Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на контракциите и как мога да ги разгранича от другите видове болка?
Какви са признаците за наближаване на раждането?
Какви са някои методи за естествено стимулиране на раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на контракциите и как мога да ги разгранича от другите видове болка?
Контракциите се характеризират със стягане и дискомфорт в долната част на корема, като честотата и силата им се увеличават с времето. Те могат да бъдат разграничени от други видове болка поради редовността и прогресивното увеличаване на интензивността им. Ако не сте сигурни, винаги е препоръчително да се консултирате с лекар.
-
Какви са признаците за наближаване на раждането?
-
Какви са някои методи за естествено стимулиране на раждането?
-
Какво представляват контракциите и какви усещания предизвикват?
-
За какво се използват листата от малина?
Прилагай позитивна психотерапия. Силно те прегръщам и ти стискам палци. Никсъна ще е наред при баба и дядо. Не го мисли и него.

дано да е тази вечер срещатата със бебка.Стискам палци всичко да е наред 
и ан мен ми е ревливо
Само това има значение!
не знам какво ми става
.

Ама вече преклонната ми възраст и прекомернит ми житейски опит, бликащ от побелелите ми коси, нашепват една транседентална мъдрост, която уви, дори Мастер Йода, като мен, не може да подмине с едно махване на ръката. Всъщност мисля, че водя доста ограничен сексуален живот последните 9 месеца, та не ми обръщайте внимание

Така че аз ако има време ще искам да си ми сложат епидурална, да ми е чиста работата, само ще искам да ми е мнооого слабо дозирана и само да добавят по-голяма доза ако/когато се наложи шиене. Но може и да минеш без шиене, или пък да ти мине бързо и леко за 5-10 мин. - просто аз в тази част на раждането никак нямах късмет