The Vampire Diaries - В очакване на сезон 4 (Тема 27)

• 27 588
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Ама не беше по цели сезони оставен на сушата от Бъфи. Mr. Green Тук Елена ще ги умори от въздържание. Не мога да не оспамя като става дума за Спайк. Пък Ейнджъл колко по-готин аналог на Стефан ми е... Убийте ме с камъни!

# 661
  • София
Отдавна съм го казала аз това. доста са преписвали и то кофти Дневниците.

# 662
Преписват те , как да не преписват - даже в начлото като почнаха Дневниците имаше една статия в нета - нещо от сорта на "открийте 10-те прилики между Дневниците и Бъфи".

ама аз съм пристрастна и класиката си е класика  Embarassed

# 663
  • София
о, статия такава не съм срещнала, но съвсем спокойно може да се спретне една и във форумските дебри.

# 664
Имаше някъде, но беше още в първия сезон на Дневниците, защото помня че още нямаше върколаци и коментара беше от сорта "ако се появи и върколак, тогава приликите ще са пълни".  Ако я намеря ще сложа линка (ако дотогава момичетата не ме набият за целия спам).

# 665
Пък Ейнджъл колко по-готин аналог на Стефан ми е... Убийте ме с камъни!

Почвам.  Mr. Green И да не съм чула да се сравнява Спайк с Дамян, че вадя пушкалото.  Twisted Evil

# 666
Пък Ейнджъл колко по-готин аналог на Стефан ми е... Убийте ме с камъни!

Почвам.  Mr. Green И да не съм чула да се сравнява Спайк с Дамян, че вадя пушкалото.  Twisted Evil

Ааа, Ирка - тук и аз ще идвам - с цял гранатомет, ако трябва  #2gunfire

Това е последния спам, затова го слагам в скрит текст:

Скрит текст:
Не намерих онази статия, за която говорих, но открих това - писано е след 4 еп на сез 1 на ДВ - вярно, а?

http://www.buddytv.com/articles/the-vampire-diaries/the-vampire- … uffy-t-31627.aspx

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 15:12 от the slayer

# 667
Никогиш!!! Вие за ква ме имате? За Спайк само добро! Да не мислите, че само вие сте припадали? Сравнявам само двата тъмни, мрачни, изстрадали вампира, от които по-стария е по-по-най. За Спайк няма база за сравнение.  Ще взема да изгледам "Ейнджъл" за 10000 път.

# 668
Преписват те , как да не преписват - даже в начлото като почнаха Дневниците имаше една статия в нета - нещо от сорта на "открийте 10-те прилики между Дневниците и Бъфи".

Прилики много, но това ми уби хубавото чувство за страхотната сцена между Стефан и Елена. Simple Smile

# 669
Аз само като ги погледна Е и С ми се убиват всякакви чувства. Joy hahaha Личи си, че нямам какво да правя днес. То, бива, бива, висене в тоя форум, ама днес се олях.

# 670
Аз чакам колегите да си тръгнат, за да си пусна Дневниците  Joy

bebo4ko това ме разби - сега да чакаме сигурно някоя сцена с разрушаване на къща между Е и Д  Joy

# 671
 Ехее, изпуснах почти цяла тема.

Скрит текст:
Стана ми мъчно за Ребека, не заслужава такова отношение .
 Всъщност си мислех, че Елена ще завърши трансформацията с кръвта на Мат.
   Какво всъщност се случи с бабата на Бони, и какво направи пасторът да не би да им е дал вампирска кръв ?
   И на мен ми дойде малко сладникав момента с изгрева, но като цяло епизода беше супер.

Сега съм на седма книга, трета глава и насила я чета, май ще е по- лоша дори от пета книга  Sad

Вижте какво намерих http://vampirediariesonline.com/

# 672
  • Cambridge, UK
не съм гледала Бъфи, но съм чела и гледала twilight + книгите и сериала на дневнциите, смея да твърдя че всеки преписва от другия - книги, филми, тв сериали ... мога и примери да дам Simple Smile

# 673
У, крали, крали, та се оляли.  hahaha

bebo4ko това ме разби - сега да чакаме сигурно някоя сцена с разрушаване на къща между Е и Д  Joy

И С, и С, поне в това да се отклонят, че срамота, пък и на тоя етап така са нещата.  Mr. Green Едьо и Бела трошиха къща, впрочем.  Twisted Evil

ПП Аз държа да поясня, че не храня нежни чувства към Стефчо, просто Ейнджъл ми е безумно противен от първия миг.

# 674
  • Велико Търново
Ехее, изпуснах почти цяла тема.

Скрит текст:
Стана ми мъчно за Ребека, не заслужава такова отношение .
 Всъщност си мислех, че Елена ще завърши трансформацията с кръвта на Мат.
   Какво всъщност се случи с бабата на Бони, и какво направи пасторът да не би да им е дал вампирска кръв ?
   И на мен ми дойде малко сладникав момента с изгрева, но като цяло епизода беше супер.

Сега съм на седма книга, трета глава и насила я чета, май ще е по- лоша дори от пета книга  Sad

Вижте какво намерих http://vampirediariesonline.com/

Tия с го ударили на разврат тоя сезон.

Общи условия

Активация на акаунт