Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 14

• 64 136
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте щастливки!!! wavey От доста време не съм писала, но редовно Ви наблюдавах Naughty
Сериите след откриването на болестта на Зелян ми бяха много тъжни и даже не ги гледах всеки ден /четях само ДЕНИ/, после ги изгледах наведнъж.

Аз напълно оправдавам Зелян за напускането и на Хазар , даже ако бях аз сигурно щях да му кажа много повече истини преди да го напусна, и щях да му дам да разбере от къде изгрява слънцето, ама нейсе, все пак тя е възпитана по друг начин.

Хазар трябваше да разбере, че тя не му е даденост и че и тя има някакви чувства, въпреки че имам чувството че той до последно не го вдяна защо Зелян го напусна/

За Хазар мисля, че не е толкова сърдит, колкото го беше страх да покаже какви чувства бушуват още в него, страх да не бъде отблъснат отново /той даже го каза в ресторанта/, че наистина нямаше да го преживее.

За Бурджу мисля, че си заслужи наказанието на сценаристите/въпреки, че звучи много гадно от моя страна/, но нея не я харесвам още от първия ден откак се появи /още преди женитбата/. Даже се чудя как Хазар се е хванал с нея след като Берин спомена в една от сериите, че бил много взискателен към жените или нещо подобно/.  newsm78 Мисля, че тя всичко го правеше с цел да нарани или Зелян или Хазар -  и детето роди на инат, и за Измир тръгна на инат /може би си мислеше, че Хазар ще я последва, не знам, поне така го чувствам newsm78

Последната серия може да се каже, че ми хареса - ееее финала беше малко посен, ама те си казаха доста неща преди това, така че остана да направят само крачката един към друг и те я направиха. Можеше да е малко по романтично, но то и през целия сериал нямаше кой знае каква романтика, така че ще го преживея /нямам друг избор естествено де/!

Миленка, благодаря ти, че на финала си се сетила за мен  newsm51. Наистина /доколкото моя скромен опит в турските сериали сочи/ песните, които изпълняват главните герои в сериите са много показателни за развитието на сценария, даже може да се ползват за подсказки, какво има да се случва занапред Naughty

Благодаря на всички момичета /няма да изреждам имена, за да не забравя някой/, които правеха темата така уютно място за нас ЩАСТЛИВКИТЕ  newsm51

Силве, , благодаря за питието, бих сложила мезе, ама така и не се научих как се прави за съжаление Embarassed

Ако искате можем да си направим един преговор на сериите с коментари, от погледа на вече знаещи какво ще се случи, може да ни дойдат други мисли? Давам го само като идея, не е задължително да се съобразявате!   

За сега спирам, че стана много дълго и няма да имате нерви да го изчете, по късно ако сте тук може пак да се включа, ако ме искате разбира се  newsm78   

# 496
Ай ,че сте сладурки! На питиета и мезета и аз мога така  Laughing (имам нужда ,че се връщам от родителска среща , а тези мероприятия ме напрягат  Crazy) само дето не близвам алкохол ама виртуален мога  Joy
За снимката постната от Тара и на мен ми се виждат нечистотийки под маникюра на Хазар  Crazy

# 497
Аз като не мога да слагам мезета, има момичета дето го могат, за което СЪРДЕЧНО ИМ БЛАГОДАРЯ newsm51 
Има пиене, има мезе, има и хубава музика, има и готен Хазар /па макар и с мръсни нокти/- какво му трябва друго на човек? Thinking Купона е на макс  newsm44

Тара и аз мисля, че мръсните ноктенца са те впечатли ли, аз ги забелязах още в серията #Crazy 

# 498
Тара, извинявай, ама да не намираш, че китката му не отговаря на ходила 42-43 номер?  newsm78

# 499
Eй, какво нещо е човешкото любопитство! Уморен, или на градус, или задрямал - веднага се ококрваш и няма мирясване.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 20:52 от Tania M.

# 500
Силве, знаеш, че винаги изпълнявам желанията ти :
ИВЕ  Hug джанъм, направо отивам в ъгъла да се срамувам. Хем си изморена, хем пък си отзивчива.
Малко е да кажа БЛАГОДАРЯ, затова ти изпращам това:  newsm10 newsm51  love001

ТАРА, първо си скри колажите и си ги гледаш сама  Heart Eyes, сега ни даде задачка и самата ти се покри.
Казвай отговора, че ми се изчерпва търпението  Twisted Evil

# 501
  • София/Бургас
Силве, по-добре да съм позитивна, че съм толкова уморена, че ми се реве (да уточня, че съм доволна от развитието на нещата до сега на работа, просто влагам много сили и старание).
И да не чувам нищо за ъгли и срамуване.  Naughty

# 502
Силве, по-добре да съм позитивна, че съм толкова уморена, че ми се реве (да уточня, че съм доволна от развитието на нещата до сега на работа, просто влагам много сили и старание).
И да не чувам нищо за ъгли и срамуване.  Naughty
ИВЕ  Hug чинно ти се подчинявам, защото те УВАЖАВАМ. bowuu
Сега домашно за ТАРА  Hug показала си ни лява ръка, ок.
Сега ни покажи десен крак, ако може и петата - да установим как си поддържа долните крайници. Joy Joy hahaha
След което и ляво голо рамо - за да видим дали има косми по гърба и да установим степента на страст. Joy Joy
ТАНЧЕ  Hug джанъм, ти за по сигурно по 2 поста караш наведнъж.  Joy Ама днес си във върховна форма, да знаеш.  Hug
Роси  Hug тук момичетата могат всичко, така че се радвам, че си сред нас и най-важното, че се чувстваш комфортно. Peace

# 503
Силве, не бе, побърках се с тая гатанка и постнах погрешка два пъти един и същи текст. И нали не може да се изтрие, втория го преправих. Ами според твоето вино ... и формата.  Simple Smile
Между другото, Тара има навика да влиза в темата към 2-3 ч. през нощта, та сигурно ще ни скрои тоя номер сега.

# 504
Силве, не бе, побърках се с тая гатанка и постнах погрешка два пъти един и същи текст. И нали не може да се изтрие, втория го преправих. Ами според твоето вино ... и формата.  Simple Smile
ТАНЧЕ  Hug хич не се оправдавай, защото стана много хубаво дори.
Тя затова и темата е такава - защото ВИЕ всичките сте хубави хора. Peace
Пък и накрая си заслужаваме нашето виртуално женско парти. Ама да знаете, че сме малко страшнички отстрани, нито един мъж не се осмели да наруши женското ни царство. Grinning

Ама как така ще ни остави до 3 ч. през нощта, аз ще пътувам рано.  ooooh! Ама любопитството ми е тъй голямооо, ще ставам в 3 ч. да проверя тогава.

# 505
  • София/Бургас
Таня, Тара е на балкона. Така, че може да получим отговор.

Силве, умори ме с това, което си написала. Както съм заспала се замислих какво да покаже и почнаха едни мисли (направо го съблякох гол).  Mr. Green

# 506
Таня, Тара е на балкона. Така, че може да получим отговор.

Силве, умори ме с това, което си написала. Както съм заспала се замислих какво да покаже и почнаха едни мисли (направо го съблякох гол).  Mr. Green
ИВЕ  Hug радвам се, че макар и изморена, успях един човек днес да го накарам да се усмихне.
А ти заслужаваш и много други неща... Peace
Ами така де, досега разглеждахме поведението му, разчитахме жестовете му, мимиките му, дойде ред и да го разголим малко. И ние сме хора  smile3503

# 507
Надниквам набързо, а Силвето бързо, бързо решила задачката. Peace
Вярно, останах меко казано изненадана от "чистия" му маникюр. Heart Eyes
Тук вече всичко е о.к.

Специална салатка за победилия:
Скрит текст:

# 508
Някой може ли да ми каже тази снимка от кой филм е  newsm78  

Пък и накрая си заслужаваме нашето виртуално женско парти. Ама да знаете, че сме малко страшнички отстрани, нито един мъж не се осмели да наруши женското ни царство. Grinning

Защо да сме страшнички , Сисе, не ядем хора още по малко мъже -ама нали бавно сгрявам  Embarassed не го разбирам това  страшнички  Mr. Green
Тара , то това не е за ядене ,душичка ,добре че Сиси е победителката  Mr. Green

# 509
  • София/Бургас
СилвеHug 
Много ми харесва начинът, по който ходи този човек, как си движи ръцете, тез рошави коси.

Луси, Пет минарета в Ню Йорк.

Общи условия

Активация на акаунт