Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 598
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Леле какъв дъжд вали, какво става с тържеството в двора ако вали така в понеделник  newsm78

Lss* какви текстилни етикети постави на униформата? Аз мислех само първата буква да напиша с перманентен маркер на скрития етикет на дрехата, за да не се срамува, че като на бебе са и надписани дрехите. Но въпреки, че ученичката е на 7г. и 8м. е толкова разсеяна ... може би ако всеки се преоблича пред неговото си гардеробче и си поставя дрехите вътре ще бъдем спасени от масова размяна на униформи.

За списъка ние сме в 78 СОУ - Банкя

# 616
  • София
Току-що приключих с подвързването на тетрадките - всички цветни кръгчета, триъгълничета и т.н. според изискванията на нашата учителка, налепих на самите тетрадки, а етикетите сложих отгоре на прозрачните подвързии. Малкият е много доволен, че ще вижда героите от любимите си анимации върху тетрадките Grinning Тъй като сме с униформа, приготвих и текстилните етикети - дано помогнат, за да не се връща след физическо с чужди ризи, панталони, тениски и т.н. Навремето баткото се върна веднъж с чужд пуловер... Заредих и несесера с изискваните неща, маршрутната карта е готова за предаване и останаха цветята - след малко отивам да поръчам букета Peace

Би ли споделила откъде купи текстилните етикети? Благодаря   bouquet

# 617
Купих текстилните етикети от Кауфланд, текстилния щанд, където са и иглите. Продават ги с текстилен маркер, 25 етикета. Малки са и ще ги слагам отвътре, само синът ми ще знае къде да погледне дали са неговите дрехи. Залепят се с ютия. Оставих за последния момент тази процедура, довечера ще гладя Blush

# 618
  • София
Много благодаря!

# 619
Lss*,може ли да обясниш тези кръгчета и триъгълничета готови ли ги взе или сама ги прави ?И аз трябва да лепя по подвързиите и се чудя точно какво се иска от мен да правя Blush Дали не продават самозалепващи?

# 620
           Lss * , нашите  кръгчета ги изрязах от блокче с цветни  самозалепващи листи. За шаблон използвах монета от 1 лев.

# 621
  • Пловдив
           Lss * , нашите  кръгчета ги изрязах от блокче с цветни  самозалепващи листи. За шаблон използвах монета от 1 лев.

Хрумна ми да ползвам от самозалепващото фолио, но едва ли ще ми продадат по 5 см от цвят. Твоята идея е перфектна и аз ще се възползвам. Много ми се искаше да реализирам организацията в цветните папки, даже и учителката ни го препоръча, обаче се оказа, че раницата побира  идеално учебниците, но ако са в папки ъгълчетата се мачкат, трудничко влизат и излизат. Натриха ми носа за избора на чанта, но какво пък...

# 622
  • София
Здравейте  Hug.
И аз имам подобни проблеми с подвързиите. От всякъде стърчат. След малко се занасям в Мола и там ще проверя в Ориндж, дали няма по - подходящи. Дани иска да са прозрачни, за да се виждат картинките и ще търся такива. Тези с анимационните герои са много симпатични и на мен ми харесват, но той не ги одобрява нещо Laughing.

# 623
  • София
За етикетите, много благодаря за инфото - ще се възползвам.

Да попитам и нещо друго, извинявам се ако е обсъждано. За тоалетните ясно - при нас са клекала - само за 60-тина деца първолаци и това е добре, но тоалетна хартия? Предполагам всяко дете си разчита на хартиени ностни кърпички в раничката, но пък може да съм изпуснала някоя друга хитринка?
Опитвам се от поне 2 години да обяснявам на дъщеря ми, че като се ходи в тоалетната, не е нужно да развие половин ролка хартия, но ефектът е почти нулев. Сега май бързичко ще трябва да свикне че кърпичките от 1-2 пакетчета трябва да и стигнат, а аз явно ще пазарувам салфетки на едро.

bisserina, продават по книжарниците гланцови блокчета със самозалепващи се листи.

# 624
  • у дома с любимите си хора
Да ще я водя - точно на 17 започва първият й преговорен урок по английски  Mr. Green Тъкмо да влезе в час, че този срок ще има много писане и четене дори 2 времена са включени макар , че май няма да ги обясняват като времена.

виртуална,не се притеснявай.Моето дете миналата година учи 3 времена на английски и доста добре се справя.Писането и четенето също са му лесни.Той е в група с 3-то класници и е най-добър от всички.На заключителният тест миналата година имаше само 1 грешка.
Нашият английски започва октомври и не зная дали ще правят входящи нива,но най-вероятно да.

Аз пък нищо не съм правила по подвързването на тетрадки.Чакам в понеделник да мине родителската среща и тогава ще оправям всичко.Въобще ми е много спокойно и лежерно.

Ние вчера с децата гледахме Камбанка.Много готино филмче.

# 625
Днес, безплатен очен преглед за ученици в Optimax - http://optimax-bg.com/!! Peace Ние ходихме, много съм доволна, че го отметнахме, бях запазила час за 24-ти чак. На който са му близо двата адреса, може да се възползва!

Ученичката вече си има и стол, това е по-реалният цвят:

Последна редакция: сб, 15 сеп 2012, 13:26 от Сиси ♥♥

# 626
  • Китна Тракия
а аз явно ще пазарувам салфетки на едро.

Joy Joy Joy Сори, то и аз сигурно ще съм в същата ситуация, но много ме разсмя това  hahaha

Аз си мисля да има заредено пакетче с мокри кърпи в допълнение към сухите, въпреки че моя като си го знам - само ако е много на зор ще ползва 00  Confused

У наше село вали...в понеделник май ще се сбъднат прогнозите  Wear Umbrella[/color]

МТV - а дано се извали у наше село и в понеделник - слънце Wink

Linkata - детето не иска ли да нарисува на г-жата един букет? Wink Може и върху "картичка" /прегънат лист/ и вътре да пише от кого е само, а може и на обикновена хартия. Да, няма да е "гъзарско", но пък ще е супер мило и мисля, че г-жата ще го оцени Simple Smile

# 627
Бисерина, ако държиш на организацията в папки, можеш да потърсиш текстилни, нещо от този тип, има и по-сполучливи.

За тоалетната - ще слагам сухи и мокри кърпи.
Идеята за етикетите върху дрехите е много добра, бях си я записала още преди, но сега се подсетих, днес ще мина и през Кауфланд.

# 628
  • у дома с любимите си хора
У наше село вали...в понеделник май ще се сбъднат прогнозите  Wear Umbrella[/color]

МТV - а дано се извали у наше село и в понеделник - слънце Wink

Е,вече не вали.

nevva,при коя госпожа сте?Само да вметна,че началният час на тържеството е променен на 10,00 часа.В 9,30 трябва да сме в двора на у-щето.

# 629
  • София
Бисерина, ако държиш на организацията в папки, можеш да потърсиш текстилни, нещо от този тип, има и по-сполучливи.

За тоалетната - ще слагам сухи и мокри кърпи.
Идеята за етикетите върху дрехите е много добра, бях си я записала още преди, но сега се подсетих, днес ще мина и през Кауфланд.

В Кауфланд продават ли текстилни етикети,които да се поставят върху дрехи?
Коригирам се,прочетох по-горе,че продават и аз ще се запътя натам тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт