На колко години загубихте девствеността си?

• 60 621
  • 895
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна

Като заговорихте за размери, се сещам за един хм, партньор, който гордо заяви веднъж "Моят е малък, ама техничен". Ми техничен, ама малък, помислих си аз.  Mr. Green
hahaha
Mr. Green

Малък и техничен все пак е по-добре от колосален и напорист Mr. Green Поне за конкретния орган, де.

# 661
  • Mars Hotel
Абе... пак зависи.

# 662
  • Варна
Баааа, зависи. А онази мома, дето е станала като игленик?
 newsm43 newsm43

# 663
  • Mars Hotel
E, не говорим чак за клинична патология.  Laughing Но един голям и добре оформен в повечето случаи е за предпочитане пред малък и повратлив, поне за мен.

Боже, осем и половина сутринта е още.  Crazy

# 664
Моля не подценявайте малките размери.Енрикето е с такъв, ама Анчето Курникова още е с него, тъй че е важен не размера, а това което се прави с въпросното нещо.А вие какво скочихте срещу тези с християнските добродетели, те все едно......не са виждали, рано или късно всеки вижда.

# 665
  • Сопот, Пловдив
Зависи може би и на какви си попадал. Аз по една случайност попадам предимно на надарени. Та, за мен нормално е 18-19-20см(не ходя с линийката, ориентировъчно говоря  Grinning ), но преди време приятел мъж ми каза, че това всъщност минава повече за по-големи и нормалното било 15-16см. Та, след като в повечето случаи съм  попадала на сравнително големи, попадайки на 10-12 см, доста малко ще ми се стори.

# 666
  • В Космоса
Абе, златната среда си е златна среда. 2 пъти съм имала "щастието" да ме набучат на големия шиш - мне, благодаря! Даже предпочитам да клони към малък (е, да не е съвсем нюнюнце), отколкото да да си изплювам сливиците. Shocked

# 667
  • Mars Hotel
Значи може би просто не съм попадала на Годзила. Сигурно не е приятно.

# 668
Баааа, зависи. А онази мома, дето е станала като игленик?
 newsm43 newsm43

сигурно и тя сега е с травмите от секса за цял живот.
Като мине 2ма 3ма , може да се върне на първия да се наслади вече наистина на размера  Grinning

# 669
  • Варна
2 пъти съм имала "щастието" да ме набучат на големия шиш - мне, благодаря! . Shocked
hahaha
Сори, не се сдържах. Знам, че е болезнено, но  hahaha Големия шиш  hahaha

# 670
Винаги ме е учудвал стремежът към големи пениси. Намирам ги за тромави.

# 671
Моля не подценявайте малките размери.Енрикето е с такъв, ама Анчето Курникова още е с него, тъй че е важен не размера, а това което се прави с въпросното нещо.А вие какво скочихте срещу тези с християнските добродетели, те все едно......не са виждали, рано или късно всеки вижда.
Това, освен лично да си видяла, няма начин да го знаеш. Naughty Та, имаме ли съфорумка била интимна с малдия Иглесиас? Wink

# 672
Аз не бих казала тромави, а по-скоро самодоволни, мислят, че размерът им е достатъчен Joy
И аз съм за златната среда.
Имала съм само един с много малък, но се целуваше невероятно и в оралната любов беше ненадминат Wink

# 673
  • София
Аз не бих казала тромави, а по-скоро самодоволни, мислят, че размерът им е достатъчен Joy
И аз съм за златната среда.
Имала съм само един с много малък, но се целуваше невероятно и в оралната любов беше ненадминат Wink
голям не значи само дължина ами дебелината тя също има значение

# 674
  • Бургас
Една приятелка преди време пусна много интересен лав. "Каква е добрата п.шка? Твърда!" Има резон - не че размерът няма значение, но по-важно е, мисля, мъжът да е добър любовник с твърд и издръжлив инструмент. Та в този ред на мисли: имали ли сте случаи  с меки п.шки - инцидентно или не толкова?

Общи условия

Активация на акаунт