Бързи въпроси и отговори по темата КЪРМЕНЕ - тема 3

• 36 201
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Отива само, ако имаш киста на зъба както аз имах и стана страшно, затова и не се слага при кисти!
Ако нямаш такива проблеми би трябвало да няма реакции, но все пак си бъди на щрек няколко дни.

# 721
здравейте. Кърмя но ме боли главата, мисля че е високо кръвно. Мога ли да пия аналгин или аспирин или пък нещо друго? Нямам възможност да чета предишните коментари, може би се е споменавало. Благодаря ви предварително за отговора

# 722
Аналгин и аспирин не бива,но може парацетамол или нещо с ибупрофен.

# 723
  • Cyprus, Пловдив
+1 Парацетамола не е проблем, обикновено така лекувам главоболие, но за кръвно не знам  хапчета newsm78
Чувала съм, че много помага кисело мляко с канела, опитай, дано се оправиш   bouquet

# 724
  • София
здравейте. Кърмя но ме боли главата, мисля че е високо кръвно. Мога ли да пия аналгин или аспирин или пък нещо друго? Нямам възможност да чета предишните коментари, може би се е споменавало. Благодаря ви предварително за отговора

Червено цвекло.

# 725
Здравей!На мен постоянно ми играе кръвното и си правя кисело мляко със сол.Чувала съм и за кисело мляко с чубрица,но не съм пробвала.

# 726
Киселото мляко със сол е за ниско кръвно, не за високо.

# 727
Киселото мляко със сол е за ниско кръвно, не за високо.
Благодаря за поправката  Simple Smile.Може би това с чубрицата е за високо.

# 728
за високо е кисело мляко с канела

# 729
  • София
Някой знае ли дали дактарина е съвместим с кърменето? И с раздразнен стомах?

# 730
  • Варна
С кърменето със сигурност, предвид, че се изписва и на кърмачета.
Аз имам въпрос относно запушване - запуши ми се канал за пореден път, но този път е близо до зърното явно - цялата ареола е подута и ме боли, като продължава подут канал нагоре. Има ли нещо специфично в този случай - нали при компреси със зелеви листа примерно трябва да се избягва ареолата, мога ли да слагам студени компреси, да слагам ли дребния да суче, имам чувството че след кърмене областта се втвърдява още повече Whistling Ще се гръмна вече с тези запушвания.

# 731
  • София
С кърменето със сигурност, предвид, че се изписва и на кърмачета.
Аз имам въпрос относно запушване - запуши ми се канал за пореден път, но този път е близо до зърното явно - цялата ареола е подута и ме боли, като продължава подут канал нагоре. Има ли нещо специфично в този случай - нали при компреси със зелеви листа примерно трябва да се избягва ареолата, мога ли да слагам студени компреси, да слагам ли дребния да суче, имам чувството че след кърмене областта се втвърдява още повече Whistling Ще се гръмна вече с тези запушвания.

Лецетин, пий го известно време, слагай го да суче, ако е възможно по често, можеш да пробваш да го изцедиш с ръка малко, пробвай с топли компреси аз имах по-голям ефект.

# 732
  • Варна
Благодаря, аз цедя почти постоянно откакто открих запушването, май трябва да правя паузи от време на време Tired Ще слагам топли компреси, дано се разкара... И вече ще си пия лецитина докато спра да кърмя, последните дни се изкалпазаних и го пропусках, мислех, че опасността от запушвания е минала и ето на, какво стана Whistling

# 733
  • София
Аз го спрях след 6 месеца, то ние от 4-тия сучехме изобщо и само с лецитина се чуствах добре, без запушени канали. Crazy

# 734
  • Варна
Уф, отпуши се Whistling
Вече никакво спиране на лецитина,  ще си го пия до последно.

Общи условия

Активация на акаунт