Бързи въпроси и отговори по темата КЪРМЕНЕ - тема 3

• 36 198
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
Може и до 1 година да не ти дойде, ако кърмиш. Не се притеснявай, изчакай малко скоро си го отбила, ако закъснее още иди на гинеколог да те види. Мисля, че ще ти дойде. Laughing

Hug мерси много  Simple Smile

# 751
  • София
Има жени, които и 2 години им липсва цикъла, когато кърмят Wink
Вие пазите ли се? С онази тема за разликите с децата, да не сте си направили на бърза ръка второ Simple Smile
Иначе предполагам е нормално като спреш кърменето да ти дойде до месец, месец и малко, ако не , няма да е лошо една консултация да си напарвиш с гинеколог.

# 752
Здравейте!
Моят въпрос също е свързан с цикъла, но не е баш същия. Simple Smile Та, след като родих имах лохии 40 дни. Няколко дни, след като спряха ми дойде цикълът. Дотук нищо странно. Странното е, че след този единичен цикъл въобще не изглежда скоро да се задава следващ. Понякога усещам предцикълни болки за 5-10 минути, но толкоз, от цикъла ни помен. Наскоро си правих тест за бременност, беше отрицателен, не е от това. Явор е изключително кърмен. Четох, че може да има забавяне между два цикъла, ама почти три месеца малко множко ми се вижда. Обобщено, въпросът ми е, дали 3 месеца след първия цикъл е нормално да не е имало втори?
Благодаря ви!  bouquet

# 753
Най-вероятно не е било менструация, а лохии.

# 754
Първоначално и аз така си помислих, но лохиите бяха напълно спрели преди няколко дни, имах си типичните цикълни болки преди да дойде, като продължителност беше 4-5 дни, а и течението беше силно, за разлика от лохиите в последните им дни, които бяха по една капка. Simple Smile

# 755

Общи условия

Активация на акаунт