Бързи въпроси и отговори по темата КЪРМЕНЕ - тема 3

• 36 279
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Съжалявам за късното включване...
Благодаря на всички, които дадохте съвети и мнения  bouquet

Киселините продължават да ме морят, лекарката ми е на мение, "по-добре недей пии нищо", та си карам на газирана вода и сода и се моля, да не се стига пак до положението от миналата седмица

# 601
  • София
sweet_maniche киселините само от повръщане ли са?
Ако не можеш и да посетиш лекар да ти види стомаха.

# 602
  • Пловдив
Не са от повръщане, а водят до такова Sad
И с предната бременност страдах доста, но сега поне ме започнаха на по-късен етап...

Внимавам какво ям, гледам да хапвам по малко и на често... и какво ли не още, но резултат няма Sad
Гастроентеролог посещавам поради други причини (носител съм на Австралийски антиген), говорила съм и с него - от бременността е ooooh!

# 603
sweet_maniche, пробвала ли си със студено мляко, по-изправена възглавница за спане, хрупане на суров морков? На мен млякото ми помагаше.

# 604
  • София
Да лежането на по-високо  действаше, пих едно хапче Емил то ми помагаше, поне до 5 месец, от там нататък повръщах много.
Бисквити, банани, чист въздух( сега не много не може де), препечени филийки, това помагаше при мене, може да пробваш. Peace

# 605
  • Пловдив
Благодаря Ви Hug
При мен положението е страшно - дори когато съм седнала ме изгарят, а какво остава като легна Rolling Eyes
Действам с дъвки, слънчоглед, кисело мляко, сода, газирана вода. Моркови сурови не мога да ям - правя някаква реакция към тях Rolling Eyes

# 606
  • София
Нормално е всеки човек е различен, избягвай кафе, газирано, шоколади, пикантни неща. Simple Smile

# 607
Здравейте! От няколко дни при кърмене от едната гърда нашето дете почва да плаче истерично, та чак въздух не може да си поеме. Кърма имам достатъчно, чувам как преглъща, но нещо явно го дразни. Като го преместя на другата всичко е ок. По принцип не е от ревливите бебета, няма колики, струята не е силна, по-скоро може да е слаба си мисля (съдейки по това колко време ми отнема да изцедя еднакво количество кърма от всяка гърда).  Thinking Какво да направя при слаба струя? Днес се пробвах да го успокоявам и пак да го върна на същата гърда, но пак почваше неудържим рев... Tired

# 608
  • София
Пробвай да сложиш топли компреси преди кърмене на гърдата(аз ги правех с кърпа с мокра вода), лек масаж преди кърмене също помага. Бебетата предпочитата винаги едната гърда повече. Даже някои майки кърмят само от едната.

# 609
Да, чувала съм за предпочитанията....А какво става с другата гърда ако се кърми само от едната тогава?  newsm78

# 610
Лактацията намалява и постепенно спира.

# 611
  • София
Би трябвало да се регулира сама, предлагай първо на тази по-трудната, бебетата започват да смучат отначало доста по-добре, отколкото в края на кърменето.

# 612
Ще пробвам, но ако е като днес, то просто ще е мисия невъзможна.  Tired Той си се разрева още от самото начало и не искаше и да чуе да го слагам пак там просто... Sad

# 613
  • София
Настоявай повечр, но не го насилвай, дебни го като е полузаспал, така става най-лесно. Peace

# 614
Съжалявам за късното включване...
Благодаря на всички, които дадохте съвети и мнения  bouquet

Киселините продължават да ме морят, лекарката ми е на мение, "по-добре недей пии нищо", та си карам на газирана вода и сода и се моля, да не се стига пак до положението от миналата седмица

Здравей sweet_maniche!И аз цялата бременност я изкарах с ужасни киселини,но пък не повръщах.Газираната вода и содата ми бяха винаги под ръка.Само те ми помагаха и ме успокояваха поне за малко.И така докато родя си бях все с тия ужасни киселини.

Общи условия

Активация на акаунт