Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 340
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро момичета  bouquet Честити съкровища на Стаси и Моника, да се гушкат  и радват най- после едни на други  bouquet
За нощното кърмене- аз пробвах няколко пози за кърмене и една от тях беше в легнало положение. И както Скай писа- родих се с нощното кърмене в легнала поза- даже и си подремвам, малкия докато се насуче. Даже често се случва да къртим заедно Joy Снощи усетих как баща му го взима да го премести в кошарата, че спяхме като пънове с Пламен (Пламен беше помежду ни с ММ, а ММ го е страх да не го затисне нещо hahaha). Ние се храним  с бебето на поискване, което може да е и 1 час, може 2 или 3 часас. Много е лакомо и не мога да си представя да махна нощното хранене. И без това от тия колики поча да става толкова гласовит, като го заболи стомахчето....., а и като е гладен така надува сирената, че може да събуди целия квартал Joy Joy Joy Само не разбирам, защо гоните някакви норми, колко точно яде бебето, колкото му се яде е според мен. Някой път яде повече, друг път по- малко... Като го насиля да хапне повече, резултата е да повърне отгоре ми от преяждане...
Ние в петък бяхме на първата си консултация- Пламския е с 2,5 см по- дълъг и 600гр. по тежък (теглото е за 13 дена качено) и ни казаха, че сме много добре. Имаме си бузи, станахме по- пухкави (не сме слабички вече), с две думи добре се развиваме.
Жълтеницата- ние я карахме по- дълго време, защото сме с по- ниско тегло- недоносени,но бяхме жълти 2-3 дена, иначе не си личеше, само лекарите я виждаха.
За коликите- аз си купих чайче на Хип  с копър, но педито  ми каза, че по- добре да не го давам. По- добрия вариант бил с анасон, въпреки че е алерген и не се препоръчва за бебе под 2 месеца.

# 166
Преди малко в Кауфланд ми звъни една комшийка да ме пита какво ставало  Shocked била видяла, че колата сутринта я няма пред блока .... та да пита раждам ли вече  #Crazy А аз нали ходих до магазина ... та я отрязах на бързо и нея  Crossing Arms
Явно нашите Септемврийски бебешоци ще излязат много срамежливи  Crossing Arms Blush

Мен ме питат : Ама не си ли родила вече? И отговарям - чи не, отказах се  hahaha
Фейтче, не само срамежливи, но и инатести.
Какво се случва с Мартичка, нещо не мога да разбера - в болница ли е вече за раждане или....
Поколоко, за коликите ти препъръчвам пробиотик Биогая, дават се на капки и е без рецепта.

# 167
  • Варна

Днес само такива кафета да пием  Heart Eyes

# 168
Да се похваля направихме си първата разходка в събота, вчера пак...Бяхме като отвързани... Joy Joy Joy Много съм доволна Crazy Нашето тати и днес почива и днес ще го тормозя да ни води на някъде  newsm68

# 169
Мен ме питат : Ама не си ли родила вече? И отговарям - чи не, отказах се  hahaha
Ох миличка ... като ти гледам лентичката и ми става милно и жално, как по това време си виках да остане още малко  Joy а сега ... като си я гледам само се моля вече да излиза  ooooh!

Ти имаш още доста време до термин ... не бързай  Hug

Поколоко ... звучиш ми много добре мила  Hug
Явно вече сте се нагодили и се разбирате добре с малчо ... браво  Heart Eyes

# 170
Честити малки госпожици на СТаси и Моника!!!
Фючър напълно съм съгласна с Мелито,щом пълни памперса,няма място за безпокойствие,гладен няма да остане,една нощ може да яде,една да пропусне,според зависи е,пък и наистина аз много се борих с отказването на нощно хранене-няма и няма,каквото ти диктува детето и ти с него-това е.

# 171
Честито  мама Стаси и на мама Моника!да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват  bouquet

Мами,аз току що се върнах от доки.Кръвното за сега е нормално,но доки не иска да  рискуваме и иска да вадим бебо .Утре иска да ме приеме в болница за секцио,а толкова ме е страх Cry.
Към Бургаските майчета-май ще раждам в окръжна.какво е необходимо да си нося? Hug

# 172
  • където мечтите се сбъдват
Ох,много съм разсеяна  ooooh! Честити бебчета на Моника и Анхела newsm07 Да растат здрави и щастливи и чакаме с нетърпение разказчета  Simple Smile
Данайче,защо се отказа от Девата?

# 173
  • Варна
Честита дъщеричка на мама Стаси  bouquet
Честито бебе и на мама Моника   bouquet

И мен ме питат постоянно - ама ти няма ли да раждаш вече? Корема ти е мноого голям. Аз им отговарям, че ще си родя когато си искам. Датата на секциото съм казала на две приятелки и на мъжа ми , това е! Вече гледам да отбягвам да срещам разни малоумници.

# 174
Добро утро мили дами!

Честито на Стаси и Моника за госпожиците - да са живи и здрави!

Ей и аз съм на термин вече, а признаци никакви Confused А как ми допада датата 3ти... Вчера ми мина най-ужасния преглед за разкритие - няма такова ровене, адски боля. И на всичкото отгоре док каза на мъжа ми да остане в кабинета - той само дето не припадна милия докато ми гледаше изкривената мутра Sad Резултата - почти 1 сантиметър разкритие (с негова помощ) и мека шийка. Каза, че уж тия дни трябва да родя - а дано! Praynig  А иначе сме много мънички - едвам-едвам 2600... ама то с тая старееща плацента и да се спукам да ям, пак не всичко отива за бебка... Confused Май няма да ме чакат много много - утре съм пак на тонове и ще видим.

Стискам палци на всички в очакване!

# 175

Миличка,направо съм раздвоена на 2,но с мъжо умувахме и решихме да съм МБАл,тъй като и наблюдаващия ми док ще е около мен,а той си ме знае през какво съм минала докато забременея .Дано не сгрешим  Praynig

# 176
Ти имаш още доста време до термин ... не бързай  Hug

Тежи ми вече  Sad, не мога да легна нормално да спя, камо ли сън  Sad Вървя като носорог, хъркам като врачанска мечка  Sad, газове...абе сексапил отвсякъде  Laughing Как милото все още намира нещо секси в мен, незнам. Като се видя в огледалото виждам Рила, Пирин и Стара Планина  hahaha
Имам въпросчета: усещам неко като лазене на мравки в гърдите ми? Да не би да ми слиза кърмата?
При контракции вече не усещам болката в срамната кост, а във влагалището, това означава ли, че е слязла в родовия канал?
Едва другата седмица съм на ЖК и нямам търпение  ooooh!
Все още нямам коластра, това не е проблем за кърмата после нали?
Благодаря ви момичета, злато сте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 177
  • където мечтите се сбъдват

Миличка,направо съм раздвоена на 2,но с мъжо умувахме и решихме да съм МБАл,тъй като и наблюдаващия ми док ще е около мен,а той си ме знае през какво съм минала докато забременея .Дано не сгрешим  Praynig
Желая ти успех  Praynig Дано всичко мине по вода  Flowers Four Leaf Clover
Като се видя в огледалото виждам Рила, Пирин и Стара Планина  hahaha

Joy Joy Joy Всички сме така..

# 178
Честито бебче на мама Моника! Да е жива и здрава!

Такааааа, не мога да разбера защо в нашата мила държавица нещата се случват след като вдигнеш скандал и заплашеш с проверки, но е факт. Развиках се и влязох при шефката, веднага ме прегледа и се оказа, че съм с 4 см. разкритие и раждането е започнало. Развика се жената, че досега не са предприели индукция(предизвикване с окситоцин, а ме държат толкова дни без нищо). Разбрахме се да изчакаме до утре сутринта да изчакаме Сашето сам да се роди, ако не утре рано ме превеждат в родилна зала и го предизвикваме. Сега трамбовам стъпала и коридори и чакам.

Пипи, в болница съм мила от сряда, само ползвам леглото без нищо друго. Точим здравната каса.

# 179
  • Варна
francheska сега погледнах, че си качила снимка на мечешко гащеризонче  Simple Smile Вчера го видях в  Н&М  - 35 лв.

Общи условия

Активация на акаунт