Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 368
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Браво на Стаси! Ама при мен изчезнаха всочки признаци. И аз се замислям бременна ли съм или не! За раждане вече и помен няма!

# 121
Грр,то не бяха сънища ,то не беше чудо.И глад!
Имам чувството,че се наблюдава някаква тенденция за раждане на невярващите в бременността си.Ако е така-атеист и аз Joy Joy Joy
Bydik-няма бе и няма:).Платило си е хлапето наема и не пуска smile3533.
Много стиснати жени сме в тая тема ,ей... Crazy

# 122
Честито на Стаси  newsm51

Sky, дано да успееш да намериш вариант. Дали дула не може да те насочи към доктор, който би се съгласил?

Аз бях на кино, преди и по време пих доста вода и без малко да пробвам изпускането и то на обществено място Simple Smile на всичкото отгоре и половината време се чудих тези контракции начало на раждане ли са. Е, не бяха. Сега да видим утре дали ще издържа и другия филм Wink
И като за капак, тумбата ми вече е толкова опъната, че одеве кихнах и помислих, че ще се скъса.

Хайде лека!

# 123
Честито на мама Стаси Hug

# 124
Стасииии, милааа, успя, браво. Много ме развълнува. Честита Алекс, да ви е жива и здрава, радост голяма
 Hug   bouquet

Ееее, Миленка ме изпревари, и аз мислих за снаха да си я крадна  Heart Eyes

Мел, любов моя, ако трябва вече и Садам ще го кръстя, само да тръгва  Twisted Evil  Ако знаете как ми е писнало...
Иначе се чувствам пИрфектно, малко тапа се мъчи да пада от два дена, но никакви болки нищо.

Благодаря ви за подкрепата, добре че сте вие.

Чакам визитация, да видим каква ще я къдрим и дали ще ми обърнат внимание въобще

# 125
Честито на Стаси малкото чудовище, да е много здрава и буйна за напред. Бързо възстановяване на мама, че много се измъчи

# 126
  • Бургас
Честита дъщеря на Стаси! Да е жива и здрава   bouquet

# 127
  • Бургас
Ееее, Стасинце, да ти е жива и здрава дъщеричката! Много радост и щастие да ти дарява! Да расте умна, хубава и духовита, като мама!

Адаш Heart Eyes И мен мн ме хапе "гладното" червейче Crazy Сънувам едни вкуснотии......и голи батковци. Изобщо.тия ТРИ неща Joy hahaha
Марти,  ако ще е Садам, по-добре Сталин Peace То е ясно, че дребния от сега налага пълна диктатура, ама поне да завържеш дълбоки връзки с братска Русия Whistling

# 128
  • Варна
Стаси,честито ЧУДО-вище  Hug .Да расте здраво и усмихнато малкото слънце !
Добро утро момичета !  Hug

# 129
Ееее, Миленка ме изпревари, и аз мислих за снаха да си я крадна  Heart Eyes

Хич не ви трябва такава снаха  Crazy ... на пръста си ще ви върти всичките  Joy Joy Joy

Марти .... айде чакаме и ние визитацията  Praynig Hug
Защо все пак не те сложат вече на системи за предизвикване. Високо ли е разположен още или има друга причина. Или пък викаш .... казва ли ти някой  ooooh!

Ако е вярна тенденцията за небременните  Mr. Green ... ми то и аз не съм  Whistling, даже не знам какво правя в тази тема  hahaha

Айде аз изчезвам до Кауфланд на разходка  пазар .... до после  Hug

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 08:22 от F.a.t.e.

# 130
Честита Александра на Стаси!Много здраве и радости! Бързо възстановяване!

# 131
Ехееееее, честито на Стаси и малката Алекс. Най-накрая и тя се отърва  Hug
Мартичка- спокойно, аз преносих 12 дена, от които 5 бях в болница. Както казва моята доки- бавно ти зреят децата. До 2-3 дена ще родиш  Heart Eyes
А тези дето бързат много да раждат, май точно те преносват. Тези 3 дена се очаква голям бебевалеж- после 4 дни ще почиват и ще напънат всички възможни раждания, за да не ги притесняват почивните дни.
Аз тази седмица ще съм в пълна почивка- децата отидоха на почивка за 1 седмица и аз мисля максимално да се възползвам  Mr. Green
Успешен ден на всички и искам цял ден да честитя нови бебчета  Hug

# 132

Мартичка- спокойно, аз преносих 12 дена, от които 5 бях в болница. Както казва моята доки- бавно ти зреят децата. До 2-3 дена ще родиш  Heart Eyes
А тези дето бързат много да раждат, май точно те преносват. Тези 3 дена се очаква голям бебевалеж- после 4 дни ще почиват и ще напънат всички възможни раждания, за да не ги притесняват почивните дни.

Майка вчера ми каза, че ни е преносила с брат ми 10-тина дена  ooooh!  Mr. Green
Тъй че отивам да зареждам хладилника и чакам

# 133
Честита малка кукла Александра на мама Стаси. Да и е здрава, спокойна и усмихната.
 Мамите с опит, мислите ли, че е правилно, ако бебо е спокоен и не плаче нощем да пропускаме храненията.
Т. Е яде в 22 ч. И после в 7?
Аз ще поспя и като стана искам ощеее бейби вести;)))
Хайде Марти, Фейт:)))

# 134
Ай добро утро!Много буденки,много мрънкане...голямо нещо...
Днес докторката ме праща на записче на тонове във 2ра градска.Малко се чудя дали да ида,то мързела голям проблем.Пък и като не съм бременна какви тонове ще ми следят...

Общи условия

Активация на акаунт