142 Американки бистрят политиката и мръсното бельо в Ганкиното кафене!

• 35 445
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Чикаго / София
И аз съм от изненаданите от новината на Winx, но нека все с такива прекрасни новини бъдем изненадвани! Simple Smile

Ирка, в събота е homecoming и каза- мамо, нали мога да ти избера дрехите с който ще ходиш  Laughing после се усети и започна да ми обяснява, че харесва как се обличам, ама...ОК.

Леле, не искам да ви мисля с по две моми - теб, Яна, Фей... То е homecoming, после Sadie Hawkins...

Ха-ха Ванх, това ме разсмя за дрехите! Laughing А аз по-скоро мисля как ще им измислям какво да обличат на подобни събития, при положенние, че не искат да носят никакви рокли и други подобни момичешки облекла.

Чаршафи тип торби сме купували от Икеа, ама идея нямам как се казват.

Завеси не съм купувала тук, та и за това нямам идея.

Фея, така е, ей от такива тъпоумни изказвания се създават грешни впечатления за американците.

# 646
Winx, честито, чудесна новина!

Завеси има, освен в изброените и в Икеа и Anna's linens. И аз трябва да купувам, но не съм го докарала да тях още.

Чаршафи тип торби сме купували от Икеа, ама идея нямам как се казват.

Duvet covers

Солей, и моят бебок е на 12-18 за дрешки, направо прелетяхме през дрехите на баткото.

Wow! На 3 месеца! Какво правите вие бе хора Grinning !?

# 647
Солей, и моят бебок е на 12-18 за дрешки, направо прелетяхме през дрехите на баткото.

Wow! На 3 месеца! Какво правите вие бе хора Grinning !?

Атти, вие водите в класацията явно.  Hug Д. го прогнозирам по Коледа да е на 2Т с това темпо, но вие ще ни изпреварите сигурно.  Joy

# 648
И мъжът ми мисли, че е duvet cover, обаче тези неща не ми изглеждат като обикновен плик чаршаф  newsm78 и в таргет ги видях, и не се казваха така  newsm78. Трябва май да отскоча до Мейсис или нещо такова и да се поинтересувам по-обстойно.
Фейо, аз честно сега покрай изборите, започвам да си мисля, че славата на американците като полуидиоти не е никаква заблуда(50% са нормални, а другите 50% са си пълни идиоти). Гледах му дебата на чичко Ромни ..... бил спечелил....какво е спечелил, като той през цялото време като грамофонна плоча повтаряше, че щял да даде възможност на американците да работят и да се развиват, ама как точно ..... мъгла. После пък по СНН, пред друга аудитория беше склонен да обещае  всичко, на социалист го обърна, започна да намалява данъците на бедните и да увеличава тези на богатите...  ooooh! Потресена съм.
Боби пък още си носи тениските 3-6 м Simple Smile))))))))

# 649
Боби пък още си носи тениските 3-6 м Simple Smile))))))))

Ти ме разби!  Shocked Колко е висок/тежък Боби?

Мъжът е прав.  Wink duvet cover е. Дупките са им отдолу към краката, а не като едновремешните в БГ по средата на горната страна.

# 650
Мъжа ми колко беше изумен, като видя такъв чаршаф, с  кръгла дупка по средата. Сега ми разправя да си вмесем, на котарака щяло да му харесва да се пъха там.

# 651
  • usa
аз влязох в бг-маммата да се почерпя с някой петъчно, пък то няма никой...

winx, чудесна новина! да е здрава малката дама, с късмет и много да ви радва!

Аz пък съм изненадана че чак сега е стало дума у миз-ини за за единия кат дънки (и то с връзки читави,инак панака) в нашето детство.Ние често си говорим за тези времена с децата..

не е за пръв път, разбира се, за 17 години все се случва да се повторят тема или две, особено като има повод да се погледне от нов ъгъл - в момента по история учат за студената война. но предишно обсъждане не пречи всеки път да се учудват на някои точки от разказите...

Леле, не искам да ви мисля с по две моми - теб, Яна, Фей... То е homecoming, после Sadie Hawkins...

Ха-ха Ванх, това ме разсмя за дрехите! Laughing А аз по-скоро мисля как ще им измислям какво да обличат на подобни събития, при положенние, че не искат да носят никакви рокли и други подобни момичешки облекла.

не ги мисли от сега, и моите дами не се доближиаваха до рокля, но сега и спаркли обувки даже си избират за баловете... ванх, вие защо пазарувате специално за сейдъра, той не е официален танц, ходят по дънки, а ако е топло като при вас и по шорти даже... иначе албена през последната си година в гимназията за първи път отказа да ходи на хоумкъминг утре и съм така да се каже развълнувана, че паниката е наполовина.

фея, те в папки ни слагат жените тук, ти на мнения за аборти се възмущаваш...

# 652
аз влязох в бг-маммата да се почерпя с някой петъчно, пък то няма никой...

Тук съм. За бебока на Винкс.

# 653
Дам, duvet cover e, разрових и установих, не знам защо съм останала с впечатлението, че duvet covers са покривките за легла, или те са само duvet...... вече се обърках, все едно.
Бобър е висок 83 см и тежи 11кг и 300 грама. Като беше на годинка беше 10 кила, никак не е дръпнал, но той не яде, до преди два месеца си беше изключително на кърма, а сега ....май е на въздух.

# 654
Winx, честито! Пожелавам ти много здраво и спокойно бебче! Hug

Аз още стискам кълки (и зъбки, предвид нагнетеното за пореден път положение вкъщи), но поне сме готови за мишончо, пренесени в новото жилище и всичко ми е подготвено (без психиката, де). След 2 дни влизам в 39-та седмица!!

Водя си тихи записки за дрешките. Преди си мислех, че момчешките са скучни, но вече не мисля така. Харесвам Naartjie, някои от нещата на Джени и Джак, някои на Гап.. Не казвате нищо за магазини като Маршалс/Ти Джей Макс? Аз купувам на поразия от там бейби сетове на Гес, Ралф Лорън и Кенет Коул за смешни суми за всичките ми приятелки в Бг и мисля да продължа да го правя и за нашия бебок. Но имам и позната, която ми казва кога имат зареждане на нови бебешки неща, признавам си. Blush

За ЗК за брат/сестра съм много тъжна, защото тази година мога да подам за брат ми, а той стана на 21 преди месец.  Confused

# 655
Аз още стискам кълки (и зъбки, предвид нагнетеното за пореден път положение вкъщи), но поне сме готови за мишончо, пренесени в новото жилище и всичко ми е подготвено (без психиката, де). След 2 дни влизам в 39-та седмица!!
Ева, пич си, да знаеш!

От Рос, Ти Джей и пр. купувам само за племенника ми, за мъжа и рядко за себе си. Дрехи като за моите моми има, ама много ограничен избор и все грозни или с ниско качество. За бебочета има повече, знам.

Гадно за брат ти. Гати си късмета...

# 656
Аз само от Рос и Маршал пазарувам дрехи на Мишо, ама ме е срам да си кажа  Embarassed . Е, веднъж купих два комплекта от Мейсис, ама бяха на зверско намаление. Харесвам Картърс, макар, че пижамите за над 18 месеца не са 100% памук и Мишо не се чувства комфортно с тях. Все още съм в издирване на хубави пижами за без пари, т.е. под 10 долара, ако някой знае, моля да сподели. Обувки - един чифт Робийз и един Страйт райд, последните наиситина запарват доста крачето, ама са му удобни.
Ева   bouquet, желязна си!

# 657
Ха! От какво те е срам? Аз пазарувам и от Neiman Marcus, и от Marshalls и изобщо не ми дреме кой какво си мисли - парите са си мои. Wink Бебешки неща имам и от органик сериите на Dwell Studio, и Картърки по 4-5 долара. Все едно ми е колко много/малко ще платя ако нещо ми харесва.  Grinning

А кои от обувките, за които говорите са ортопедични? Това ми е абсолютен must, аз съм с лош свод заради недоглеждане и няма да си го причиня на детето. Благодаря.

За поздравите - мерси. Поне имам вече почти 1см разкритие. Да видим. Hug

# 658
Добре дошла на ЕМа,веселба в дома ви,Уинкс
@
Стефан ако може да носи панталони за три год,баш са му на задника само дето пусто къси...и брат му върви така,22паунда е на 2год и си е в18м дънки вече втора зима,хич не му се грижа...
@
Чилд плейс  са ми много грозни;ст.райт пък в моя мозък са еквивалент на една средна класа/прослойка дето хич я недолюбвам и не ги тача..тдж макс пазарувам за мен дрехи за работа (почти само там),в мол не влизам освен ако не е отвъд спешността..обувки на децата от 6pm,Ako видя скечерс  на ултра мега сейл някъде, т.е под 15кинта,купувам ако ще да са три номера напред Mr. Green
@
Ева,хайде можеш да поотпуснеш кълките вече,ма чакай няколко дни да минем в скорпион за по-фън Laughing

# 659
Уинкс, честита да ви е младата дама! bouquet
И ти ги нашари - ще ти е наполовина ново - момиченцата са толкова по-различни...  Grinning  Heart Eyes

моите деца са икономични  - дребнички и носят дрехи дълго време. Странно е, но Ноли (който е такъв вагабонтин иначе) не се цапа изобщо. Като беше на 2г, имаше една бяла блуза униформа за градината и си изкара 1.5г с нея без петна. Редовно го пращах с едни снежно бели панталони, и досега са като нови...

Ева, намислихте ли име?

Снощи, колежката ми се обади да каже, че заминава да ражда и следващите 6 седмици се очертават ултра бизи на работа  Mr. Green

Клер, и твоят термин наближава май? А вие готови ли сте с име?

Лек уикенд, дами!

Общи условия

Активация на акаунт