На колко години загубихте девствеността си?

• 61 327
  • 895
  •   1
Отговори
# 120
Всъщност много хора не обичат/не харесват да правят секс. И логично го установяват с опита.

Shocked Rolling Eyes

# 121
Eстествено, че има такива хора.
То и такива, които не обичат сладко има, колкото и да е невероятно.

Но, разбира се, ССФ е полова атлетка, ето защо коментарът среща недоумение Simple Smile

# 122
И кое му е естественото? Разбирам да имаш проблем - фригидност или тн и съответно да не го обичаш, ама просто ей така да не го обичаш, след като носи наслада... Thinking

# 123
Ако не си попадал на партньор, с който да ти носи наслада.
Или ако имаш някакви вътрешни бариери.
Или, не знам, физиологични причини.
Не съм специалист по асексуалност, не мога да кажа.

# 124
  • София
Има много хора, които именно първия път им е нанесъл непоправима травма и така никога не успяват да прескочат страха от ново подобно преживяване  Peace

# 125
Ако не си попадал на партньор, с който да ти носи наслада.
Или ако имаш някакви вътрешни бариери.
Или, не знам, физиологични причини.
Не съм специалист по асексуалност, не мога да кажа.

Това казвам и аз - при подобни причини не е избор вече и не иде реч за отказ поради нехаресване...

Има много хора, които именно първия път им е нанесъл непоправима травма и така никога не успяват да прескочат страха от ново подобно преживяване  Peace

По твоята логика жени, насилени - не могат никога да хераст пак секса? Не е вярно обаче.

# 126
Мен искрено ме озадачи това твърдение - че има хора, които не харесват/обичат да правят секс.. Но не защото ССФ е полова атлетка.
Правенето на секс е физиологична нужда, нещо напълно естествено. Все едно да се каже, че има хора, които на обичат/харесват да дишат, да се хранят и т.н.

# 127
Вилико, не съм аз Simple Smile
Просто знам със сигурност, че има такива хора, срещала съм.
Не че имат конкретни лоши усещания, просто не им е приоритет, никога не биха го избрали пред мач, спане до късно или нещо друго, което харесват. Отделно, че може просто да са с неподходящия партньор за креватни подвизи, а поради рутина, възраст, страх или нещо пето да не го сменят.
Всъщност, сега като се замисля, и аз съм имала асексуални периоди в живота си - нищо, че преди или след тях може да съм била ненаситна.

А фригидността е психическо състояние, което може да се повлияе доста и в двете посоки.

За естествените процеси - пак може да е много различно.
По отношение на храната има лакоми, всеядни, чревоугодници, и такива, които хапват колкото да не е без хич - пак сравни със секса.
По отношение на движението - има спортисти, динамични натури, и лентяи, които не си мърдат задника.
Тъй че..  естествени или не, хората са всякакви Grinning
Отделно, че без хранене или дишане се умира бързичко, докато има хора, които не са правили секс никога през живота си и са доживели до дълбока старост.

# 128
Учудват ме учудените.

Има асексуални хора, или слабо сексуални без да имат някакви физически и психологически отклонения. Особеност на самия характер. Все пак не всички са един тип. Разлика има и в намирането за нормално на броя сексуални актове за седмица, да речем. За едни е нормално веднъж на седем дни, за други веднъж на седем часа. Кои не са в ред?

# 129
Оф, независимо от броя актове – правят го, значи им харесва!
Или мислиш – те насила...

# 130
Няма "нормален" брой актове.
Различия в приоритети и в сексуален темперамент е ясно, че има.
Но да не обичаш да правиш на мен ми звучи една идея по-активно от простото "да не ти е приоритет" или "да не си с особено сексуален темперамент". Т.е., все трябва да има причина за необичането. Но пак казвам, изобщо нямам претенции да познавам асексуалността, че да мога да говоря компетентно

# 131
Всеки има поне една дейност, която върши редовно, но без особено желание. За някои това е секса. За други яденето. За трети къпането. Все нужни неща.

Щом трябва причина за нехаресването, то трябва да има такава и за харесването, нали?

# 132
Ники,
валидни са и причините, които ти посочи.
Аз се опитах да избягам от опростяването по-горе - "физиологично е".

# 133

Всъщност, сега като се замисля, и аз съм имала асексуални периоди в живота си - нищо, че преди или след тях може да съм била ненаситна.

Възможно е да се касае за периоди и настроения. Но това не означава, че не обичаш/харесваш секса, нали?!

За едни е нормално веднъж на седем дни, за други веднъж на седем часа. Кои не са в ред?

Всяко залитане по крайностите говори за проблем.

# 134
Понеже тук се говори за секс и това е петъчната ни тема, вижте на какво попаднах, ако искате можем да го включим в обсъждането

http://www.--reklamen-spam--/sumatoha/shou/dokazano-ot-oralen-se … emenyava_31082012

ще пробвам с друга статия, че тази не излиза

http://www.club.bg/sex/398849-i-ot-oralen-seks-se-zabremenjava.html

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 15:31 от gitadam

Общи условия

Активация на акаунт