Бебеправене- тема 12 - за повече хубави новини

• 27 056
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Момичета моля ви не се обезкуражавайте !!!! И най-важното  не си мислете че имате някакви проблеми !
 toito i toniliv  ще станее и то съвсем скоро сигурна съм !  babydust7
Съни това за колата е много интересно  Laughing Но аз съм си на мение, че всички тези сокове , коли и полуфабрикати несъмнено оказват много лошо въздействие върху организма ни  #Cussing out
Иначе пък аз миналия месец дадох на милото да пие заедно с мен фолиева киселина , че не спира цигарите и го заставих,тъй като пишеше че и за мъжете е много полезно  Naughty Mr. Green

# 256
  • София
тоито тонилив   Hug по едно голямо гуш и на двете!
Тоито, и аз така като теб се бях отчаяла, а графиката ми, както и твоята уж бяха перфекрни иии като ми дойде така бях посърнала, че мислях да си изхвърля термометъра.. да ама така няма да станат нещата, няма да и се даваме на гадната лелка  Hug Ще ти мине, от утре с нови сили напред, хубавите работи стават бавно! Прегръщам ви и двете  Hug

# 257
Здравейте, момичета, аз съм daniela_emil, смених си потребителското име. Как сте днес?
toniliv ,съжалявам, че ти е дошло, не се отчайвай!  Peace
nadeto0o0,каква фолиева киселина даваш на мъжа ти? И моя е пушач и не се отказва от цигарите, от няколко дни му давам и аз витамини Centrum.

# 258
Здравейте, момичета, аз съм daniela_emil, смених си потребителското име. Как сте днес?
toniliv ,съжалявам, че ти е дошло, не се отчайвай!  Peace
nadeto0o0,каква фолиева киселина даваш на мъжа ти? И моя е пушач и не се отказва от цигарите, от няколко дни му давам и аз витамини Centrum.

Ами Дани Неофолик , аз си взех такава и четох че било мн полезно за материала и след като стана това с нас миналия месец му казах да почва и той да пие по 1 на ден  Grinning   ето тук е обяснено http://www.myfelicitas.com/parent/iskam-bebe-zhelanieto-za-dete/ … -folieva-kiselina   http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=8709   Peace

# 259
Наде, много ти благодаря! Hug

# 260
Здравейте, днес никой не е писал..., къде сте всички?  newsm78
Аз сега се прибрах от работа и съм много уморена, сега влизам да се изкъпя. Нещо пемата е замряла, никой не пише както преди! Thinking

# 261
Една приятелка има бебенце на 9 дни едно мъничко.Така ми се прииска да си имам второ детенце но си мисля че няма да се справя имам първолаче на 15-ти. Ама не зная дали ще се оправя с двечки вярно бебчето е мъничко и иска грижи и ученика също. Какво да правя? А таткото много иска бебче.  Simple Smile Simple Smile

# 262
Една приятелка има бебенце на 9 дни едно мъничко.Така ми се прииска да си имам второ детенце но си мисля че няма да се справя имам първолаче на 15-ти. Ама не зная дали ще се оправя с двечки вярно бебчето е мъничко и иска грижи и ученика също. Какво да правя? А таткото много иска бебче.  Simple Smile Simple Smile

Аз като бях на годините на твоята дъщеричка ужасно много исках братче или сестричка. И като ми се сбъдна мечтата бях най- щастливата на света!!!  newsm06

# 263
Здравейте, момичета! Май че и аз скоро ще се присъединя към групата на тези с посещение Sad
От вчера спря да ме побоцква корема, от днес май ми 'поомекнаха' и гърдите.... Нямам признаци, че ще ми идва, но може и да е рано. Официално от утре и следващите 5-6 дни, ако ще идва, ще идва.
 newsm78
Тъпа работа Confused

# 264

Аз като бях на годините на твоята дъщеричка ужасно много исках братче или сестричка. И като ми се сбъдна мечтата бях най- щастливата на света!!!  newsm06
Ами мисля че и моето момиченце ще се зарадва и ще видим. Може да я зарадваме с някой новина към Коледа.  Simple Smile Simple Smile Hug Hug  bouquet

# 265
Искам да ви попитам според вас кога ми е била този месец О.при положение,че ми дойде 4 дни по-рано от датата.По принцип ми идва 2 дни по-рано и О.ми е на 14 ден...сега изместила ли се е на 12 ден или пак е на 14 ли? Rolling EyesТози месец правим опити от към 12 ден до сега...и нещо не можах да си усетя хубаво О.сякаш ме болеше корема преди 2 дни,вчера пак малко,днес кръста ме наболява...дали утре последно да правим опити и после няма да има смисъл? Rolling Eyes

# 266
MimiIvanova дано всичко се случи точно както го искате и както го планувате! Успех  Hug Hug Hug

# 267
И аз да се похваля и при мен М дойде smile3518 и оставам за следващия месец, но това поне беше ясно. Вече спирам с тестове и температури, каквото стане, това е. newsm17

# 268
Здравейте момичета отдавна ви чета сега и аз реших да се включа в темичката ако ме приемете.Правим опити за второ дете от1год. и 2месеца но нещата не се случват за жалост сега не чакам за 15.09.Пожелавам на всички вас  EFP EFP EFPс

# 269
Здравейте отново от мен момичета колко сте изписали докато ме нямаше аз приключих със командировката и ваканцията свърши, сега се стягаме с второлака за училище.Постоянно работим  с таткото за бебче ама още явно не иска  да идва Sad надявам се скоро всяка от нас да  види двете чертички че не знам за вас ама аз малко съм crazy вече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт