятни неща да си набавят деца.desitoo ти какъв проблем имаш с децата ?разбирам че нещо не е наред защото така отблизо ги следиш и те учудват нормални неща за възрастта им.Защо търсиш градина с по малко деца.На баба им пък какво не и е натамън че се меси и се чуди.
 newsm78

# 35
  • Шумен
Просто споделям впечатления, а отношението на бабите е отделен въпрос те понякога виждат внучетата си в една светлина а реалността се различава. Което съвсем не значи че има проблем  Peace

# 36
така е.аз не давам да се месят в семейните ни неща.ако искат да го видят звънят ако съм свободна и няма да ходим някъде да идват ако не се уговаряме.Но в отглеждането дума и лаф да не става да казват кое как ще е.Както се казва от две гръбначни семейства моето и тяхното се отглеждат безгръбначни деца.ти си знаеш децата не се оставяй.

# 37
  • Шумен
Свекърва ми е единствената която никога не се меси с непоискани съвети, тя вижда децата по един час вечер колкото да поиграят навън с нея. На другите не се давам на принципа съм да си кажат каквото са си наумили като толкова искат, аз си преценявам какво що и всички сме доволни  Grinning

# 38
уау по един час всяка вечер??????????защо си и задлъжняла толкова /приеми го като шега/ т,е, нямам такива познати и приятели.май излязохме от темата.ти си знаеш но това не ти ли пречи на "свободното движение"вечер.Аз като го пусна при децата ни баба ни мама търси.Тя баба му ще го гледа отдалеко и при мен май няма да се получи.пък ние от градината на площадката на гости на парка и чак към 9 в къщи.Ама щом ти е добре действай я бабата.

# 39
  • Шумен
А тя сама се действа, хич и не нареждам а само предлагам  Wink Сега ги взимаме двете от градина, но след 1-2 седмици може да я пусна и сама. Поне за яслата така се кандидатира и сама ги взимаше и тя доволна и аз доволна. А на площадката и се радват от люлките, като проходиха спрях да ги люлея като съм сама с двете и това правило и привилегия остана само за баба  Mr. Green

# 40
аз съм го оставяла на баба му в крайна нужда да го гледа.Той не й се подчинява.Винаги си е бил с нас.От бебе си го мъкнем на празници на тържества и каквото и да е там.Никога не ми е пречел.Даже ми е съвестно да го оставя.И той така си и знае.А на площадката сме бягане скачане каране на колело с 2гуми с помощни колелета на ATV...бие по големи деца а бе буен си е.Утре имат куклен театър в градината като го взема ще ми продъни ушите.Толкова много приказва че повечето време съм голямо ухо с ръце и крака.Че чак театъра ще ми изиграе

# 41
  • Шумен
Будно и палаво дете Simple Smile Като изключим колелото си имам два броя такива палавници, все по големите тичат и копират игрите и пакостите им  Laughing Девойките ми никога не са гледали куклен театър, в яслата им правеха и може би 3-4 пъти съм плащала билети и точно в деня на театъра болни и така всеки път, последния път дори като прочетох обявата на таблото казах на сестрата че ако случайно сме здрави ще и платя билетите него ден (и без това те плащат след театъра на актьорите), не бяхме здрави и тогава  Tired Като цяло доста боледувахме в яслата, дано тази година нещата са по-добре  Praynig

# 42
Както и очаквах при нас нещата са трагични. Вчера е плакал много, не е хапнал нищичко, само вода е пил и е спал само 30 мин. Днес имахме страшни сцени, едва го вкарахме в стаята, ужас някакъв ..................... ooooh!. Знам че госпожите са много грижовни и отговорни и не се притеснявам, но неговият бунт е много голям. Дано поне днес да не плаче цял ден.  Praynig

Някак си се надявах да мине по-леко но уви................

# 43
  • Шумен
Аз съм била такова плачещо дете, единствения ми спомен от 1-ва група е как седя сама на една люлка в двора и плача с глас а децата и учителката нещо играят заедно. Две седмици съм ходила само на градина, преди да ме вземат баба и дядо на село за отглеждане. Дано детенцето ти бързо свикне.

# 44
  • Шумен
Привет Simple Smile
Явно по това време на годината почват куклените театри в ясли и градини (първия в яслата беше средата на септември). При нас сега ще е в понеделник та и на мен ще разказват впечатления (надявам се де, с голям ченгел им вадя думите от устите, иначе нищо не биха ми и казали)

Общи условия

Активация на акаунт