Значи така. Галя, Вили, Ди, Славена "гласуват" за тема-продължение "Щастливи поотделно" - т.е. приятно сборно кътче за проектите на главните актьори от ЩЗ: Махсун Кърмъзъгюл, Фърат Танъш, Аслъ Тандоан, Теоман Кумбараджъбашъ, Хюсеин Авни Данял /Низар/ и пр. На което Ивето с основание отговори:
Не ме разбирайте погрешно. Искам да си пиша с Вас, но просто трябва да измислим нещо, което да се посещава и да има действие по него (тоест да има писане). Аз например не бих писала, ако видя тема, в която се пишат само информации на език, който не разбирам и Google Translate ги превежда на китайски направо.
Това беше потвърдено и от Милена в следващ неин пост: че няма да е "на повикване" в темата през следващите два месеца.
Аз самата едва ли ще съм много полезна по същество, но ще минавам за едно "мараба" винаги, когато съм на линия. И съм съгласна с Вили, че си струва да опитаме. Очертава се едно "твърдо ядро" от "щастливки" и е хубаво да си имаме място за споделяне (или седянка за баби Нетки и Чатки).

Така че, ако Ивето - или някоя друга "щастливка" с изрядни "флопи, рам и хард-диск" - се наеме да стъкми тема, ще е чооок приятно. Обаче да се разписваме (повече или по-малко) редовно - иначе на всеки водещ темата ще му се отще.
Ето и сега вися като една Жулиета на балкончето ... без Ромео ... и без баба Чатка дори.

Прегръщам ви - с думи и с картинка!