Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната съставка на шоколадовия крем "Наслада" и каква е неговата текстура?
Какви съставки са необходими за приготвянето на крем „Радост“?
Как се получава характерната горна коричка на крема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната съставка на шоколадовия крем "Наслада" и каква е неговата текстура?
Основната съставка на крем "Наслада" е шоколадът, но той не съдържа нишесте. Вместо това се използва сухо мляко, което придава специфична текстура на продукта. Кремът има съгласувана консистенция, с горна коричка, наподобяваща засъхнал шоколадов каймак, а самата текстура е нещо средно между шоколадов крем и течен шоколад.
-
Какви съставки са необходими за приготвянето на крем „Радост“?
-
Как се получава характерната горна коричка на крема?
-
Има ли разлика между 'Наслада' и домашния течен шоколад?
-
Какво трябва да се опита при приготвянето на крем за вкус?
, този шоколад и аз си го бях набелязала търсейки рецептата за онзи божествен крем.
Само че, вкуса му преобладаваше в полза на мляни фъстъци или фъстъчено масло (такова не съм яла още, но ако го опитам може да възкреся рецептата, а не съм яла защото повечето коментари, които съм чела са за нещо гадно, мазно и безвкусно)
Ежко-бежко купувах наскоро от едно складче за захарни изделия на спирката на Тунела. Не са баш като от едно време, но опитай, ако искаш. Подробно на лични, да не спамим темата...