На колко години загубихте девствеността си?

• 61 337
  • 895
  •   1
Отговори
# 360
Важно е дали е опитен партньора,но и дали е егоист.На някои опита им служи най-вече те да си прекарат добре. ConfusedВсички проучванията по темата за сексуалността на жената установяват,че тя се покачва след 30.

# 361
Тази тема е...............разтоварваща,натоварваща,сантиментална ?
Авторката каза,че е статистика,но на мен ми действа.
Аз си спомних,поплаках си,посмях се и сега ми е едно....притеснително.
Дъщерята е на 13,та и тревожно ми стана.

# 362
в Донкината представа това са тези,правили секс преди 18,те са жартви на педофили,/най-често с педофили на 16, де/... ooooh!

И аз сега се чудя и мая, като бяхме и двамата на 15, аз ли съм жертвата, а той педофила, или обратното.  Joy
А къде са били пълнолетните ви придружители?
А ако беше забременяла на 15, този  ли щеше да ти издържа детето или щеше да го оставиш в дом?

# 363
Какви пълнолетни придружители? По време на секса ли? Laughing
И все пак има и предпазни средства...

# 364
Нехристияните, Абадонке, понякога ползват неща, които се наричат противозачатъчни средства.

# 365
Кхм...доколкото знам, по закон непълнолетни могат да сключат брак със съгласието на родителите, но дори и в този случай не се упоменава, че е необходим пълнолетен придружител по време на секс.

За другото, има контрацепция. Възпитаваш си детето така, че и през ум да не му мине да си спести разхода за нея и нямаш грижи.

П.П. Не мо'а публикувам от вас двете.  Mr. Green

# 366
Абадонка, от все сърце те призовавам да създадеш тема в някои от отчетните подфоруми, да намериш съмишленици, и там да хулите и анатемосвате нам, развратните, нехристияните, с мръсно минало и перверзно съзнание, правещи освен всичко друго и фелацио.
Защото с ръка на сърцето си казвам, че ми писна да ти чета глупостите.

# 367
Тя опита, Касита, това беше идеята на Християнското семейство. Не знам в кой подфорум тук ще намери съмишленици, обаче. Алтернативния? БПЦ май имаха някакви форуми, там е по-вероятно... макар така и да не си уточни деноминацията, та човек не знае какво да и препоръча.

# 368
Абадонка, от все сърце те призовавам да създадеш тема в някои от отчетните подфоруми, да намериш съмишленици, и там да хулите и анатемосвате нам, развратните, нехристияните, с мръсно минало и перверзно съзнание, правещи освен всичко друго и фелацио.

Толкова сте толерантни, че едно различно мнение не можете да търпите. Затова съм тук. Да изкажа различно мнение.

Та за придружителите. Те не трябва ли да са хора, които да пазят детето от употребата на алкохол, наркотици, нежелани контакти. Или пък греша, дъщерята отива с майка си на кръчма, за да я огледат мутрите и дано му върже на детето.

# 369
 JoyПълнолетните придружители ще ми влезе в речника,наред с педятера,най-лонови и осолявам бебето. Joy Joy

# 370
А няма ли някакви междинни възможности между пълното въздържание от алкохол, секс и т.н. и контактите с мутри? А и нима е възможно родителите да знаят за всичко, което прави детето им? Такива крайни ограничения-никакъв секс, никакъв алкохол, никакви връзки до пълнолетие, че ако може и след това, биха довели единствено до това детето да се крие от родителите си и оттам да сътвори още куп щуротии и проблеми. Или щом майката си мисли, че "детето" е невинно и благоразумно, то всичко е ОК, без значение реално какво се случва?

# 371
  • Сопот, Пловдив
в Донкината представа това са тези,правили секс преди 18,те са жартви на педофили,/най-често с педофили на 16, де/... ooooh!

И аз сега се чудя и мая, като бяхме и двамата на 15, аз ли съм жертвата, а той педофила, или обратното.  Joy
А къде са били пълнолетните ви придружители?
А ако беше забременяла на 15, този  ли щеше да ти издържа детето или щеше да го оставиш в дом?

Аз на 15 години бях чувала за презерватив, колкото и невероятно да ти се струва  Laughing . Плюс, че беше в съчетание с още един начин за предпазване, та недей ми бра грижа от кой ще забременея и кой ще ми гледа децата. Настойниците, или както там се казваха през онези години, на деца на възраст 15 години не бяха  задължени да ходят след тях на всяка крачка, доколкото знам и сега закона не задължава едно 15-годишно дете да се движи нон стоп с придружител. В България е подсъдно да правиш секс с лице ненавършило 14 години, и ако не се лъжа между 14 и 16 е незаконно, ако непълнолетния не осъзнава какво прави, така че да говориш за педофилия при 40% в случая е повече от смешно.
Ти между другото смяташ да придружаваш дъщеря си навсякъде, докато навърши 18 години ли?

И секс не се прави само по и чрез кръчмите, абадонкеGrinning

# 372
Толкова сте толерантни, че едно различно мнение не можете да търпите. Затова съм тук. Да изкажа различно мнение.

Та за придружителите. Те не трябва ли да са хора, които да пазят детето от употребата на алкохол, наркотици, нежелани контакти. Или пък греша, дъщерята отива с майка си на кръчма, за да я огледат мутрите и дано му върже на детето.

Различните мнения са много добре приети, когато са смислено обосновани. Черно-белите клишета или отявлените безсмислици като аргументация обикновено извикват присмех.

Темата е само за пълнолетни хора, които споделят първите си сексуални преживявания. Една не видях да напише, че е било в дискотека, с мутра, та не знам това дълбокомъдро заключение откъде дойде. Но пък за всички писали е бил желан контакт.

# 373

Когато се натрапва с постоянството на фанатика, не, не проявявам толеранс.

# 374
  • Варна
Ох, не, не мога. hahaha
баба Донка е реинкарнация на Дженни. Joy
Извор на неизчерпаемо забавления.

Абадонка, имай милост hahaha

Общи условия

Активация на акаунт