На колко години загубихте девствеността си?

• 61 392
  • 895
  •   1
Отговори
# 465
Вие сте извънземни.Кви закрили,контрацепция,възпитание...Родителите са вредни Mr. Green,травмират децата си,промиват им мозъчетата и ги издялкват по свой образ и подобие,/чрез страха/,окастрят душите им и ги правят безлични.Ако децата не се дават лесно,стават бунтари,търсят себе си,остават сами.Децата имат нужда от безусловна любов,не от страх и поучения.Това,което искат те,е да виждат родителите си щастливи и да бъдат оставени на мира да бъдат себе си.Никога не разказвайте не децата си за своите грешки и изобщо избягвайте да им говорите каквото и да било!!!Знам,че вече не трябва да се възприемам като дете,ама то бива вредни родители...

С червеничкото тотално не мога да се съглася, нищо, че не съм родител.
Синичкото също се нарича възпитание.

Останалото ми напомни на ей това. И ти си права, но няма к'во да се направи - щеш не щеш - вече си в матрицата като имаш дете. Каквото и да направиш, все ще има за какво да те обвини. Гаранция.  Mr. Green

По темата:

Бихте ли си направили пак ципа и сегашният да е първи? То щом е сегашен, ясно е че е най - добър.

Не. Първият път ми беше супер, но и десет ципи няма да ми направят непознато туй, което вече знам.  Mr. Green А тръпката от прехода е в него, не в болката.
Сега тръпката е в опита.  Mr. Green

# 466
има логика в това Никога не разказвайте не децата си за своите грешки според мен. Понякога тинейджърите ( и не само) са достатъчно долни, че вместо да си вземат поука и да изслушат с разбиране , те ще използват случката срещу родителя си в дадена ситуация.

Правила съм го горното с майка ми. била съм на около 14 сигурно.

Присъединявам се към групата момичета били отгоре първия път. Имаше го момента , че май и момчето ( аз на 15-16 , той на 18 ) беше девствено, и след неуспеха на мисионерската минах отгоре уж да контролирам болката Simple Smile а явно си свърших работата сама.

Аз и тук с Естел не съм много съгласна : То щом е сегашен, ясно е че е най - добър.
При мене имаше и други най-добри  Laughing. Просто за мъж търсех пакет  от качества  Mr. Green

# 467
  • София
Е пак съм с пауза!!!
Ще сменям И-нет оператора!
Позата - мисионерска! Не знам защо, той не знаеше, че е за първи път, а и до днес твърди, че тази поза не я обича. (Говорим си все още, нищо, че много отдавна не сме интимни  Mr. Green).

НИЩО не ми е говорено вкъщи. Но аз бях и съм толкова романтична, че никой не би се съмнявал, че ще го направя, когато наистина съм влюбена и 12984939483947% сигурна. И така беше. Не знам дали ще говоря нещо на дъщеря ми, но със сигурност ще се опитам да й покажа, че сексът е вследствие на емоция, а не акт. Той се случва, когато не си в състояние да НЕ го направиш, а не когато можеш. По принцип всеки добре изглеждаш човек може винаги... Wink
На 30 съм. Може ли да съм все още толкова романтична??? Embarassed

# 468
  • София
MaPuHa88,това е вярно,но зависи от възрастта,на която е детето,а на 14 чувството,че "морето е до колене" Mr. Green е твърде силно,за да се разказват такива неща.
Моята поза при първия път беше  следната-все едно съм се качила на магарето за геникологичен преглед Laughing,проникване от раз и леко прокървяване,общо всичко под 30 секунди...но не съжалявам,че беше така въпреки спичането и на двама ни,от втория път вече изпробвахме пози и беше перфе Blush

# 469
  • ул. "Мечтание"
Ха нека се пробват да използват някоя моя грешка срещу мен!  Rage afwitch smile3560 Ще им се стъжни животеца...
Не бих използвала думата "никога" в случая де. Simple Smile
Обичам да съм честна, смятам, че трябва да сме честни и откровени с децата си... Но това не значи, че трябва да им кажеш всичко за себе си!  Mr. Green Нямам намерение да си крия умишлено грешките, нито пък да им ги навирам в лицето. Ако имат достатъчно акъл ще си вземат поука, ако не искат да си вземат поука, да си блъскат главите... Naughty А и ми е пределно ясно, че дори да вземат поука от мен, то ще са достатъчно изобретателни за да направят свои собстневи грешки...

Цитат
Бихте ли си направили пак ципа и сегашният да е първи? То щом е сегашен, ясно е че е най - добър.

Ми той практически ми е първи. Та няма какво да се правя на девица пред него!  Mr. Green хипотетично... не, не бих се правила отново на девственица! не намирам нищо интересно в това!
Дали е най-добрия в леглото? Надали! Но мен ме устройва напълно!  Mr. Green Важна е пакетктната услуга!  Joy

# 470
  • Балчик
Не бих си сложила ципа сега. Вижда ми се ужасно тъпо това. Освен като някаква игра за една нощ между партньорите, друга роля не виждам. Ципата няма да ме направи девствена, виж ако можеше да ме върне едни 20 годинки назад, ще си направя, ама иначе за какво ми е. Simple Smile Ама той сегашния си е първия, тъй че няма да ми повярва,че съм девствена, пък и две деца съм му родила при това. Simple Smile

За децата- старая се да им бъда приятелка. Споделяме си много неща. За разлика от мен, която не искам да споделям с майка си нищичко, именно защото непрекъснато ме контролира, дори и сега, когато съм на 40! Не ми е била приятелка, не я чувствам толкова близка, колкото мисля ме чувства големият ми син (малкият е още дечко)- въпреки,ч е е момче с мен споделя интимни неща, не с баща си. Аз на майка си никога не мога да кажа такива подробности.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 00:06 от Джемма

# 471
  • София
А, за ципата!
Повечето мъже не обичат да са първи, стресиращо им е.
Та от какъв зор ще си слагам нова ципа, с две деца!!! Да гипсирам някой??? Не искам да ми тежи на съвестта.
Всички грешки бих си признала пред децата, ама те не са много, та...Пък и няма да им помогнат. Аз съм много откровен човек, всичко си казвам, стига да питат.

# 472
Много ми хареса стихотворението,Ники,или може би Нике?Мерси!  bouquetМай така става...Копнах си го да успокоявам с него други гневни на родителите си. JoyА това ''търсих в мъжа си комплект от качества'' звучи адски тъжно,даже безнадеждно,също селски...

# 473
  • ул. "Мечтание"
А това ''търсих в мъжа си комплект от качества'' звучи адски тъжно,даже безнадеждно,също селски...

Аз нямам нищо против да съм селянка!  Mr. Green Laughing
Тъжна не съм, скучна - може би, нещастна - не съм, безнадежно глупава - може би... Все пак си харесвам живота! Мъжа си го харесва също! Харесвам си и секса!
Авантюрите съм ги насочила в други посоки, не към мъжете и секса... Не мисля, че изтървам нещо кой знае какво като не съм опитала с други...

# 474
  • Пловдив
Обаче ТОЛКОВА ли вярваш на хлапето, в което си влюбена, че да си сигурна колко е отговорен той?
Какво има толкова да му вярваш?!?!?!?! Нахлузваш му презерватив и готово. Shocked

# 475
А това ''търсих в мъжа си комплект от качества'' звучи адски тъжно,даже безнадеждно,също селски...
Защо?

# 476
Янтре, и ти си права, но хлапета разнообразни, а девойките влюбени могат да са милозливи.  Mr. Green
"Стяга ми.", "Имам алергия.", "Имай ми доверие, не ме ли обичаш?", "Моля те, моля те, не ми харесва с презерватив.", "Не се дръж като патка задръстена, за к'во ни е?", или чист отказ да го ползват, но без да се отказват от секса, особено ако и двамата са вече по организъм...  Sick , или разчитат, като и пламне главата, да не забележи, или да си каже: "Е, какво толкова, прав е...". Има и други вариации. 

# 477

Аз нямам нищо против да съм селянка!  Mr. Green Laughing
Тъжна не съм, скучна - може би, нещастна - не съм, безнадежно глупава - може би... Все пак си харесвам живота! Мъжа си го харесва също! Харесвам си и секса!
Авантюрите съм ги насочила в други посоки, не към мъжете и секса... Не мисля, че изтървам нещо кой знае какво като не съм опитала с други...

Аз първа писах за ПАКЕТА от качества, и по принцип го писах като майтап
ама да звучи тъжно , безнадеждно и селски ..?!
Кое е безнадеждно- когато избираш с кой да продължиш живота си да гледаш и друго освен дали свършва за 13 или 30 минути или му е 13 или 30 см..?
Тъжно ли е ,че исках мъжа ми да не е от типажа, който срещам сред приятелки и познати- тя си има бебе-  да си го гледа , а Милия той може да вършее по задачки ( и не само) и по заведения?
Идеята да имаме дете беше първо моя, и беше следствие на преценката ми дали и мъжа ще се включи в отглеждането му.. И още има ама не ми се занимава да изброявам.
Идеята ми беше че не е толкова селско , колкото ти се е сторило в началото..

punky90,  би ли обяснила защо " А това ''търсих в мъжа си комплект от качества'' звучи адски тъжно,даже безнадеждно,също селски..."

# 478
  • Пловдив
Янтре, и ти си права, но хлапета разнообразни, а девойките влюбени могат да са милозливи.  Mr. Green
"Стяга ми.", "Имам алергия.", "Имай ми доверие, не ме ли обичаш?", "Моля те, моля те, не ми харесва с презерватив.", "Не се дръж като патка задръстена, за к'во ни е?", или чист отказ да го ползват, но без да се отказват от секса, особено ако и двамата са вече по организъм...  Sick , или разчитат, като и пламне главата, да не забележи, или да си каже: "Е, какво толкова, прав е...". Има и други вариации. 
Ще подкова теоретично синчетата като попораснат. Има различни размери, да търсят докато установят кой ги устройва - да не ги стяга, но да не пада. Ако са алергични към латекс - има не латексови, ако са алергични към лубриканта - има такива с различни лубриканти, със и без спермицид, щото най-често непоносимостта е към спермицидната съставка. И доверие никому.

# 479
  • София

Идеята да имаме дете беше първо моя, и беше следствие на преценката ми дали и мъжа ще се включи в отглеждането му.. И още има ама не ми се занимава да изброявам.

[/quote]
Това изречение все едно аз съм го писала bowuu ,още от първата среща всъщност си знаех,че той ще е бащата на децата ми,нека да е лигаво романтично и от филмите все едно взето,но за мен е истина,а че животът ни толкова години е много далеч от киното е повече от ясно,но нали затова му се вика "живот"  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт