БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 429
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте на всички!
Правите много красиви и по-добре вписващи се в съвременния интериор неща. Поздравления!
Аз обаче търся схемата и ключа на нещо доста старо
http://www.wiehler-gobelin.com/bergfruehling-p-256.html?language=de
Ако някой може да помогне - предварително благодаря!

# 421
Добро утро Simple Smile
http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=160599&d=1316858314
Ето това съм си избрала Simple Smile Опитах вчера да бродирам една покривка която имах от мама, но всеки бод си го представях как го правя на гоблена. Лягам и ставам с идеята за този гоблен и не мисля че ще мога да подхвана нещо друго като идея. Simple Smile То се получава от вратата за краката в този случай, но така не съм се амбицирала досега никога. Хубавото е че не съм перфекционистка и както и да се получи ще си го харесвам, но все пак ще се радвам ако е по-добре де.
Лек ден от мен Simple Smile

# 422
Добро утро на всички  Hug

Люска, понеже не разбрах дали си намерила или не схемата на 2-рата картичка, а аз скоро си я компах, че много ми харесва..... та ето я: http://prikachi.com/images/869/5297869r.jpg

Ох, да ви се похваля, започнах си пак "Крайбрежното кафене" Heart Eyes, сега си почивам с него от картичките:)

# 423
  • Троян
Здравейте момичета  Hug
Да покажа готовите си балони
Отдавна не съм минавала, но от време на време ви гледам красотите.
Да благодаря специално и на ba4iiska за схемата на пумата, вече е започната... В момента шия и фара на димешънс.
Останаха ми очите  smile3501 Много красив е станал ,като го гледам и ме зарежда с положителни емоции и ме кара да мечтая  Blush
aleksia  добре дошла и успех  Peace
Люси аз докато видя че търсиш нещо  и момичетата вече ти дали схемите,не можах да се включа със схеми  Laughing

Хубав ден,аз след малко отивам на казанката да видя как върви ракийката  Drunk

# 424
Мили момичета! Вчера както си работя и изведнъж най-неочаквано, ми носят пакет. Викам си: "В момента няма игра, много е рано за коледна изненада, какво ли е това?" Гледам подателя - Стани. Това момиче ми спретнало голяма изненада и то наистина изненада, защото въобще не съм очаквала. Ето и снимки:

[/url
Трябва да ви кажа, че картичката е страхотна и си е доста бродерия, а моливника и кутийката веднага влязоха в употреба. Стани, ти сякаш си знаела, че точно от такава кутийка имам нужда - беше точно на място и в точния момент newsm51
Стани, огромно БЛАГОДАРЯ за милия жест, стопли душата ми във вчерашния студен ден и ми достави ОГРОМНА радост  love001  Прегръдки и целувки!!!

# 425
nelito_6704 , чудесна изненада  Heart Eyes

# 426
  • Троян
nelito_6704   Честито ,имаш си страхотен подарък.Браво и на Стани за изненадата Hug
Нели този жест може да те убеди да се запишеш за коледната томбола Wink

# 427
На мен ми се показа и третото коте:

# 428
  • София / Баня
Момичетата които пазаруват от ДМС магазина - можете ли да ми кажете дали има картички на пермин там, че ми е малко далеч. Или ако знаете къде мога да ги намеря.

Ина много са ти хубави котетата.
Остана ми още един цвят и ще си покажа готовото момиче.

# 429
Ако има варненки ми се иска да ги попитам къде рамкират гоблените си.

# 430
Може ли да ми изпратите схема на гоблена натюрморт с ананас . Благодаря предварително!!!

# 431
  • София
Мили момичета! Вчера както си работя и изведнъж най-неочаквано, ми носят пакет. Викам си: "В момента няма игра, много е рано за коледна изненада, какво ли е това?" Гледам подателя - Стани. Това момиче ми спретнало голяма изненада и то наистина изненада, защото въобще не съм очаквала.

Аз пък се радвам, че успях да те изненадам и да те зарадвам, Нели!  Hug Нямаше начин да не ти се отблагодаря за хубавия подарък в Юбилейната игра. /Картичката е прекалено крещящо оранжева. Както ти казах, аз за пръв път правя такова нещо, омазах я и с лепило...Не успях да я довърша преди да е приключила играта, че го закъсах и с едното рамо нещо, та лека-полека я ших. Но това са подробности./ А за Коледната игра май още има свободни места Wink

# 432
Ако има някой коледни мини мотивчета за червена панама, моля да сподели с мен на reanora@abv.bg. Благодаря   bouquet

# 433
Добро утро Simple Smile
http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=160599&d=1316858314
Ето това съм си избрала Simple Smile Опитах вчера да бродирам една покривка която имах от мама, но всеки бод си го представях как го правя на гоблена. Лягам и ставам с идеята за този гоблен и не мисля че ще мога да подхвана нещо друго като идея. Simple Smile То се получава от вратата за краката в този случай, но така не съм се амбицирала досега никога. Хубавото е че не съм перфекционистка и както и да се получи ще си го харесвам, но все пак ще се радвам ако е по-добре де.
Лек ден от мен Simple Smile
Не съм го виждала този гоблен.Моят съвет е да пробваш с малък участък от гоблена да видиш как се получава.Например главата на момичето.Казвам го защото съм си патила от лоши схеми.
ina. много ми харесаха твоите котенца
aunyr  чудесни балони
Аз сега съм се захванала с един Леврон и май съм на път да се убедя че dimensions и изобщо този стил на шиене нямат равни.  Grinning   bouquet

# 434
  • Троян
Бързам да ви се похваля,току що се връщам от Празника на сливата.И тъкмо отидохме с децата и при мен идва една жена усмихва ми се и ми казва: Нали ти си Албена? Та се запознах с Бачийска.Тя нарочно не ми се обадила искала да ме изненада Laughing Поприказвахме си ,въпреки че моите деца не ме оставиха много на мира.И ето какъв прекрасен подарък получих
   Прочутата маргаритка ,която аз все препоръчвам за различни поводи.Много е красива и в много интересна рамка,а малките госпожици получиха шоколади и бисквитки.Много се радвам че се видяхме,запознахме и едно голямо БЛАГОДАРЯ! Hug  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт