Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 551
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
микки, от миналата година го има на 1 стр. Wink

# 46
Анцунг ли ще купите за сегашните месеци или нещо по-леко - като къси панталонки и тениска.
Много е топло сега да тичат с анцунг в тези жеги?
Къде продават хубави анцузи, че ние не сме много на ти с тази дреха.

Ние купихме анцунг на Дино много е хубав, ако дечицата играят на двора физкултура предполагам че ще им е добре като са с анцунг тъй като сутрин е студено а повечето от тях предполагам че ще бъдат първа смяна, но ще имам приготвени и едни къси панталонки с бяла тенсика

# 47
  • Разпиляна във въображението
Запис. Малко остана.

# 48
  • София
Angel Dust сега вече те разбрах.Може би ще трябва да пробваш метода с грейка върху панталона.И като стигнете там за минутка две да го събуете.Или да стои в торба или да ти го дава да го носиш със себе си на работа.Друго не мога да се сетя за сега.
Иначе в училище не е студено зимата.И ако стои с грейка цял ден ще му бъде хем топло, хем неудобно за тоалетна.
Иска ми се шкаф с две крила.Като ги отвориш вътре два рафта.
Нещо такова си го представям.

# 49
  • Китна Тракия
Благодаря за новата тема на създателката   bouquet

От вас научавам за тези профилактични карти, да видим какво ще ни кажат на първия уч. ден  newsm78 Както и преди споменах, просто при записването съм предоставила в у-ще здравния картон /с всички имунизации и т.н./, който взех от ДГ. Друго за сега не са ни искали.

Премерихме си униформата - ами много е хубава, сега остава да я изпера, изгладя и сме готови  Simple Smile

За физическото и облеклото сте се разговорили - ами и според мен за топлото наистина ще е по-добре с шорти/клинче, но ще го мисля в движение. Категорично обаче не ми се ще в днита с физическо да ходи и стои в у-ще с дрехите, с които ще играе  Naughty

# 50
  • Бургас

Синя слива - на мен не ми е проблема само зиморничевото, просто живеем на  30 мин от у-щето и ходим с гр. транспорт предимно или пеша, сутрин в 7 ако е -10/-20 градуса не го виждам по анцунг, освен това и задължително ще е мокър при пристигането, както и после от у-ще към къщи....
ако нямат гардеробчета....евентуално знам ли на входа да сваля грейката и като го взимам пак да я навлича.... Simple Smile а все си мисля, че в самите у-ща не е клинч и не може да седи с дебели дрехи вътре....

Нашето у-ще е на около 15 минути, но имам същия проблем... Освен преди влизане в стаята и преди тръгване към вкъщи да се сълбича и облича и аз, за момента, друго не съм измислила. Абсурд е да стои с дебелите дрехи в стаята или пък да ходи с по-тънките на минус 15 градуса.

# 51

Нашето у-ще е на около 15 минути, но имам същия проблем... Освен преди влизане в стаята и преди тръгване към вкъщи да се сълбича и облича и аз, за момента, друго не съм измислила. Абсурд е да стои с дебелите дрехи в стаята или пък да ходи с по-тънките на минус 15 градуса.

За 10-15 минути се ходи и без грейки ... В най-студените дни може и с кола  Wink

За физическото - на кой ли му се иска да не се преобличат - но ако така процедират в училището - какво ще направите?! Нищо им няма на децата в крайна сметка;)

# 52
  • Карлово
микки, от миналата година го има на 1 стр. Wink

ей, нямам навика да чета първа стр  Embarassed

# 53
  • Бургас

За 10-15 минути се ходи и без грейки ... В най-студените дни може и с кола  Wink

Може пък да нямам кола или пътят да не е подходящ за ходене до там с кола ... Mr. Green
Миналата година съм го изкарвала за предучилищната без грейка на студа и докато стигнем зъбите му тракаха направо. Не виждам защо трябва да му го причинявам. Всеки решава за себе си  Peace

# 54
Мон... , с ватирани панталони от анцуг ходехме, да, потракват, бързат защото им е студено,
но все в един момент трябва да минат на друг режим.

Понеже питате как ще се ходи (въпреки че сте си наумили кое как и че доста неща искате ако може да продължат като в детската (а то няма как) Wink)), споделяме  Wink

Цитат
Всеки решава за себе си  Peace
 Peace

# 55
# 56
Аз специално питах за зимата как е отоплението, защото сме в една по-малка сграда 1 ви клас, и ми беше отговорено, че е като за къс ръкав.

# 57
  • Бургас
Точно това е проблемът. Моят син кара предучилищна в у-ще, не в детска градина, вътре беше за къс ръкав, а навън минус 10-20 градуса. Няма как детето да бъде облечено така, че да му е, горе-долу поне, добре и на двете места  Mr. Green Но както и де е, не ми се дълбае по темата. Whistling

Понеже гледам, че и за физическото сте отворили дума - в училището на сина ми не позволяват да играят със същите дрехи и маратонки, с които са в час.

# 58
 Rolling Eyes и аз тук

# 59
  • Варна
Да попитам майките, които са водили децата на очен - с направление ли? Ако не, каква е горе долу цената на прегледа?
Нашата педиатърка също трудно дава направления. Иначе при всяка консултация му прави преглед и на очите - с показалката и картинките.

Общи условия

Активация на акаунт