На колко години загубихте девствеността си?

• 61 258
  • 895
  •   1
Отговори
# 435
  • София/Горна Оряховица
Хайде да внеса разнообразие - аз бях отгоре за самото проникване Laughing И човекът внимателно ме наблюдаваше дали ми е ок Laughing Когато сглобката стана и всичко беше ок, стигнахме до мисионерската Mr. Green

Нещо такова и при мен ...
Освен това първите 2-3 пъти беше толкова внимателен, сякаш съм порцеланова  hahaha .

Когато някой си вре носа в моите работи, понякога ги срязвам с думите "а на колко градуса си разтварям краката искаш ли да знаеш?" ... но скоро и това ще си кажем!

# 436
Когато някой си вре носа в моите работи, понякога ги срязвам с думите "а на колко градуса си разтварям краката искаш ли да знаеш?" ... но скоро и това ще си кажем!
hahaha hahaha hahaha
и аз така си мислих за темата, ама на и аз си изпях  Joy

# 437
Епа ти си била много смела...въобще не ми е идвало на акъла аз сама да се отварям - да му сядам на него...Очаквах той да свърши мръсната работа всъщност  Joy

# 438
На 15,почти 16  Grinning

# 439
  • Сопот, Пловдив
hahaha hahaha hahaha
и аз така си мислих за темата, ама на и аз си изпях  Joy

Аз носа си не вра  Grinning , споделянаето, че и гласуването е само по желание Mr. Green . Честно казано не вярвах, че ще се стигне до някаква дискусия или че толкова много съфорумки ще споделят, освен само да гласуват. Иначе аз нямам проблем да споделям таквиа неща(е, до там, докъдето на мен ми се иска  Grinning ).

# 440
И мен мен беше мисионерската, все пак освен нея има и много други пози, нали?

тема от тийн форума за позите

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/383873-%D0%94%D0 … D0%B0%D1%82%D0%B0

# 441
  • Под сянката на разлистените кактуси
Аз бях почти на 18 и бях решила да свърша най-накрая тази работа. С въпросния младеж бяхме гаджета в 8-ми клас, но тогава нищо не направихме, били сме си още малки. След това на него си му остана идея-фикс "да ме отвори". Междувременно и двамата имахме и други гаджета, но си останахме добри приятели. Така си минаха 3 години в мрънкане няма ли да му пусна. И след като тогавашното ми гадже замина за казармата без да свърши черната работа, той взе нещата в свои ръце. Беше се приготвил, музика, вино. Мен ме хвана бъзето по едно време, а той ми разказваше смешни приказки да ме разсее. Още си спомням неговата интерпретация на това  какво точно е правила Снежанка със 7-те джуджета  Embarassed Така че от кискане даже не ме и боля. Остана ми много приятен спомен...

# 442
И мен мен беше мисионерската, все пак освен нея има и много други пози, нали?

тема от тийн форума за позите

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/383873-%D0%94%D0 … D0%B0%D1%82%D0%B0

Те са малки, но вече знаят:  Mr. Green

Цитат
Мене ме отвориха на задна и..да ви кажа честно си ме позаболя доста.Не знам в мисионерската как е,но ми се струва ,че и при нея ,ще е болезнено.Жалко ,че не може да се отваряме по два пъти за да сравним.

Ще ни пишат после по таблоидите - бг-мамите се учат на секс от тийнове.  Mr. Green

# 443
  • София/Горна Оряховица
 Joy

Затова си реших проблема - отгоре и толкова. Можех и сама да си се дръпна, ако имам нужда.

# 444
О,и аз никак не му завиждам. Mr. GreenАбадонке,в много филми дават,че серийните убийци имат силно религиозни родители.Що ли е така?Да не би защото непрекъснато са втълпявали на децата си чувство за вина?

Къде съм споменала за вина. Не може ли просто да си водиш детето на места съобразени с възрастта му. Например детска дискотека, концерт, театър. Тук има и летни клубчета за игра. Играят тенис, имат куп други развлечения. И в България има такива само детски места.
Не съм възпитана и аз по драконовски. Просто си имах детство достатъчно дълго време.
А за контрацептивите, добре, ще обясниш. Но каква е гаранцията, че насаме ще направят каквото са им казали родителите и ако презервативът се скъса и забременее, тогава какво?

# 445
С 'ако' Париж може да влезе в бутилка, гласи поговорката, чийто български вариант е нецензурен.

На 15-16 за съжаление хората не са точно деца, пубери са. И като не вярваш на контрацепцията как точно ще опазиш дъщеря си от нерегламентирани контакти?

# 446
С 'ако' Париж може да влезе в бутилка, гласи поговорката, чийто български вариант е нецензурен.

На 15-16 за съжаление хората не са точно деца, пубери са. И като не вярваш на контрацепцията как точно ще опазиш дъщеря си от нерегламентирани контакти?

Ще й обяснявам повече за вредата от ранния секс. Прекъснато образование, болести, невъзможност да си намери работа и да издържа дете на тази възраст и че абортът е убийство. Нека знае за контрацептивите, но и да знае, че не са гаранция.

# 447
Повече от кого/какво? Ако прекалиш ще ѝ създадеш отвращение към секса като едното нищо или, по-вероятно, ще я насърчиш да пробва при първа възможност. Важна е мярката. А това

е един от най-гадните видове мозъчна промивка, не че ти пука, разбира се.

# 448
Повече от кого/какво? Ако прекалиш ще ѝ създадеш отвращение към секса като едното нищо или, по-вероятно, ще я насърчиш да пробва при първа възможност. Важна е мярката. А това

е един от най-гадните видове мозъчна промивка, не че ти пука, разбира се.

Промивка? То си има и краченца, и ръчички и е живо още в корема ти. Много години нямах дете и щях да си взема едно неабортирано с удоволствие. Промивка е, че като си го направила, имаш право да го убиеш.

# 449
  • София/Горна Оряховица
Непредвидена бременност може да се случи и на възрастен НО това далеч не е най-страшното и опасното нещо, което може да последва от секс в тийн възрастта. Далеч по-опасни са болестите, предавани по полов път, далеч по-опасно е фанатичното криене от още по-фанатична майка.
Чудно ми е, и в първата брачна нощ ли ще си до детето си?

В момента оценявам отношението на майка ми към мен, след като навърших 16 години..

Общи условия

Активация на акаунт