На колко години загубихте девствеността си?

• 60 693
  • 895
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Естествено,че без презерватив е в пъти по-яко отколкото с  и близостта е най-истинска luvbed ,Belle-Etoile иначе аз съм си фен на Sportex (точно оребрените са най-добрия заместител ,ако все пак трябва балонче Rolling Eyes),но на Durex съм анти-фен определено.
hedra - само мисълта за гол ... hahaha smile3508 е една от най-честите ми мисли през 24-часовото денонощие  Blush Blush Blush ,но действието ... да не навлизам в подробности

# 616
  • София/Горна Оряховица
Естел, познато ми е. Реших веднъж, ей тъй, за тръпката да взема различни видове. Не стига че бяха малки, ами и на мен ми пареше, щипеше, лютеше, каквото и да е. Добре че после все попадах на купони със закъсали младежи и девойки, та ги отиках.

Ама да дишам, пък да говоря - голяма философия бе  Mr. Green . Ееей, добре че не съм ги чела тия простотии, преди да се запозная с благоверния, че голямо дишане щеше да пада. Сега пък му казах, че и трябва да си благодаря на органите след оргазма и той обяви, че ще ми се обиди. А той къде бил оставал  Crossing Arms .
Кобилкина нещо по въпроса казва ли  Laughing ? Щото верно е несправедливо - ще благодаря аз на Минка, а на Кънчо кой ще му поблагодари?

# 617
Кобилкина нещо по въпроса казва ли  Laughing ? Щото верно е несправедливо - ще благодаря аз на Минка, а на Кънчо кой ще му поблагодари?
Ти и на двамата ще благодариш. На Кънчо отблизо.

# 618
Хм, ами то си има начин на слагане, за да няма въздух.
Безапелационен фен на Durex съм. От най-първия си път.
(да съм по темата  Mr. Green)

Споделете как беше първият път, музика, обстановка, какво забихте на презервативите?  Laughing

На Кънчо задължително. И в песен е възпято:

"От извора се пие на колене
и на колене се благодари."  Mr. Green

Естел, отблизо, ама не е прилично да се говори с пълна уста.

# 619
  • out of space
А, като стана дума за контрацептиви....я кажете за спиралите или някоя друга тем.
Ще да си слагам, крайно време ми е. Но пусто шубе....
Имам един милион въпроси.

# 620
  • София
Nickkie ... музика,обстановка,в предния си пост обясних,че при мен беше "кратък геникологичен преглед",нямаше време и за припева,ако си бяхме избрали песен Joy,обстановката - следобяд в хола на апартамента му,на дивана Mr. Green,май романтиката се изгуби,ама на мен не ми е проблем Wink

# 621
  • # супернатурална #
 hahaha
На Кънчо задължително. И в песен е възпято:

"От извора се пие на колене
и на колене се благодари."  Mr. Green

Естел, отблизо, ама не е прилично да се говори с пълна уста.
И е много трудно  Tired

Първия път музика нямаше. Спомням си липсата на интерес към Кънчо, че дори и лек ужас (което за щастие скоро ми мина, даже много ми мина)  та обстановката беше "вкарай го по-бързо да не го гледам"  Joy

# 622
Краули, бе! С глас изцвилих, домашните ме гледат странно:

Първия път музика нямаше. Спомням си липсата на интерес към Кънчо, че дори и лек ужас (което за щастие скоро ми мина, даже много ми мина)  та обстановката беше "вкарай го по-бързо да не го гледам"  Joy

hahaha Joy

# 623
  • София/Горна Оряховица

Искрено ме разсмя  Laughing Mr. Green . МиУото също го разсмя  Joy .

Айде, обстановка: бяхме на вилата му, в другата част на къщата се вихреше купон, ние бяхме избягали. Той ми разпъна дивана  Flutter . А после ми предложи дори баня и меко халатче  Flutter .
Бе направо СПА процедура си беше  Crazy Mr. Green .

# 624
  • # супернатурална #
Майтапа на страна, имах лека травма от детството, та реших да преодолея страха като му се отдам  Laughing С терапевтична цел, така да се каже.

# 625
Просто гласувах,за да видя резултата. hahaha

# 626
  • София, Младост 2
А, като стана дума за контрацептиви....я кажете за спиралите или някоя друга тем.
Ще да си слагам, крайно време ми е. Но пусто шубе....
Имам един милион въпроси.

Спирала - невър мор за мен. Единственият ми опит - продължил около 2 седмици - ми докара вътрематочно възпаление, което ми лекуваха 6 месеца после Tired И понеже и за противозачатъчни съм пас - повечето тотално ми кастрират либидото, от останалите циците се скъсват да ме болят, а от всичките развъждам гъби (и допълнително на сегашния си акъл доброволно никога няма да си вкарам синтетични хормони в тялото), опциите са доста ограничени Laughing

Я да споделите друго - някой ползвал ли е силиконовите презервативи Thinking

# 627
  • Сопот, Пловдив
И аз съм попадала на мъже, които трудно слагат презерватив и са им малки. Бащата на сина ми е най-надарения в това отношение, имаше само някаква марка, която не знам от къде си намираше, която слагаше със триста зора. Иначе аз съм фен на Durex.

Обстановката - ученическо общежитие  Grinning , моята стая, бяхме аз, съквартирантката и двама съученика, с единия се харесвахме и искри хвърчаха от много време. На другите момче и момиче им се допуши, но нямахме огънче и тръгнаха да търсят по другите стаи. Позабавиха се доста и в това време ние свършихме работата, като се върнаха даже бяхме успели да се облечем. Като си тръгнаха момчетата обяснявам на моята приятелка, че сме правили секс, а тя си умря от смях, чак след няколко дни ми повярва  Laughing .

Една приятелка, докато беше със спирала, забременя, извънматочна бременност. Предполагам е изключение, но явно е възможно да се случи.

# 628
И аз съм попадала на мъже, които трудно слагат презерватив и са им малки. Бащата на сина ми е най-надарения в това отношение, имаше само някаква марка, която не знам от къде си намираше, която слагаше със триста зора. Иначе аз съм фен на Durex.

Първи братовчед на баща ми бил толкова надарен, че разкъсал жестоко съпругата си в първата брачна нощ /била девствена/. Зашили я. След около месец нов опит, отново завършил по същия начин. Пак шев и кройка. На третия път лекарят поискал да види този ми ти атрибут. Видял го и влязъл, атрибутът, в учебниците по медицина.

# 629
Гласувах.
А противозачатъчните дето вика Хедра са си синтетични хормони и наистина допринасят за развитие на гъбки. Като добавим, че съм се тъпкала редовно от тийн, според една видна имунуложка са ми усложнили повече положението. Та да хич не са вариант за един недоразвит все още напълно организъм.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт