Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 697
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Всички ни е страх, особено вечер. Хубавото е че до 3 седмици страховете ни ще са минало.
Мелли с теб съм.  Hug Прилагай позитивна психотерапия. Силно те прегръщам и ти стискам палци. Никсъна ще е наред при баба и дядо. Не го мисли и него.

# 361
Melly.G,  hug babydust7 remybussi  Kissing Heart
Всичко ще бъде наред! Heart Eyes Hug Поплачи си, от хормоните е .
Аз мога да плача, че и теб ще изтървем.  Crossing Arms Laughing

Evvaa, те слагат местна упойка, спокойно. Никой няма да те пита. Wink Flutter
А и си толкова изтръпнала и щастлива, че .....не се усеща толкова. Шият бързо. Wink

Някъде назад бях мернала твърдение, че първескините стигали до епиозиотомия 99%,
това са глупости. ooooh!

Честито на новородилите мами!   bouquet

# 362
  • Where I am Happy
Маманаалекс честита ти бебка Катрин.Да е жива и здрава малката принцеска
Ариел Браво newsm18 дано да е тази вечер срещатата със бебка.Стискам палци всичко да е наред  fingerscrossed
оффффффф,писна ми в тази болница,дано утре ни изпишат

# 363
 Cry  и ан мен ми е ревливо  Twisted Evil Confused
Мели  Hug Hug Hug

# 364
Мами, мъничко остана!  Hug Дръжте се! Скоро ще си гушкаме съкровищата! 1crib smile3504 Само това има значение!  Hug Hug Hug На мен в понеделник ми е секциото. но толкова положителна нагласа имам за нещата, че чак мъжа ми се чуди, че съм толкова спокойна.  Party Flutter Голямо гуш за всички ви!   bouquet Hug  Praynig

# 365
  • Where I am Happy
Момичета,при кърмене трябва ли да се спи със сутиен?

# 366
Благодаря ви момичета  Heart Eyes

# 367
  • Бургас
Мерси, момичета! Рано, рано сабалян се мятам на манежа Tired
Мишонка, и мен с първото не ми пукаше, ама сега........ #Crazy не знам какво ми става

# 368
Silvyyy на мен в болницата ми се караха, че съм със сутиен, и все ми втълпяваха, че ми стискал, а на мен просто ми е по- стегнат бюста. Продължавам да си ходя със сутиен и спя с него, иначе ще се разтека ooooh!

# 369
mamanaalex,честита ти рожба!Желая всичко най!  bouquet

Ариел,хайде успех,мила!

Melly.G,давай геройче!чакаме новини!

pebelita ,не съм искала по никакъв начин да те засегна,недей да приемаш така изказването ми.Напротив-искам да ти кажа,че колкото и да те е страх,не можеш да направиш нищо по въпроса,освен да минеш през този страх.  Hug...Както казах скоро-мисли за резултата,струва ми се,че той оправдава страховете Heart Eyes.Още веднъж се извинявам,просто май ми липсва тази женска черта да успокоявам хората,а се държа малко като войник newsm78.

Искам да се извиня и на всички останали,които ги е било страх и може би поста ми ги е обидил.Повече няма да се намесвам в темата за страха-това е нормално човешко чувство и моите методи за справяне с него могат само да ви нервират Hug

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 22:51 от bel4eto

# 370
mamanaalex, честито бебече и от мен!!! Да ти е живо и здраво и винаги да озарява къщата ви с усмивчицата си!!!   newsm07 baloni
Мели, стискам ти палчета и силно те гушкам!  Hug Леко ще мине всичко!  Hug
Белче, и моят метод за справяне е същия  Party Имам си теория за нещата и така се справям със страха. Така, че напълно разбирам мисленето ти  Grinning  Hug

# 371
  • Бургас
 Hug
добра ви е тактиката, момичета smile3521 Ама вече преклонната ми възраст и прекомернит ми житейски опит, бликащ от побелелите ми коси, нашепват една транседентална мъдрост, която уви, дори Мастер Йода, като мен, не може да подмине с едно махване на ръката. Всъщност мисля, че водя доста ограничен сексуален живот последните 9 месеца, та не ми обръщайте внимание

# 372
Рано, рано сабалян се мятам на манежа Tired

Утре те приемат, в неделя ли е събитието ?

И мен ме подкараха тез хормони, нервно ми е, апатично ми е.  Crossing Arms
Никакво гнездене не ме тресе, а времето минава.  Tired

# 373
  • Бургас
Рано, рано сабалян се мятам на манежа Tired

Утре те приемат, в неделя ли е събитието ?

Тц, утре рано-рано е събитието  Shocked

# 374
Честити бебчета на Таня_Р, Мама на Алекс, Радост81 и Аглая!!! Да са им живи, здрави и палави!   bouquet
Миленита, водила съм го в 25 поликлиника в Младост - гледа го на ехограф и каза, че всичко е наред, не съм ходила при кой знае какви специалисти - беше ортопедът, който е на смяна, дори не му запомних името...
Фейт, добре завърнала се  Hug
Лъки, и аз имам намерение още да си поскучая тук с теб, но да видим дребният какво е решил  Crazy
Мели, стягай се, никаква излагация накрая!!! Всички сме с теб  Hug А малкия така както е плакал за теб, след 10 минути вече се е занимавал с по-интересни дела, не го мисли  Peace
Евваа, и аз искам вълшебна упойка само за шиенето, ама цъ - може при добро желание да ти сложат там някакъв лидокаин, ама той не е ясно колко върши работа изобщо, а и да върши, е само за външни шевове - местна упойка няма как да сложат за шиене на влагалище или шийка - така че за разкъсвания и епизиотомии има 2 варианта - изкъртваш се от болка, докато те шият на живо или ти бият една пълна упойка директно (аз минах и през двете неща и съм много травмирана от тях)... Ужасно е, не знам в нормалните държави как процедират, но това тук си е 15 век просто  #2gunfire Така че аз ако има време ще искам да си ми сложат епидурална, да ми е чиста работата, само ще искам да ми е мнооого слабо дозирана и само да добавят по-голяма доза ако/когато се наложи шиене. Но може и да минеш без шиене, или пък да ти мине бързо и леко за 5-10 мин. - просто аз в тази част на раждането никак нямах късмет  Peace

Общи условия

Активация на акаунт