Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 570
  • 718
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Някой да е купувал от тази оферта? Моля да сподели дали има приставки за направа на цветя и въобще заслужава ли си?

# 616
И аз споделям впечатленията си от Капанов. Сега в момента съм с коса (не бих казала прическа), която е най-неудачно подстригана и едва чакам малко да порасне, та да отида някъде, където да ме коригират. Той Капанов според мен просто не е същият човек. Променил се е много, остарял ли е, какво ли, не знам но даже се поряза, докато ме подстригваше. След това дойде да коригира момчето, дето ме сушеше с четка и като излезнах бях асиметрична (но не нарочно), Страната, дето той я беше сушил на нищо не мяззаше, стажантът му се справи 10 пъти по-добре и по-внимателно от него.
От ЕГНто е вече, явно. Но човек като не разбира кога да се оттегли с достойнство.....
Отделно направиха много салони, клиентите намаляха и запълват времето с ваучери.

# 617
  • София
Да дам отзиви за това суши http://bg.kolektiva.net/sofia/kilogram-i-polovina-sushi-60-hapki … 25335_223630_9056
Не ми харесва вкуса на сушито, има едно миниатюрно резенче джинджифил и едно парченце уасаби (изглежда като омесено пластелинче Sick) И от горе на всичко ми взеха 5 лв. за доставката, въпреки че живея в зона за 4 лв.  Crossing Arms Моя е грешката, че не съм си проверила предварително какво пише във ваучера, а го видях чак сега като го отворих Rolling Eyes
Няма да повторя с оферта на sushito.bg

# 618
  • София
...

Има наистина сериозна логика в това - както при мен, отиваш за Шилак ама то се оказва не съвсем точно....защо е нужно да делиш на ваучер и на редовен клиент? Най-малкото което е не му отива на реномето!

Ние сме хитри - на ваучери караме и бизнесите се изхитриха - направиха двоен стандарт. Защото идеята на рекламата отдаааавна се опорочи и повечето клиенти вече нямат намерение да дадат реалната цена Wink Тоест, вие не отивате да опитате услугата с рекламна цел, вие вече ползвате услугата на ниска цена, това води до оптимизирането и. Логично, нали?!  Peace

# 619
  • София
Между другото, аз по тази причина рядко купувам от бизнеси, който можеш да намериш постоянно и в над 2 сайта. Wink Такива според мен предлагат евтини услуги, маскирана като промоционални оферти.  Peace

# 620
Някой да си ги е вземал http://eha.bg/dTM0 дали си заслужават

# 621
  • В свой си свят :))))
...

Има наистина сериозна логика в това - както при мен, отиваш за Шилак ама то се оказва не съвсем точно....защо е нужно да делиш на ваучер и на редовен клиент? Най-малкото което е не му отива на реномето!

Ние сме хитри - на ваучери караме и бизнесите се изхитриха - направиха двоен стандарт. Защото идеята на рекламата отдаааавна се опорочи и повечето клиенти вече нямат намерение да дадат реалната цена Wink Тоест, вие не отивате да опитате услугата с рекламна цел, вие вече ползвате услугата на ниска цена, това води до оптимизирането и. Логично, нали?!  Peace

Не само това, има и друга гледна точка обаче - народа обедня! И от кое пестиш най-вече??? От кое се лишаваш??Салоните, както и хотелите, станаха под път и над път, стоят все празни, а покрай тези ваучери от едно нещата могат да станат няколко, нали така? Ако останеш доволен, ако се отнесат с теб с уважение, а не те посрещат по дрехите и не гледат кое колко ти струва....говорих с една позната със - салонче от както започна да пуска ваучери за 2 седмици напред е заето и мацката е много доволна - пуска редовно оферти и е убедена, че това работи! Но да опорочаваш идеята е гадно - по-добре не пускай ваучери, от колкото да делиш хората!

# 622
  • София
...- салонче от както започна да пуска ваучери за 2 седмици напред е заето и мацката е много доволна - пуска редовно оферти и е убедена, че това работи! ...

"Салонче" vs. Капанов (не че харесвам изкукалото старче!!!) е леко неподходящ паралел, все пак - нека сме обективни... Промоциите са си промоции, в контекста на теорията ми за опорочената идея.  Peace

# 623
Май не трябва да съжалявам, че Капанов не работи в събота и ме подстрига Раденко.
Наложи се доста да почакам, имаше много клиенти, само аз бях с ваучер, но не усетих разлика в обслужването. Отдели ми много време, стара се много и ме спечели за клиент.
Това е ваучера, който ми донесе най-голямо удоволствие и нямам забележки /ползвала съм най-различни- за почивки, храна, почистване на дома и др/.

# 624
...- салонче от както започна да пуска ваучери за 2 седмици напред е заето и мацката е много доволна - пуска редовно оферти и е убедена, че това работи! ...

"Салонче" vs. Капанов (не че харесвам изкукалото старче!!!) е леко неподходящ паралел, все пак - нека сме обективни... Промоциите са си промоции, в контекста на теорията ми за опорочената идея.  Peace
Аз си намерих фризьорка точно от тези ваучери, при която вече ходя постоянно - не се възползвам от промоции , защото все има ограничения някакви - за време, за услуга, за място на услугата и т.н. Но там още първия път ме посрещнаха и обслужиха както трябва. Дилемата ми беше Капанов или другия салон, избрах второто. Познайте защо. И името и класата трябва да се защитават непрекъснато, съжалявам, но на стари лаври не се лежи. Добре си е обучил персонала Капанов, там съм оставала доволна, но да дели по подобен начин ваучери на не ваучери не му прави чест. И всъщност понеже има твърдение, че много потребители гледат да "ударят кьоравото" и ходят само с ваучери - ами редовната цена при него за подстригване и сешоар е 30 лв. Като платя 19,90 и дам бакшиш 5 лв , като доплатя за "спешъл подстрижка лично от Капанов " не ми се връзва много като да работят на загуба с ваучери.

# 625
  • София
Никой не ви напада за изборите ви, не се чувствайте длъжни да се давате като пример! Говорех принципно, което е по-различно от гледната точка на индивидуалните, единични решения (вкл. моите!) Спирам, защото започнахте да се припознавате и да го приемате лично... Wink

ПП. "Аз, аз..." ами и аз имам решение за коафьор извън капановите салони, далеч не е квартален, но е индивидуално решение. Факт е обаче, че всички знаете кой е Капанов и сделките очевидно имат смисъл!  Peace

# 626
# 627
В тази оферта http://superdeal.bg/offers/Izberete-si-komplekt-ot-2-br-bioprepa … LADKI-POVARHNOSTI предлаганите продукти са на редовна цена - не се лъжете! Иначе самите те са много добри, лично съм ги ползвала.

# 628
  • София
 ivonska, въпреки, че спираш да дискутираш (то и аз не си падам по разводнените дискусии) се чувствам длъжна и аз да кажа две-три думи, защото от моя коментар се започна спорът.

В сайта на фирмата има публикувани редовни цени:
- дамско подстригване, измиване, прическа - 25, 30, 35 лв.
Отидох там именно заради добрата му слава и именно, защото бях доволна от подстригванията преди години. Отидох без да направя тази справка от която се виждат редовните цени. Ваучерът струва 19,90. За подстригване лично от Капанов се доплаща 10 лв. Като сложим и бакшиша става общо 35 лв. В офертата пише, че регулярната цена е 45 лв. и отстъпката била 56 %. Въпреки, че не се връзва, отново казвам, не направих тази тънка сметка, защото наистина исках да ме подстриже човекът, на когото разчитах, че няма да се посрами.

Свалям му шапка за школата, която е създал, от там са тръгнали много добри професионалисти, но лично той според мен трябва да знае кога да спре. Би могъл да запази доброто си име, а сега върви сам срещу него.

Аз също спирам Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 13:19 от Sash

# 629
Да се включа и аз с питане за МЦ "Хармония" и по специално за ехомамографичния преглед. И някой знае ли имената на докторите, които преглеждат там ( в графика на лекарите от сайта им не открих мамолози)  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт