Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 684
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Добро утро!
Честито синче Петър на мама Мели!!! Бързо да се възстановява и скоро да си гушне детенце!!

Аз вчера цял ден нащрек, едно ми нервно, поплаках си и мъжа ми се побърка с мен  ooooh!
  От онзи преглед в болницата кажи- речи не спира да си ми зацапва и смятам,че това ще да е тапата/ С първата бременност не съм видяла да пада тапа  Rolling Eyes и не знам каква трябва да е/.
Вечерта решихме да си направим една дъъъълга разходка и да го подрусаме нашия бобанчо, та да вземе направление ИЗХОД  Mr. Green. Повозихме се с Метро-то и ходихме на пицария  Heart Eyes- да ви кажа,че сервитьорката отказала бакшиш на мъжа ми с думите" Жената е бременна, недейте"  Joy Joy Joy
 Много добре ми се отрази разходката, поспах си добре до към  9:30ч, което си е постижение за мен  Simple Smile
 Ариел, мила не се безпокой, ще тръгне малката принцеса, не остана вече за кога да стои  Hug Hug Hug Аз искам да те помоля ако имаш каквито и да е новини около отделението да ги споделяш с нас, за да се ориентирам и аз правилно, тъй като съм в очакване и аз  Praynig

# 421
и аз за тогава съм планувала да родя  Laughingама кой ме пита мен!

някой да знае каква диетка можем да си позволим след раждането,така че да не навреди на кърмата?
не се понасям вече с тези кила Twisted Evil

# 422
d_cvetanova ,не съм съвсем сигурна,но мисля,че можеш 90 дневната,като не правиш плодов и воден ден. За повече инфо,давам следното линкче
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=504220.0
Аз също ще взема мерки след раждането,но не знам кога Hug

# 423
francheskasweet, стискай кълки, тогава.  hahaha
Какви са тези контаркциим по никое време?!  Naughty  Laughing  Hug

d_cvetanova, едва ли има универсална рецепта/ диета.
И аз не знам как ще съм след раждането,
защото искам да кърмя. Моите грешки в момента са от лакомия.  Embarassed
След раждането няма да имам оправдание, обаче. Сега с корема напред изглеждам добре,
ама после...... ooooh!

# 424

d_cvetanova, едва ли има универсална рецепта/ диета.
И аз не знам как ще съм след раждането,
защото искам да кърмя. Моите грешки в момента са от лакомия.  Embarassed
След раждането няма да имам оправдание, обаче. Сега с корема напред изглеждам добре,
ама после...... ooooh!
е та точно това ме спича,като се махне корема и хоп - слончееее Simple Smile))

# 425
  • Бургас
Мелли да ти е жива и здрава рожбата! Прекрасно име сте избрали!

Аз сега се връщам от църква, ходих да запаля свещ, че нали е празник. Даже прочетох и някаква молитва за леко раждане и жената, която продава свещи ми обясни, че на датата на секциото ми попът ще ми пее молитва. Записа ми името и датата и това удоволствие ми струваше 2 лева.

# 426
Цветанова, мога да те насоча към 90 дневната диета, но едва след 3-4 месеца кърмене, не от самото начало  Naughty Нека детето да е захранено добре, пък после си прави диети  Hug

# 427
Един поп казал на майка ми като влезна в 9-ти месец , да ида да ми прочете
молитва за леко раждане. Чудех се и аз колко ли струва  Laughing , сугурно и тук ще е
2-5 лв?  Thinking

# 428
Цветанова, мога да те насоча към 90 дневната диета, но едва след 3-4 месеца кърмене, не от самото начало  Naughty Нека детето да е захранено добре, пък после си прави диети  Hug
да благодаря!
знам,че не е хубаво веднага! аз съм човек,който диета е пазил един път в живота си Grinning
не ми се е налагало...дори и след предното раждане си върнах дори и по-малко от преди! но сега нещо се спекох яко Close Close

# 429
Ариел благодаря за закуската и късмет от утре да не се застояваш много в болницата  Hug

Melly G Честита рожба   bouquet

Относно страха мисля, че е нормално да изпитваме и това просто хормоните сега беснеят повече. Когато ме хване започвам да си представям как вече всичко е минало и цялото семейство сме си у дома и се радваме едни на други  Hug

Evvaa аз имах подобен проблем и доки ми изписа neorenal  и сега нещата се оправиха ,но мисля че трябва консултация с док  Hug

# 430
  • София
Един поп казал на майка ми като влезна в 9-ти месец , да ида да ми прочете
молитва за леко раждане. Чудех се и аз колко ли струва  Laughing , сугурно и тук ще е
2-5 лв?  Thinking

И аз ходих,  колкото дадеш,няма установена цена.Трябва да занесеш погача и там да я разчупиш и да я раздадеш на който ти попадне пред очите  Wink

# 431
  • Варна
Здравейте и от мен!
Честито на новите бебчета!
Аз нещо не ми се пише, че няма нищо интересно около мен. Много ми е тъпо, че ме излъгаха че ще раждам и аз излъгах всички покрай мен. Свеки се скара с колежка за дойде да ме варди, мъжо заряза всичко в Германия и си дойде по спешност и сега седим и чакаме. Много ми тъпо и на мен ми се реве постоянно и съм много крива.

Говорите си за литоргия за лесно раждане: във Варна църква Св. Петка ми взеха 6.20 лв. за въпросното четене.

# 432
Melly G EE Честито бебчееее! Да ти е жив и здрав и много да те радва!!

На всички бременни мамчета кураж!! Знам колко е гадно да чакаш до последният момент  Crazy

# 433
Честито бебе на Мели, много радост да носи и да е винаги здраво и щастливо
Аз ви качих една снимка на малката мишка  Heart Eyes

# 434
За страха - в момента не ме е страх от самото раждане, а от неизвестното след това.  Crazy
Как ще се справя с 2 деца и ще успея ли? Не искам пренебрегнати, ама денонощието е само 24 ч и
аз съм само една.  Rolling Eyes

Stasy87, сладка бебка!  Hug

francheskasweet, страхотен фототапет!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт