Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 570
  • 718
  •   1
Отговори
# 600
Има ли някой, който да е ползвал тези  магически ролки за коса? Доволни ли сте от резултата, защото тук цената ми се вижда изгодна и се чудя дали да си взема?

Аз ги имам,но съм си ги купувала от магазин на редовна цена от 15 лв (по спомен).,но в никакъв случай по-скъпи! Има ефект - моята коса е дълга и ги използвам за долната част,защото не ми стигат като дължина за цялата коса.

Много благодаря, значи да си взема 2 бр Simple Smile

E то като сложиш и 7 лв. доставка аз не мога да разбера къде точно е офертата??? newsm78

Аз имам до нас офис на Еконт и като се комбинираме със съседката излиза ок цената на доставката - по 2.50 на всеки Simple Smile
Ролките изглеждат добре.Може и аз да си взема от тях.Иначе някой бил ли е при Капанов скоро и доволни ли сте останали? www.grabo.bg/sofia/podstrigvane-izmivane-vazstanoviavashta-maska … zw56s?affid=10188
Отскоро ме светнаха за намаленията и гледам скиптично на офертите.

# 601
  • В свой си свят :))))
Има ли някой, който да е ползвал тези  магически ролки за коса? Доволни ли сте от резултата, защото тук цената ми се вижда изгодна и се чудя дали да си взема?

Аз ги имам,но съм си ги купувала от магазин на редовна цена от 15 лв (по спомен).,но в никакъв случай по-скъпи! Има ефект - моята коса е дълга и ги използвам за долната част,защото не ми стигат като дължина за цялата коса.

E то като сложиш и 7 лв. доставка аз не мога да разбера къде точно е офертата??? newsm78

Аз имам до нас офис на Еконт и като се комбинираме със съседката излиза ок цената на доставката - по 2.50 на всеки Simple Smile
Ролките изглеждат добре.Може и аз да си взема от тях.Иначе някой бил ли е при Капанов скоро и доволни ли сте останали? www.grabo.bg/sofia/podstrigvane-izmivane-vazstanoviavashta-maska … zw56s?affid=10188

Аз нямам наблюдения, но има много позитивни отзиви - пусни ги в търсачката и ще ти излязат Simple Smile

# 602
EmmaEM, моя приятелка беше ходила, но не беше особено доволна. Все пак си зависи от човека. Аз от 10 г. не съм сменяла фризьора и не смея  Blush

# 603

Аз бях края на август при Раденко на Хр. Ботев с ваучер. Чаках 30 мин. докато ме вземе. Момчето ми се извини за закъснението. Обърна ми внимание, личи си, че му е кеф да си върши работата. Направи ми впечатление, че не бързат(както той така и колегите му), а си изпипват нещата. Бях в настроение и ми беше забавно да ми чорли и роши косата, малко странно се чувствах, но съм доволна и пак ще си взема ваучер. Докато чаках дойде Капанов и специално им обърна внимание ваучерите да ги минават не с редовната им козметика, а с някаква друга, която не запомних.

# 604

Докато чаках дойде Капанов и специално им обърна внимание ваучерите да ги минават не с редовната им козметика, а с някаква друга, която не запомних.
До там ли са изпаднали?

Искам сушия но кое да избера?
Вие какво предлагате?

# 605
Търся си солариумче около бул.Стамболийски, без Wave Studio Peace Мерси  bouquet

# 606
  • София
Искам сушия но кое да избера?
Вие какво предлагате?

"Сушия" суши ли е? Embarassed
Ако да , аз съм много доволна от http://www.deals.bg/Ekzotichen-sushi-set-ot-restorant-Only-you-p … ;utm_campaign=173 За втори път взимам ваучер от големия им сет, доволна съм.
Утре чакам доставка от http://bg.kolektiva.net/sofia/kilogram-i-polovina-sushi-60-hapki … 25335_223630_9056 - не съм с големи очаквания за тези пари, но ще видим как е.

# 607
Благодаря за сушито. Ще пробваме Only you.

# 608
Мацки, кой търсеше Аг и цитонамазка?

http://www.dalavera.bg/index/offer/new/1/slug_id/ginekologichen- … ;data2=#wrl-login

# 609
# 610

Цитат
Ходих миналия месец и съм много доволна от Раденко. Работи внимателно, изпипва всичко- миене, масаж, прическа!

# 611
  • София
Жабке, благодаря, аз търсех АГ. Някой има ли впечатления от този медицински център?

И аз споделям впечатленията си от Капанов. Подстригването и прическата, с които най-много съм се харесвала досега са били от Капанов. НООО... преди доста години!!! Сега в момента съм с коса (не бих казала прическа), която е най-неудачно подстригана и едва чакам малко да порасне, та да отида някъде, където да ме коригират. Той Капанов според мен просто не е същият човек. Променил се е много, остарял ли е, какво ли, не знам но даже се поряза, докато ме подстригваше. След това дойде да коригира момчето, дето ме сушеше с четка и като излезнах бях асиметрична (но не нарочно), Страната, дето той я беше сушил на нищо не мяззаше, стажантът му се справи 10 пъти по-добре и по-внимателно от него. Аз се чудя защо има доплащане, като те подстригва лично той! Това ми беше последното влизане в салона, жалко.

# 612
  • София
..... Аз се чудя защо има доплащане, като те подстригва лично той!...

Защото е нереално да си изградил такова име, да си гуру в обучението и да подстригваш за няколко левчета, колкото взима всяка квартална фризьорка. Стига и вие!

Жалко за лошия ти опит, но той е по-скоро изключение.  Peace

# 613
Да се включа в спора за Капанов - аз също съм оставала доволна от услугите на салоните му, но не ми хареса политиката за ваучерни клиенти да се ползва друга козметика, различна от тази, която се предлага на редовните цени. За мен това е дискриминация и няма да го посещавам при тази луда конкуренция в бранша. И като е гуру Капанов и не му се работи за жълти стотинки, да не пуска ваучери и да си гледа бизнеса и да печели от редовните цени. Всеки, който е предприел това рекламно и временно намаление на цените е с цел да спечели клиенти, които да му дойдат на редовни цени, ако са доволни от обслужването, а не е с цел печалба. Между другото Капанов редовно пуска ваучери, което идва да покаже, че не му е натоварен графикът на всичките салони така, както би следвало.

# 614
Да се включа в спора за Капанов - аз също съм оставала доволна от услугите на салоните му, но не ми хареса политиката за ваучерни клиенти да се ползва друга козметика, различна от тази, която се предлага на редовните цени. За мен това е дискриминация и няма да го посещавам при тази луда конкуренция в бранша. И като е гуру Капанов и не му се работи за жълти стотинки, да не пуска ваучери и да си гледа бизнеса и да печели от редовните цени. Всеки, който е предприел това рекламно и временно намаление на цените е с цел да спечели клиенти, които да му дойдат на редовни цени, ако са доволни от обслужването, а не е с цел печалба. Между другото Капанов редовно пуска ваучери, което идва да покаже, че не му е натоварен графикът на всичките салони така, както би следвало.

Има наистина сериозна логика в това - както при мен, отиваш за Шилак ама то се оказва не съвсем точно....защо е нужно да делиш на ваучер и на редовен клиент? Най-малкото което е не му отива на реномето!

Общи условия

Активация на акаунт