БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-22

• 25 743
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • UK
Мимито, можеш, аз давах още след 8-ми, взимах голям и го белех. Много го харесваше, не е имало проблеми   Hug
Значи каквото съм чела, не съм го запомнила  Laughing

# 571
и аз знам че е по късно, но да е толкова едър боба, и на вид толкова хубав  Laughing реших да отделя и за маничето.  Flutter В крайна сметка аз ще го изям  Crazy Joy

# 572
аааааа  Hug Блонди мерси, ние си пръцкаме  Laughing и без боб  Crazy ще споделя после каква е била реакцията.
Аз имам и друг проблем, от 2 седмици някъде, а може и повече, спим до 24ч.- 01ч. здрав сън, от там нататък, като почне да реве през 30мин.-1ч. така до сутринта до храненето, къде до 5ч. къде до 6ч. издържа/м , не се търпи, а за нея най се притеснявам, защо и на какво може да се дължи това?
Зъби ли са, гладна ли е, леглото ли е неудобно, от млякото ли е Thinking като я взема при нас спи по добре, пак се буди, но дали защото не ставам и реагирам веднага се успокоява бързо и за това спи по добре. То в просъница всичко вече ми е машинално и знам ли .
Пие по 230мл. АМ, дали да не сменя с 3-ка да я засища повече... всичко ми идва на акъла, а нищо не решавам да предприема. Дам ли вода се успокоява за 30мин.-1ч. и пак рев.
През деня не реве, не мрънка, спокойна, буйна, заиграва се, смее се. Като яде в 6ч. сутринта си спинка спокойно до 9ч. без да се събужда с рев, както през деня.

# 573
Мимито, а пробва ли да я нахраниш? Според мен си е гладно детето  Hug

# 574
  • Berlin
И аз това щях да предложа - още към 1 да я нахраниш, да видиш дали ще спи до сутринта спокойно. Аз понякога така правя, при 1вия мрън ставам и правя мляко, но много зависи колко ми се спи Embarassed, а и не винаги помага. Simple Smile

# 575
  • София
Аз преди пробвах последното хранене да бъде по-рано, но ефекта беше такъв - рев, събуждане, и т.н.. После започнах да го храня към 12, 12 и нещо и спеше като пън, сега по някога пак иска да го кърмя, но не е същото, преди направо се събуждаше и не се спеше! Тъй, че пробвай!

# 576
 #Crazy гладна???? Хич не ми се иска да я храна вечер, от 1-ия месец отбих нощното и не е имало проблем , до преди няколко седмици Sad А ми ще видя дали това е проблема, ще я нахраня, но от тук нататък така ли ще е? Дайте друг вариант, храня я към 20:45ч.-21:00ч. има дни когато спи до сутринта само с един плач. Честно не ми се иска да се храним нощем  Laughing

# 577
  • Berlin
Еми, да мрънка тогава. Simple Smile

# 578
хихихи... не е вариант  Crazy сега се сетих че имаше дни в които обърквах часовете, вместо 2:30ч. го виждах за 6:10ч.  Joy, но не се сещам как е спала до сутринта. Peace

# 579
Мими, храни си я, не я лишавай писанката  Hug  Криско до година и половина ядеше  нощем Crazy

# 580
сега е 20:00ч. и спи Simple Smile, като стане, ще се къпи, яде и пак ще спи, мисля този път храненето да е малко по късно, ако се събуди по никое време през нощта, ще яде Simple Smile ако не се събуди, утре ще повторим същото за да разберем там ли е бил проблема.  Peace
Някъде е проблема и трябва да се открие  Grinning Благодаря ви Hug
Какво ще кажете за млякото, да минавам ли на 3-ка, /Хумана има от 10месец., а ако мина на 3-ка Милумил или Аптамил, проблем ли е? Задължително ли е да се чака до 12месец.? Peace

# 581
Давай на мъничето да папка. Моята дивачка преди седмица се будеше през 1 час. Като се размрънкаше пробвах първо с вода, ако не се получи - отивах за мляко. Изпиваше си го и после тишина. Въпреки, че се събуждаше пак раничко към 5-6 ч. Но след седмица- две, взе, че се оправиха нещата. Спря да иска да яде нощем, даже сега към 7-7:30 се събужда - изпива си млякото и спи до към 10-10:30 ч.

# 582
Мими, може да е от зъби. На моя като му никнеха кътниците се будеше за мляко между 3-6 ч и спеше неспокойно. Така прекарахме половин година. Не искам да те плаша, всичко е индивидуално, просто споделям как беше при нас.

# 583
Какво ще кажете за млякото, да минавам ли на 3-ка, /Хумана има от 10месец., а ако мина на 3-ка Милумил или Аптамил, проблем ли е? Задължително ли е да се чака до 12месец.? Peace

Не минавай от другите млека по-рано. Те не са адаптирани вече, а обикновени сухи пресни млека, с добавени витамини и минерали. Пробвай Хуманата, да, можеш, тя е вкусна  Hug

# 584
Искам да попитам за плодовата активия. Попринцип малчо много не харесва бебешките плодови млека. У дома се тъпчем доста често с плодови активии, един ден братовчедка ми, която е по-малка и не много в час, взела да храни малкия с активия, като видях ми се изправи косата, защото знам че има разни оцветители извътре и отделно е с горски плодове, и веднага я спрях да не му дава, а той ревна обиден, че му взимам млекцето. След този случай вече трети ден друго мляко не иска. Sad Та тая активия кога може да се дава? Или въобще да я забравя? Аз не съм много сигурна и за обикновеното кисело мляко, какво трябва да се дава, та ако някой ме образова, ще съм благодарна Hug Иначе вече сме на изворна вода с розов етикет и сме предоволни, че вече няма да варим Peace

Общи условия

Активация на акаунт