Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви проблеми могат да възникнат с венците по време на бременност и какви са ефективни начини за справяне с тях?
Какви са причините за ниско и високо кръвно налягане по време на бременност?
Как мога да облекча запушения нос по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви проблеми могат да възникнат с венците по време на бременност и какви са ефективни начини за справяне с тях?
По време на бременност някои жени могат да изпитат проблеми като кървене на венците, повишена чувствителност и лош дъх. Препоръчително е да използвате специална паста за зъби и вода за уста, като Sensodyne и Listerine, за грижа за венците. Чаят от лайка и содата за хляб също могат да бъдат полезни при изплакване на устата. Освен това използването на чувствителна паста за зъби и калциеви добавки може да помогне при проблеми с венците. Важно е да се консултирате със зъболекар за най-подходящите методи за справяне с проблемите с венците по време на бременност.
-
Какви са причините за ниско и високо кръвно налягане по време на бременност?
-
Как мога да облекча запушения нос по време на бременност?
По време на бременност запушеният нос може да се дължи на разширени кръвоносни съдове. За облекчаване на запушен нос можете да използвате Виброцил гел или Ксилометазолин, но е важно да се консултирате с лекар или акушерка, преди да приемете всяко лекарство, за да сте сигурни, че е безопасно за вас и вашето бебе.
-
Какви са причините за запушен нос и кихане по време на бременност?
-
Какви са промените в закона за доходите на бременните жени?

) 
.
При вас е почти обед,но при мен си е още 9:00 ам...
Вече взех да се усещам като бременна,все по трудно върша обичайните си неща,изморявам се много по-бързо,а коремчето расте все повече.Интресно бебо предпочита да лежа повече на дясната си страна,защото нощем като легна наляво и все ме побътва,докато не се обърна(от малък ме командори).Имах и ужасна нощ заради зъбите,вчера още през деня без нищо ми се разкарвавиха и то много,заприлиах на Дракула в устата,за капак вечерта като си мих зъбите положението стана още по-зле..абе все е дно бях заклала прасе в банята.Вечерта взеха да ме болят тия венци,чувствах ги подути,абе направо нз какво да правя вече....моля се само да не окапят до края на приключението
и д-р Марков трябваше леко да го разбуди,явно синчето не е "morning person" като родителите си
(прегледът беше от 9.40 ч) и а дано да имам такъв късмет след като се роди
Хубав ден момичета и пожелавам на всички само такива новини докрая!
Аз днес също бях на ФМ и ФЕ пти Томова, обаче. Имах час само за ФЕ, но не се стърпях и си поисках пълна ФМ, за да си видя мадамата. Еми, много е красива
То нали си е на мама гарчето, ама ми се стори прекрасна. Всичко си има, симетрично е, всичко е наред за щастие, с изключение на това, че малко изостава като че ли, в смисъл определи я като 21г.с. и 1 ден, съответно термин 15.01. Kosty, няколко пъти до сега сменяха термина, не знам вече да те карам ли да го променяш на първа траница
,това е важното,за скъсената шийка