Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 698
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • Испания
Бубка, Мастърче, Цоци, честит имен ден, обичани момичета!   love001  love001  love001

Честит имен ден на всички празнуващи днес, на всички софиянци!

Много вяра, огромно количество надежда, безмерна любов и никаква злоба, завист, самочувствие без покритие и злъч пожелавам на всички от сърце.   Heart Eyes

# 151
Добро утро, голяма мъка с тези последни кила. Отивам да си връткам колелото, не че ще има минус, но няма да се отказвам на финалната права я Laughing

# 152
  • Плевен
Честит празник на всички, в чиито сърца гори пламъка на вярата, надеждата и любовта! Честит празник на софиянки и на всички именички днес!
Аз само си купих рибата снощи и от днес я почвам. Иначе съм на плюс от вчера и онзи ден - може би овулация и още нещо...Дано пък сега да махна плюса с трите рибни дни. Е, няма да е само рибата. Днес ще има и много трамбовки в службата...и май предимно на вода до следобедните часове. Все пак си хапнах яйцето на първа закуска и след малко преди тръгване ще са триците, накиснати в киселото мляко.
Хубав ден и успешна отслабваща седмица момичета! Дано ми остане малко временце да се включа по някое време с размисли и страсти по режима...Вие дръжте фронта! "Поддържайте огъня, пожарната ще дойде по-късно!"

# 153
  • София
Честит празник, момичета! Да съхраним с мъдрост вярата, надеждата и любовта, с които минаваме през живота си!
Честит първи учебен ден на всички дечица, чиито майки пишем тук! Да бъдат здрави и да ни радват с много успехи!

На "западния фронт" (при мен, сиреч) - "нищо ново"  Laughing Все така си задържам, даже мъничък плюс, предполагам, също от ову, както при ArhMih. Обаче панталоните вече ми стоят грозно широко - факт  Simple Smile Време е да извадя от по-малките  Laughing

Лека и успешна седмица!  Hug

# 154
Момичета здравейте!

Аз набързо да ви разкажа моята дюканска история  Flutter

Преди 4-5 години свалих 12 гк с режима. ГОдина и нещо след това забременях, не бях качила ужасно много по време на бременността, но след раждането от нерви и хормони качих още 10, а имах и да свалям още 7.
Както и да е, въпреки че кърмех, минах на олекотения режим след като детето стана на 6 м. и тази пролет изкарах един бърз курс, за да си вляза вече окончателно в нормата - 55 кг.
Хубаво, ама лятото нещо се отпуснах, едни тестени вкусотии прави свекърва ми, а прекарахме в техния град 3-4 седмици и ето ме пак тук  Laughing
Имам да свалям 5 кила, ще ги преборя, че с този пояс, който съм си отгледала хич не се харесвам.

# 155
Честит празник! Всички именници да са живи и здрави, с радост и късмет да носят имената си!
Честит празник и на всички, чиито сърца туптят с надежда, вяра и любов!
Нещо съвсем е замряла темата, няма ли вече кой да пише. Аз съм режимна, чувствам се добре и някак си лека, все едно, че "летя". Добре ми се отразява режима.
Лека и спокойна вечер.

# 156
Добро утро, след 27 дни не помръдващ кантар, днес отбелязах скромен минус от 100 гр.  ooooh! Хубавото е, че си затвърдих 69- тката и сега няма мърдане Laughing
Успех на всички, лек и режимен ден.
За срещата съм на линия, когато и да кажете.  bouquet

# 157
Здравейте, само да питам - достигнах килата, които ми показва калкулатора на Дюкан, но за мен са много. Трябва да сваля поне още 3. Задължително ли е да минавам в трета фаза или мога да продължа още във втора и да свалям? То и без това трета ме плаши ужасно.

# 158
  • Плевен
Asioula, всичко е в твоите ръце и по твой избор - не е задължително да преминаваш в трета, щом смяташ да свалиш още 3 килограма. Калкулаторът на Дюкан е за ориентиране. Ти си преценяваш дали искаш на тези килограми да останеш или ще си стигнеш твоя избор! Тогава премини в трета - след като свалиш излишните килца.
Момичетааа, рибата е цар в слабеенето! Минус от 600 грама за един ден с риба тон и сьомга! При това мазната пушена сьомга я ядох снощи в 22 часа, след като се върнах от опера! Ей, да ви кажа ама на тези русенци и оперните им певци са страооотни, както са успешни момичетата ни от там!!! Гледахме снощи с дъщерята "Тоска" на Пучини с гост Русенската опера и филхармония! Браво! Но и старозагорци не падат по-долу в това отношение! Както и нашата филхармония и оперен хор! Гена Димитрова си отиде, но ако знаете каква нейна зала имаме в историческия музей, веднага ще ни дойдете на гости!
Продължавам още два дни с тези риби...по точно филета! За подложка на сьомгата снощи използвах пуешко филе Laughing
Приятен ден на всички! Борбата продължава! Целувки!
Хей, сладури - без разрешение, но с възхита ще ви покажа една снимка на Натали Никол - чаровна, както винаги, но ослепителна с новата си запазена вече визия!!! - случайно влязох и я копнах от нейния профил: https://picasaweb.google.com/103013011342653352729/20120915?auth … 88775360350839858 Натали, моля за извинение!!! Ииии - станала е 57 кг - https://picasaweb.google.com/103013011342653352729/20120909?auth … 86157110872435218

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 14:20 от ArhMih

# 159
Привет и от мен,
и аз наблягам на рибката тези дни, сега ще си коригирам и линийката, вече съм на пейката на седмичките  Laughing Чувствам се добре, дънките ми падат, та и аз ще вадя по-малък номер. В събота имам РД и май най-накрая ще кача своя актуална снимка в цял ръст във фейса Wink
Исках да ви попитам с кой чай се борите срещу запичането? Ако го борите с чай, де Wink Преди взимах Инхуа, но ми е доста скъп с това мизерно майчинство в момента. Взимала съм и Сана, но много ме боли коремът от нея. Иначе пия зелен чай за раздвижване на метаболизма. Мерси за отговорите  Hug

# 160
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ето ме и мен след 17дневна отпуска се завърнах. Нямах никакво време за форумът от вкъщи.

Резултатът е задържане на теглото и мерките. Режимна с изключение на 3 бири. Аз попринцип нямам никакъв проблем с режима липса ми само алкохолът и по-точно бирата. 99% от храната ми е риба и пилешко месо на скара, яйца и кисело мляко. Просто нямам време да готвя допълнително за мен, но пък обожамам скара и става бързичко.

И аз игнорирам снимките и рецептите които се побликуват иначе се изкушавам...

Много ми е интересно, защо неще да помръдне тоз кантар и сериозно се замислям да не би да съм бременна. Предишният цикъл ми беше само 3дни и по-скоро зацапване - при нормален 8-10дена, но го отдадох на стресът от режима, но както писах и миналият път гръдната обиколка вече е +8см.  Shocked Ще изчакам до петък когато би трябвало да ми дойде и ако до понеделник го няма ще направя тест и може да се оттегля за известно време от редиците ви!

# 161
РУСЕНСКА СРЕЩА - 27.09.2012, ЧЕТВЪРТЪК ОТ 18ч. ПРЕД ДОХОДНОТО (ТЕАТЪРА)!!!

maikinatati, EVIQ, nat_ly, isache и  A m b e r малко повече организация този път, че ще имаме специален гост и да не се излагаме като кифли  Peace

Хубав, слабеещ, слънчев, усмихнат и слабеещ ден    Nature Sunny

Едит:
Режимна с изключение на 3 бири. ......
Много ми е интересно, защо неще да помръдне тоз кантар и сериозно се замислям да не би да съм бременна. Предишният цикъл ми беше само 3дни и по-скоро зацапване - при нормален 8-10дена, но го отдадох на стресът от режима, но както писах и миналият път гръдната обиколка вече е +8см.  Shocked Ще изчакам до петък когато би трябвало да ми дойде и ако до понеделник го няма ще направя тест и може да се оттегля за известно време от редиците ви!

НЕпомръдването е именно поради една от тези две причини, ако си стриктна в друго отношение  Peace Ако е от бирите - ще си носиш кръста още време, което не трябва пък да те разколебава  Peace
Ако е поради втората, мое мнение, че ако имаш такива съмнения дори и най-малки, трябва веднага да си вземеш тест и/или се прегледаш - ако е положителен, веднага към трета олекотена за бременни и кърмачки, а не да оставяш за още няколко дни. Това вреди както на теб така и на бебето, ако има такова Peace

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 09:19 от ANNAFACE

# 162
  • Пловдив
Знам, че във форума не си падате по хора, които се оплакват. На мен обаче ми е малко тъжно, че се случи така:
През май месец 2008 година започнах режима на Дюкан. Да кажем, че до декември свалих 37 кг - от 97 станах 60. Бях много, много доволна. Още вярвам в успеха само на този режим.
После 2009 бях ОК с килограмите, почти винаги спазвах правилата.
2010 се търкулнах по наклонената плоскост и започнах да качвам. Малко по малко. В началото без да се притеснявам с тъпото успокоение "винаги мога да ги сваля", но не.
Пробвах разни леки и според моето мнение безрезултатни режими (системата -60 кг.), спорт нещо. Резултат НИЩО.
Днес съм 87,8 кг.  Sad.
Много ще кажат "Направи пак Дюкан, щом действа." Но:
1. Психологическия проблем (който е по-малък). При предишното ми отслабване го направих с майка ми и двете свалихме тогава по 30-тина кг. Тя също напълня сега отново. Сега обаче живея със супер слаб, дори кльощав човек, който изобщо не осъзнава, че аз напълнявам така и, че трябва да променим начина си на хранене. Той яде всички забранени неща, когато и както реши и никога не пълнее  Cry.
2. Финансовия проблем. Не зная дали сте го коментирали. 2008 получавах същата заплата плащах 182 от наема ми сега и си позволявах да купя всичките протеини и да готвя за обяд на работа и вечеря в къщи - пилешко, млечни обезмаслени, яйца, риба и т.н. Сега със същите пари, като се храня на стола и не купувам пилешко филе и т.н. парите трудно ми стигат. Мислили ли сте дали Дюкан може да се направи във финансово икономичен вариант. Опитах веднъж или два пъти, но на мен не ми се получи.
Възхищавам се на всички с успехи. Зная какво е да отслабнеш и как се гордееш за всеки килограм. Мен ме е срам съответно за всеки качен килограм. Пожелавам ви да продължавате все така да слабеете и да се разхубавявате. А дано и на мен да дадете малко съвети и аз да измисля нещо по въпроса.

# 163
  • Русе
ааааа, не беше ли на 27,09,2012  Shocked или аз греша

# 164
 ooooh! ooooh! ooooh! 'звинете ме
Много съм заспала напоследък, 27ми е, редактирах се по-горе Peace

Общи условия

Активация на акаунт