Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 469
  • 908
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Да попитам с какъв препарат мога да изчистя налеп от ютията?

Аз редовно прецаквам дрехи с ютията и съответно самата ютия,чистя я с ето това
Скрит текст:
,количество колкото 20-50 стотинки на меката част на гъбата след това търкам и попивам с влажна кърпа ,същият ефект се постига със сода на вестник и търкане,но не съм пробвала до сега (:
Благодаря ти  bouquet
Аз пък ще посъветвам по-внимателно с препарата и содата, ако ютията е парна и има дупки. Аз с парцалче със сода, си изтърках плочата, но напъллних дупките със сода. Колко пъти после си исграх да изкарвамм пара и пак не се почисти добре. От време на време зацапва някоя дрешка.

# 406
Аз съм пробвала с вестник-идеята е да посипеш сода/или готварска сол/ на вестника и да го изгладиш-така,всичко полепнало пада и не се надрасква повърхността/пробвала съм го и на стоманена и на тип тефлонено покритие,плоча/.И,без да включвам парата.

# 407
Здравейте, купих си такъв тип обувки - цък, докато се разхождах с тях в магазина и удома нямах проблем, но в момента, в който стъпих на улицата започнаха да ми се вадят краката от тях. Спрях се зад една колона, събух дамските чорапи и продължих - е, пак ми се вадеха. Най-странното е, че са моя номер. Винаги съм носела 40 и те са си точно 40. Даже като ги купих имах опасения няма ли да ми правят рани.
Моля ви дайте ми съвет какво да правя с тях. Искам да си ги нося. Tired Tired Tired
Силиконовите подложки, може да ги комбинираш и със силиконови лентички - мисля, че ще уплътнят добре обувката. Има такива за пети и за каишки
http://befit.bg/eshop/shop/СТЕЛКИ-И-АКСЕСОАРИ.30114/.Великобритания-v12 /копирай целия адрес/
Трябва да прецениш кои са подходящи и да ги залепиш на петата на обувката.

# 408
  • София
Искам да ви попитам с какво мога да изчистя фритюрник? Решетката му е много наслоявана с олио  Blush и съм го зарязала... Но ми се ще да се върне пак в употреба.. Най-вече решетката да я измия хубаво, че да блесне  Mr. Green

# 409
Искам да ви попитам с какво мога да изчистя фритюрник? Решетката му е много наслоявана с олио  Blush и съм го зарязала... Но ми се ще да се върне пак в употреба.. Най-вече решетката да я измия хубаво, че да блесне  Mr. Green

Аз съм чистила със Зебра. Поливаш щедро и оставяш да се накисне.

# 410
Ако не стане със Зебра, можеш да пробваш с А1. Със стара четка за зъби да търкаш, иначе не знам как да чистиш решетка newsm78

# 411
Здравейте, купих си такъв тип обувки - цък, докато се разхождах с тях в магазина и удома нямах проблем, но в момента, в който стъпих на улицата започнаха да ми се вадят краката от тях. Спрях се зад една колона, събух дамските чорапи и продължих - е, пак ми се вадеха. Най-странното е, че са моя номер. Винаги съм носела 40 и те са си точно 40. Даже като ги купих имах опасения няма ли да ми правят рани.
Моля ви дайте ми съвет какво да правя с тях. Искам да си ги нося. Tired Tired Tired
Силиконовите подложки, може да ги комбинираш и със силиконови лентички - мисля, че ще уплътнят добре обувката. Има такива за пети и за каишки
http://befit.bg/eshop/shop/СТЕЛКИ-И-АКСЕСОАРИ.30114/.Великобритания-v12 /копирай целия адрес/
Трябва да прецениш кои са подходящи и да ги залепиш на петата на обувката.

Да, само че за петата какви да си взема :
тези   или   тези.

# 412
Вторите ще ти уплътнят по-добре, според мен.

# 413
Да, само че за петата какви да си взема :
тези   или   тези.
Вторите ще уплътнят. Първите само ще ти повдигнат крака нагоре и може още повече да излиза.

# 414
Благодаря ви. А задължително ли е да са на Шол? Питам защото цената йм е 7, 60. В интернет намерих един, които ми излизат 1,50.
Скрит текст:

# 415
  • Варна
Вчера гледах машинката за епилиране на пуловери, тази която според мъжа ми не изглеждала "качествено". Моля, ако някой е ползвал такава, да сподели:
http://stenlym.snimka.bg/hobby/razni.689559.29169088
 2 снимки са.

# 416
Благодаря ви. А задължително ли е да са на Шол? Питам защото цената йм е 7, 60. В интернет намерих един, които ми излизат 1,50.
Скрит текст:
Не е задължително, разбира се - аз дадох само пример, защото това намерих като снимка. Тези, които си показала изглеждат доста добре  Peace
Скрит текст:
Може ли да ми пуснеш на ЛС линк към сайта, където си ги видяла, за да не спамим темата? Благодаря!

# 417
Вчера гледах машинката за епилиране на пуловери, тази която според мъжа ми не изглеждала "качествено". Моля, ако някой е ползвал такава, да сподели:
 2 снимки са.
Аз ползвам от години такава. Бях я купила за около 5лв

# 418
  • в сърцата на децата <3
 2 снимки са.
Аз ползвам от години такава. Бях я купила за около 5лв
И моята е точно такава. Само един съвет - купи си акомулаторни батерии (ако имаш зарядно за батерии) защото моите се изтощават страшно бързо  Peace

# 419
  • София
Здравейте!
Много хубави и полезни съвети намирам в темата, но искам да ви попитам, как да реша следния проблем:
При пране, боядисах пуловера на мъжа ми. Той е жълт, памучен, а места се е оцветил в кафяво, защото съм забравила, че една от другите дрехи я боядесвахме с кафява боя. Предложете ми как да се справя с проблема.

Общи условия

Активация на акаунт