На колко години загубихте девствеността си?

• 61 237
  • 895
  •   1
Отговори
# 480
Защото има любов,съдба...не просто ''да си намеря някой,дето ме устройва'',за да свия гнездо и т.н. и т.н. и н.т. Sick

# 481
Янтре, пропуснах, че си предимно мъжка мама.  Mr. Green Подкови, ама горното не са непременно основателни реплики, а опити младежът да се отърве от досадното нЯщо.  Mr. Green
Ползваш ли английски, да пусна още нещо в тази връзка?  Mr. Green

Пънки, като те чета, така ми се иска да съм пак на 19. Дано не ми се обидиш.  Laughing

# 482
  • ул. "Мечтание"
MaPuHa88, аз от теб преписах за "пакета".  Mr. Green
Ама няма какво да си кривя душата, си е баш така!

Секса си е секс! И секса е много хубаво нещо! Аз лично много обичам секса... обаче само единия гол секс не прави семейство. Wink

Анджък, Янтре! Peace

punky90, наистина много ме забавляваш!  Mr. Green

# 483
Ma нека да има любов, пък той да има пакет от качества. Едното на другото не пречи.

# 484
Ma нека да има любов, пък той да има пакет от качества. Едното на другото не пречи.

да , но не  ние изключихме любовта.

Просто punky90 реши ,че пакета от качества = да си намеря някой,дето ме устройва ( това ми звучи като курвенските истории дето ги мразя)

# 485
  • ул. "Мечтание"

Абсолютно! Simple Smile Peace
Не съм уточнявала какво има в нашия семеене пакет!  Mr. Green Twisted Evil

# 486
Да ви разкажа и аз. На 19 се случи, беше ми приятел от няколко месеца и първа любов, само че не знаех, че е комарджия. мислех, че ще се оженим, а накрая той виждаше само машинките. Нищо не стана. А сексът първият път си беше гадничък и болеше доста. После много време нямах желание за близост с момче.
Сегашният... де да бях срещнала него тогава. Всичко е прекрасно. Все пак по- добре късно, отколкото никога.

# 487
Зилозавър,кой е тоя на аватара ти,че нещо ми е гаден?/Ама не се заяждам,само ми кажи. Simple Smile?

# 488

Абсолютно! Simple Smile Peace
Не съм уточнявала какво има в нашия семеене пакет!  Mr. Green Twisted Evil
я кажи кажи..
 твоя разбрах е бил пълен пакет - включвал и  дефлорация  Mr. Green
МОя беше от по-евтините. Там беше улеснен.
 Както казах тая работа май сама си я свърших върху първия

# 489
  • ул. "Мечтание"
Остатъка от пакета е пълна селска скука!  Joy
Сменя памперси, заспива пред телевизора... Пенсионерска му работа!  Mr. Green

# 490
Има и по-травмиращи първи пъти.
За мъжа, имам предвид.

# 491
Зилозавър,кой е тоя на аватара ти,че нещо ми е гаден?/Ама не се заяждам,само ми кажи. Simple Smile?

И да ти го кажа, като ти е гаден, к'ва файда?

# 492
Като я чета тая тема и се обърках момче ли искам или момиче.
Много сложно тва възпитание  Joy

# 493
  • Пловдив
Като я чета тая тема и се обърках момче ли искам или момиче.
Много сложно тва възпитание  Joy
Не е сложно - винаги да използват презерватив, да внимават с кого се сношават и да го правят за първи път не под натиск, а когато са убедени, че искат. И за двата пола.

# 494
 hahaha Ео, все тая, ще ти побелее косата.  Mr. Green

Пънки, какви са тия изводи, бе!  hahaha

Аз да си призная, в първите години от връзката с мъжа ми бях толкова фффлюбена, че ми се е приисквало времето да се върне/спре/обърне и той да ми е първия мъж. Романтика, кво да го правиш.  Blush Възстанових си душевния баланс със заключението, че ако нямах предишен опит, може би нямаше да оценя съкровището си толкова пълноценно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт