Януарско бебче във корема шава, мама вече взе да натежава - 6

• 35 414
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Честито на мамите Simple Smile
Мен лично да ви кажа много ме е страх от такива прехвалени специалисти, без значение в коя област, патила съм си много и гледам да стоя по далеч от такива "светила" .

# 91
  • София
tweetyto_bs,мои приятели и познати са доволни иначе на реклами само не се доверявам, Winkа и днес лично се убедих в качествата на лекаря,както и други момичета тук.

# 92
  • Бургас
Не споря , може и да е добър, чела съм много положителни отзиви за този лекар. Просто казвам че съм се парила, от други лекари не от него, които уж видиш ли са най ама най в бранша и накрая ме осакатиха само и само да ми вземат парите... затова сега мисля да отида при нормален лекар Simple Smile

# 93
Добър ден  Hug Да се запиша и аз в хубавата тема,браво Кости   bouquet  Браво и на МимиК за хубавото заглавие   bouquet

И аз съм зле с носа,но какво да се прави ще траем Simple Smile

tsangel-честито мъжленце
fairy-успех Simple Smile

Аз ви оставям,че трябва да чистя Simple Smile Лек ден   smile3525

# 94

Прегледа мина добре за бебо, с не много добри новини за мен.
Първо да започна с добрите вести -  ще си имаме момченце. Бащата много се зарадва, защото точно това искаше. За мен нямаше значение пола, единствено исках да ми кажат, че бебчо е добре. Това и чух - развива се нормално (изоставаме с няколко дена, но в рамките на нормалното), иначе си има всичко, голямо е сладурче Simple Smile.
Лошите новини - при мен има скъсена маточна шийка. Налагало се е серклеж, но вече е късно. Отделно имам постоянни контракции. Ядосвам се, понеже ходих на четири различни лекари в Бургас (вкл. и на ранната ФМ), за да им кажа, че най-вероятно имам проблем с маточната шийка и всички ми казаха, че всичко е наред, да не си поставям сама диагнози (аз реално сама си ги поставих на база прочетенето в Интернет  Laughing).
Но вече съм се отчаяла от лекарите в Бургас, възможно ли е всички да са толкова некадърни...
Последно 4 дни преди да тръгна за София пак ходих на преглед да видят ще мога ли да пътувам - казаха ми - бременността ти е като по учебник, всичко е наред.
Както и да е, да не изпадам в подробности. Марков ми изписа хапчета за задържане и за контракциите. Каза ми нищо да не върша, да не пътувам, да не се преуморявам, по-малко движение, повече лежене.
Като излезохме от кабинета бяхме на косъм да зарежем почивката, но все пак прецених, че чистият въздух и смяната на климата ще ми се отрази добре. Наистина почти през цялото време се излежавах в градината на хотела, но определено ми подейства доста тонизиращо Simple Smile.
Сега съм се заредила с енергия и положителни мисли и съм убедена, че Янаури месец ще гушкаме всички едни здрави и пухкави бебета  Hug

tsangel  bouquet  bouquet много кураж и стиснати палци от мен, важното е че проблема е открит и с повече пазене нещата ще се оправят! Hug

# 95
... затова сега мисля да отида при нормален лекар Simple Smile

Joy  Туити, разсмя ме с този "нормален" лекар.  Laughing Изявените специалисти в дадена област също са "нормални" лекари.   Peace  Смятам, че човек винаги може да налети на някой неадекватен лекар в която и да е област. Никой не е застрахован от това. Но всяка от нас споделя собствените си впечатления от специалиста, аз вече писах защо ми е такова мнението за Марков, само той от 4ма лекари можа реално да определи една особеност на плацентата. Така че всичко е относително за това кой прехвален/кой - не...  Wink

# 96
Халоу и от мен.

Днес си изкарах на гости у нашите и си взех болничен от личния .Малката сладурана толкова е пораснала  Heart Eyes и даже специално за мен изгука,а до сега е казвала "ау" и се смее доста сладко като я закачиш .
Наистина сигурно на мамите с малки деца им е трудно,постоянно се чудех къде да я подпря ,за да й е удобно и не натежава на братовчедка си

tsangel ,честито момченце,важното е че е всичко му е наред,а с повече почивка ще устискаме кълки до декември-януари  Hug
Моето мнение за Марков е че наистина е добър специалист и диагностик.Казвам го от личен опит.
И аз този път пропуснах ФМ,след като в 21г.с. ме гледа обстойно док.,а и да имаше нещо не искам пак да минавам през кошмара на чакането и притесненията  Rolling EyesМоже би ще си направя следващата след 30 г.с.
Дано скоро се вредя и при стоматолог,че и моите венци се разкървавиха изведнъж.Просто искам да си изчистя кариерата от зъбен камък ,отглеждан 4 години  Whistling

Моята беборана започна да хълца от 2,3 дена и ми е толкова гот да гледам как ми избухва коремчето  Party

# 97
Здравейте и от нас.  Hug
Минавам пак набързичко.  Grinning
Честито на всички, видели мъничетата и узнали пола.
Кости,   bouquet

Глория, дъщеря ми ако поиска коте, аз ще се съглася, защото много ги обичам, обаче ще трябва да се преборим с мъжа ми, че той хич не ги иска вкъщи.

Момичета, не прекалявайте с червеното цвекло. Знам, че се прави почивка, защото понякога има силни странични ефекти - разстройства и т.н. Два месеца консумация всеки ден ми се струва множко.  Rolling Eyes

Неслучайно при Марков часовете са заети месец и повече напред

Страхотни сте, чак сега като се зачетох в това, се сетих, че съм забравила да си запиша час за 3-тата ФМ.  Crazy

момичета, не карайте Кости да сменя термина ви след всеки ехографски преглед. Датата на термина си остава тази, изчислена според датата на последния менструален цикъл. Това, че на всеки преглед излиза различно на ехографа се дължи на факта, че апаратът дава термин според размерите на плода. Това е, за да ориентира доктора дали няма значително изоставане или избързване в развитието, но реалният термин не се променя. Казвам го с най-добри чувства и за да не занимаваме излишно Кости, която така или иначе се е постарала невероятно да оформи темичката ни. Simple Smile

Това го обяснявам още от самото начало...  Peace

# 98
Как сте коремчета сладки? Кости, чудесно оформяш темичките всеки път   bouquet . Не съм влизала скоро, да ви чета, но май повечето са и във ФБ  Grinning Поздрави на всички и целувки на коремчетата  Hug

# 99
Здравейте.
Изчезнах, но имах да взимам изпити, пътувах, отделно работа ме е засипала тази седмица и снимам всеки ден, та чак сега успявам да седна.
Трябваше тази седмица да пусна кръв, урина и още няколко изследвания, но пропуснах.  Rolling Eyes Надявам се всичко да е наред, другата седмица ще ги направя.

tsangel, честит момък. Пази се повече и всичко ще е наред.

За лекарите- човешки същества са, също като нас. Аз едно мнение за лекар не съм срещала. Всеки намира лекарят, който да удовлетворява нуждите му, а и за нас обикновените хора, отношението е много важно. За Марков нищо лошо не мога да кажа, ходила съм при него, но предпочитам доц. Димитрова.

Лека вечер, ставам да готвя, че глад мори народа...

# 100
Лотосче,минавай и насам.Казвай кога ти е удобно за среща и willcat да каже,ние другите ще се нагодим с вас  Peace
Цитат
За Марков нищо лошо не мога да кажа, ходила съм при него, но предпочитам доц. Димитрова.
Чин,все пак тя му е учителка.Също останах с добри впечатления от нея,когато ходих за потвърждаване диагнозата на Марков ,но единствено той ни каза какво да очакваме,без заобиколки .
Цвекло не обичам,но ми се върти в главата една салатка зеле,морков,малко чесънче.Утре мога да си спретна преди да излезна на пицария с дружките .
Вчера стана въпрос за имена на бебо и мъжо и той е на мнение ,че ако си дойде по коледните празници може да е Християна примерно,а аз предложих Снежанка  hahaha,радвам се,че е отворен към други имена,не традиционното кръщаване на родителско тяло(не че имам против)

# 101
  • София
пречупена - "Снежанка" предполагам е шега  Laughing ,но поне да е ясно на героинята или на салатата ще е кръстена  hahaha
o4akva6ta- баба хич не беше от възторг за идеята за котка навремето,като цяло не харесваше да има домашен любимец вкъщи,но склони накрая,даже лошичката ми котка много обичаше именно с нея да си стои Grinning
Съгласна съм с chin относно лекарите,но има значение дали преобладава положителното или отрицателното мнение.
lotos4e ,пожелавам ти  скоро  да те видя в някоя отчетна тема за бъдещите летни мами newsm51

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 21:38 от gloria_calcar11

# 102
пречупена, няма да е лошо да се съберем най-накрая всички Simple Smile
gloria_calcar11, Божа работа. За сега ще се задоволя с дзверчо  mamma

# 103
Според мен е много важна втората фетална морфология,защото се виждат всички органи вече и ако Да не дава господ) има някакъв проблем сега е времето да се разбере!

# 104
Добро утро коремчета!
Вчера прегледа мина много добре, всичко е наред. Порадвах се на принцесата половин час.
Днес пътувам за София да постоя малко при мама.
Прекрасен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт