Сериите след откриването на болестта на Зелян ми бяха много тъжни и даже не ги гледах всеки ден /четях само ДЕНИ/, после ги изгледах наведнъж.
Аз напълно оправдавам Зелян за напускането и на Хазар , даже ако бях аз сигурно щях да му кажа много повече истини преди да го напусна, и щях да му дам да разбере от къде изгрява слънцето, ама нейсе, все пак тя е възпитана по друг начин.
Хазар трябваше да разбере, че тя не му е даденост и че и тя има някакви чувства, въпреки че имам чувството че той до последно не го вдяна защо Зелян го напусна/
За Хазар мисля, че не е толкова сърдит, колкото го беше страх да покаже какви чувства бушуват още в него, страх да не бъде отблъснат отново /той даже го каза в ресторанта/, че наистина нямаше да го преживее.
За Бурджу мисля, че си заслужи наказанието на сценаристите/въпреки, че звучи много гадно от моя страна/, но нея не я харесвам още от първия ден откак се появи /още преди женитбата/. Даже се чудя как Хазар се е хванал с нея след като Берин спомена в една от сериите, че бил много взискателен към жените или нещо подобно/.

Последната серия може да се каже, че ми хареса - ееее финала беше малко посен, ама те си казаха доста неща преди това, така че остана да направят само крачката един към друг и те я направиха. Можеше да е малко по романтично, но то и през целия сериал нямаше кой знае каква романтика, така че ще го преживея /нямам друг избор естествено де/!
Миленка, благодаря ти, че на финала си се сетила за мен

Благодаря на всички момичета /няма да изреждам имена, за да не забравя някой/, които правеха темата така уютно място за нас ЩАСТЛИВКИТЕ

Силве, , благодаря за питието, бих сложила мезе, ама така и не се научих как се прави за съжаление

Ако искате можем да си направим един преговор на сериите с коментари, от погледа на вече знаещи какво ще се случи, може да ни дойдат други мисли? Давам го само като идея, не е задължително да се съобразявате!
За сега спирам, че стана много дълго и няма да имате нерви да го изчете, по късно ако сте тук може пак да се включа, ако ме искате разбира се