Будапеща - 4

• 59 273
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
яснооо, значи и алтернативни дати няма да дадът. Направо да анулирам хотела?
Ха ха ха знам, че не е проблем на Уиз Wink, но не е справедливо пък... Crossing Arms аз такива подготовки му удрям от седмици насам... Joy
Здравейте и от мен!За кои дати са отменени полетите до Будапеща?Моят полет е на 09.10 и връщане на 13.10.12 . Не съм получила съобщение за анулиран полет ( до този момент).  newsm78

# 256
яснооо, значи и алтернативни дати няма да дадът. Направо да анулирам хотела?
Ха ха ха знам, че не е проблем на Уиз Wink, но не е справедливо пък... Crossing Arms аз такива подготовки му удрям от седмици насам... Joy
Здравейте и от мен!За кои дати са отменени полетите до Будапеща?Моят полет е на 09.10 и връщане на 13.10.12 . Не съм получила съобщение за анулиран полет ( до този момент).  newsm78

Последният полет е на 13.10.2012г.
Късметлии сте!

# 257
Ха ха , утре си пусни тото 2 Simple Smile
Късметлийка !!!

# 258
Серозни ли сте ?Супер!!! Ами, ще пътуваме с моя мъж за Будапеща   newsm44 !Благодаря Ви мн за бързите отговори! Идеята за ТОТО не е никак лоша  Peace

# 259
Нека обясня тук  как да намерите заведението тип All Incl. близо до пл.Октогон, защото явно има интерес. Да предупредя, че не сме го опитали, но беше доста пълно, сигурно е добро.

Казва се Оktogon, доколкото видях, и ако се тръгне от едноименния площад в посока към гара Nyugati по бул.Terez се пада на десния тротоар, много близо до Октогон. Не може да се пропусне, защото има големи черни табла като в училище едно време и с тебешир пише: закуска - 790ф, обяд 1190ф
Отпред има и голяма витрина със сладоледи.
Това, което видях за обяд, включваше месо-манджа, месо скара (пилешко, наденички),риба, картофи, паста, сосове, салати, супа. Дребни десертчета. Имаше си всичко. Можете да влезете и огледате. Ние за закуска тъкмо бяхме минали вече тази сума с 3 мини щруделчета и закуски от пекарната + мляко и плод от супермаркета. Бих го пробвала, ако има следващ път.

Да споделите после! Приятно и вкусно!

# 260
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Може да се пропусне  Laughing Laughing Laughing Ние живяхме там 2 дена и не сме го видели въобще Mr. Green

# 261
Хм. Не сте били достатъчно гладни, явно, наоколо.   cook   или сте били на отсрещния тротоар Confused
Едва ли е голям пропуск, но на мен ми беше удобно тук от темата да си набележа места за хапване и да не го мисля на място. Тази част от екскурзиите мен лично ме натоварва, особено, ако вече сме озверели от глад и жажда и се пулим в едно меню, от което нищо не вдяваме. Обичам да знам къде да хапна (ако ми каже някой и какво - екстра!)  и после да тичам по културно-историческа програма.
Някой описваше такива заведения на Ракоци и други места, но аз само тук видях. А, и на Буда мернах, до Св. Матиаш, но за 2390ф.

Питаха ме на лични няколко човека, та затова си позволявам да влизам в детайлно описание.

# 262
  • В една Дупка.
Браво , че сподели къде е точно..и аз щях да те питам, даже затова влязох..

# 263
Точно по десния тротоар се движехме  Simple Smile Просто сме си заплеси, пък и сутрин и вечер бяхме там, през деня по красотите  Mr. Green

# 264
  • София
Преглеждайки за нови дестинации попаднах на нещо интересно Mr. Green
https://www.bookryanair.com/SkySales/booking.aspx?culture=en-gb& … p;lc=en-gb#Select
Примерни полети на ryanair. Излизат доста изгодно.
Летят от и до Солун. Това мисля е най-близката дестинация до София. Ако решите, че не ви се връща с автобус може да наминете през Солун.
За варненци, гледах, че летят до Констанца.

# 265
Да, ама автобуса София-Солун е около 85 лв в посока  ooooh!

# 266
Да, ама автобуса София-Солун е около 85 лв в посока  ooooh!

Шебече, кой ходил-ходил на тънките цени.  Laughing 
Остава ни надеждата, обаче да пуснат полети на добри цени отново.  Praynig

# 267
Да, ама автобуса София-Солун е около 85 лв в посока  ooooh!

С влак беше около 30 лева , но сега не знам колко е ,а и безмислено при положение , че 90 лева е автобус до Будапеща.
Иначе и аз мисля , че след седмица-две темата ще замре.

Ако се види кои са топ активните теми във форума , неизменно са дестинации докъдето има евтини полети  - Рим , Лондон. Милано , Венеция, Барселона ... Истанбул разбира се:-)

# 268
Да, ама автобуса София-Солун е около 85 лв в посока  ooooh!

С влак беше около 30 лева , но сега не знам колко е ,а и безмислено при положение , че 90 лева е автобус до Будапеща.
Иначе и аз мисля , че след седмица-две темата ще замре.

Ако се види кои са топ активните теми във форума , неизменно са дестинации докъдето има евтини полети  - Рим , Лондон. Милано , Венеция, Барселона ... Истанбул разбира се:-)
евтини ? никак не са евтини за бг,в пъти по-скъпи са от полетите в цяла европа , как другите успяват да си намалят летищните такси а в бг не могат или по-скоро не искат? този уикенд бях във варшава с райанер,билета беше 2 евро в посока(от бергамо) с таксите 16 евро двупосочен -това е евтино и то при тукашния стандарт,за будапеща има по 5 евро в посока,лондон,париж ,барселона по 12-15 в посока всеки ден, по 3 пъти в деня, самолетите са пълни до дупка въпреки кризата, това за райанер,уиз няма такива ниски цени особено за бг ,лондон -софия са 180-200 евро ,не ги е срам!
сега за будапеща -заслужава си да се види,не виждам друг начин освен да се прикачи човек в бергамо и гледа най-изгодната цена за уиз и райан,много жалко че така ни отрязаха (и те Cry)

# 269
Влака до Солун го спряха отдавна  Wink имаше и проблеми с влака до Атина, ама не помня подробности  

Иначе от Будапеща имаше евтини варианти и с Уиз, ама...Остава утехата, че Бергамо-Будапеща е 2 евро с Раян за момента, така че аз го мисля този вариант за пролетта. Защото искам да се добера до Киев, а полетите ще са от Будапеща, та ще ги комбинирам някак  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт