Влизам само да ви почерпя по случай,че станахме на месец

. Няма гаранция за успех разбира се, но не пречи да опиташ няколко пъти с повечко търпение в началото, докато изследователката подуши правилната посока.
)

от седмица е без капки, без нищо и се чувства добре , дано така да е и занапред 
но това си е само моя мисъл , може и да съм в тотална заблуда

. Свекърва ми се съобразява и много не се меси
, само от време на време детето да бъде повито добре, ама кой ли слуша

Понеже нямам нито кенгуру , нито слинг, ама ми се вижда, че кенгуруто е по-подходящата покупка за тази цел
Вие как мислите 
Имам голям проблем, когато ми пе приходи по малка нужда, не мога да стискам изобщо. Трябва да захвърля всичко и на мига да отида , иначе
ми трябва памперс
Дали се дължи на нормалното раждане, на епизотомията или на шевовете, или на отпуснати мускули, незнам, ама дали ще се оправя или цял живот ще си остана една готина пикла
Ползването им може да е от полза за майката, но не и за детето. Освен негативите по отношение на ставите, мускулите и усещанията за собствено тегло и натиск, забавят същинското прохождане ( в общия случай). 
Всичките ги видях! 
,
. Обаче на моменти наистина се чудя нормално ли е толкова малко бебе да е толкова... енергично, като не спи не може да стои спокойно, а само маха с ръчички върти главата (и си я задържа
) оглежда и като го взема се набира да се катери по мен... чак диша учестено в стремежа си да се движи.
голяма панта... не Алексей, ами същ Панталей е той. 
сега сме я дали на ремонт и се наложи да си търсим количка на заем за да не пръксваме разходките.

Тайра, браво с мерак явно сте я правили. 

А, и дбс ти го е предложила 

сънувах, че казвам на мъжа: аре дай да правим секс, така и така ме боли, по-зле не може да стане

и взе да се нерви, явно не иска да яде повече, а просто да си цока. Баща му го взе и му натика бибата в устата с надеждата да заспи, но той продължава да се кокори
Правихте ли вече чиста молитва? Аз така и не разбрах това някакъв специален ритуал ли е, като кръщенето например, за който се записваш предварително и си плащаш, или просто отиваш на деня и молиш да ти я прочетат?

Тази нощ надминах себе си, толкова рядко отвратителен сън, че като се събудих към 4, въпреки липсата на сън последните дни, изобщо не успях да мигна повече 

Тази нощ надминах себе си, толкова рядко отвратителен сън, че като се събудих към 4, въпреки липсата на сън последните дни, изобщо не успях да мигна повече 
Добре, че в тоя момент бебчо точно изцвърча нещо, та се събудих и ми олекна...
Беше много гаден сън...