Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 716
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • Плевен
Привет,  дами!
Даа, права си Тяна - така е с фитнеса при дюканстващи дами над 80 килограмови! Първо трябва да се махнат бързо 10-на килограма и после да почнат да стягат мускули и кожа. От собствен опит знам, че при мен поне фитнеса ужасно забавяше нещата и като не мърда кантара с месец да речем - мерси от стегната кожа и мускули...много е демотивиращо и затова почвах и спирах всяка година...Сега нарочно не влизам този първи месец и виждам, че е съвсем различно положението...Но и мен ме гризе съвестта, защото аз бях редовна - даже сега съм си прекъснала картата за фитнеса по средата и сакчето с екипа ми стои тук в службата и аха - да го грабна и - в залата. Налага се да почакам ощще малко, защото ще умра ако стопирам и този път тръгналото надолу кантарче! Нека поне организма ми свикне, че ще му подавам правилната храна, редовно, а после да включа и натоварването от залата. Нямам повече временце, момичета...Днес заради вчерашното начало на 5ПЗ - имам + 500 грама, но не се притеснявам! До утре! Обичам ви!

# 526
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Лелеее, "скъсали" сте се да пишете днес... Аз сега какво да правя, да оставям козинката и...

Лека, мека, палава, розова, режимна и спокойна нощ  Hug

# 527
При мен нищо ново, Кантарев си знае неговата песен и не разбирам вече защо така  Cry Не съм била дълго на тези кг, че да има памет организмът и трудно да ги прескочи. Била съм дълго 71,5 кг, но 76,5 не съм Sad Омръзна ми Sad Не се предавам, просто имам нужда да се оплача и да споделя, защото знам, че вие ще ме разберете перфектно!
Шуши, Люската, къде сте?  Hug

# 528
  • София :(
                    Добро утро  Hug
              Да нападаме кафето и да хукваме, отново...

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 529
Флучия оплачи се , оплачи се, че да ти олекне, ако не на кантара поне на душата. Аз така изпадам в потрес, когато от едно макар и невинно изтърване от време на време , кача кило две и после цял  месец не мога ги смъкна и не, че е толкова важно, ама така започва началото на края. Много се пазя и пак се оттървам от време на време, ама все пак човешко си е да се натъпчеш понякога с нещо вредно Embarassed не може все да сме стриктни и праведни:) Напомням само, че   пета  година съм в клуба на четвъртофазничките  bouquet
П.П - кафе може, ама на баба и е рано да хуква, още не са отворили магазините Joy

# 530
  • София
Добро утро, момичета! Hug
Мимс, благодаря за кафето   bouquet  вече си го пия във вашата компания сутрин.
Днес отбелязвам приятен минус от 0.6 кг, който променя една от цифричките на везната ми Simple Smile Риба, риба - там е ключът от палатката  Blush

# 531
       Добро утро мили дами!Бях се позагубила/в пряк и преносен смисъл/но ето ме отново сред вас!Загубих/временно /надявам се битката,но не и войната!!!Причините са ясни-прасето си е прасе!Оправдания мога да измисля много,но тук съм не да се оправдавам,а да продължа напред.
     Извинявам се на всички,на които не оправдах доверието,а те се мъчиха да ми помогнат!Фактите са ужасяващи-качих осем килограма,днес се премерих,незнам дали са реални,защото съм в МЦ-5 дена ще съм на П дни,а може би трябва седем?
     Както и да е-завръщам се по-мотивирана от всякога!Пожелайте ми успех!Нуждая се от подкрепа!

Желая на всички вас,прекрасни дами-слънчев и отслабващ ден!Бъдете здрави!

# 532
  • Испания
Добро утро!

МимсчеHug грабвам и от твоето каЙве. У нас пия второ плюс твоето - три /за щастие/.  Wink

Бубче, успех и право по правилния път! Ти можеш и съм сигурна в това!  Hug

# 533
  • Русе
Bub.ka добре дошла в отбора на несериозните, но и ние сме хора.Грешим..., но е важно да се осъзнаем.Аз днес за първи път от не знам колко време се харесвам  Blush
Днес имам сомочувствие, нов цвят на косата, гримирах се и много ми е гоТ. Не мога да си представя, като (надявам се) постигна целта  newsm44
А и вчера направих пилешките пържоли на скарата.Ами те били много хубави, а аз да се мъча да ги ям само на фурна едни гадни все ми ставаха.И скумрията си опекох, не ми залепна.Мъжа ми се върна и един от подаръците...., познайте какъв беше... По пътя спрял до Пловдив на един рибарник и ми купил пъстърва  Joy . Че и 6 бр. доста ми е, за човек който много много не обича рибите, но ще потърся изпитани рецепти за да ми стане вкусничка и да ми донесе мноого минуси.Днес нямам минус, защото вечерята ми беше в 22ч, което при мен в ежедневието няма как да се случи.Вечерям си около 18ч, но снощи беше изключение докато оизпека всичките диетични храни + нережимните  гозби за останалите и .... 22ч .Хайде много се разприказвах, ама какво да направя като ми е хубаво с вас   bouquet Hug .Отивам да си пия чая и да работя.Лек ден.

# 534
  • Испания
maikinatati, чудесно е, че се чувстваш прекрасно!  Hug

Пъстървата си я правя само в МВ. Режа на две по дължина. Слагам в чиния, леко посолявам, поръсвам с малко черен пипер, капвам малко лимон, захлупвам с капак за МВ /защото гъррррми по време на печене  Wink/ и пека 10 минути на максимална мощност. Става бързо и е много сочна.   chef

# 535
  • София
maikinatati, обожавам пъстърва - ако са ти много, пусни една-две да доплуват до мен Wink
По-горе пропуснах да отбележа,че днес правя 4 месеца в компанията на мосю Дюкан  Simple Smile Резултатът от които е минус 14.8 кг и за мен е повече от удовлетворителен. Комплиментите ги приемам под формата на пъстървички  Laughing

# 536
  • София, в момента в любимото ми село Железница
mimensita благодаря, че така прекрасно се грижиш за нас!

maikinatati  а така момиче ние сме си убавици и все по-Убави ша станем!

bub.ka една протегната ръка за теб. Добре си дошла отново. Важното е, че си се осъзнала.

Karimma страхотен резултат!!!

Аз седя на моите 58кг. и нещат по никакъв начин да се променят. Вече почвам да се обезверявам. Това което свалих първите 2-3седмици си остана и от тогава +/- 1кг.

# 537
 Добро утро! Искам да помоля да споделите мнения за варианта 2/5.. 2дни на протеини и зеленчуци, останалите 5- нормално хранене, без прекаляване. Имам нужда да отслабна още 2-3кг. но по-важното е да задържа резултата от последните няколко месеца, който постигнах с много тичане по задачи, масаж и кавитация и здравословно хранене, като ми остане време  Embarassed  Била съм на Дюкан, постигнах страхотни резултати преди 2-3 години, мога да спазвам режима, просто искам да си задържа резултата този път..
  bouquet

# 538
Чувствам се прекрасно! Да, може да съм в началото, но пък съм в настроение, Кантарев ме радва... и в общи линии... с хубава музика се радвам и на този ден... От два дни тренирам... Правя си сутрин по 40-50мин. тренировка... Само дето не си ям триците редовно и определено сама ще се блъскам с тигана...
След по-малко от месец имам важно събитие. Надявам до тогава да изглеждам по-прилично и да се чувствам по-добре в кожата си. НЯМА, НЯМА, НЯЯЯМА да се откажа... Ще пиша ако трябва всеки ден, по 10 пъти Grinning ! А вие да ме държите изкъсо! Много ми е важно Simple Smile) !
Подкрепям всички онези, които също като мен съжаляват и са започнали наново... Надявам се всички заедно да вървим към целта и да се радваме на резултатите, които постигаме Simple Smile !
Хубав ден,момичета... Много търпение и вяра ви пожелавам и днес   bouquet

# 539
  • Плевен
Сладурчета, привет!
Браво, Майки и Дрийм За чудесното настроение, което имате - то се предава и на нас!
Ииии, Кари, честита месечинка и адмирации за чудесния резултат до тук! Все така да е и нататък! Лесно да се махат тези килца! Мисли за целта и дръж мотивацията на ниво!
Флучия, не се кахъри - гледам, че резултата ти до тук е супер! Задържането го приеми като - стягане на кожата! Дай й малко време - организма си знае! Когато не изменяш на режима - всичко ще си дойде на място и ще падат килца! Няма друг начин!
А, Бубче!?! И аз така като теб - ту влизах, ту излизах от режима...но после си казваш - вместо вече да се радвам на прекрасна фигура, здраве и визия, самочувствие, аз още тъпча на едно място! Дай си сметка, че нищо не се постига като се налапаме с разни въглехидрати и т.п.боклуци - сладко и вкусно е само на небцето, организма ни страда от това нещо, не си мисли, че му се радва както нас самите - то е само в главата ни. Нито ни успокояват сладките неща, а са като дрогата - с едно не можеш и става лавината!
Наднорменото тегло благоприятства доста болести! Хайде да се отървем веднъж завинаги от него и да се радваме на здраве и щастлив живот с ново тяло и бодър дух! Аз само като знам, че правя нещо в тази насока и ми е прекрасно на душата! Освен всичко друго и на тялото ни е леко, спим добре - как да не са всички дюкеси в настроение всеки ден! Да не ви тревожи показанието на кантара! Той ще се оправи след някой и друг ден - важното е да не излизаме от този коловоз - протеиновия режим на доктора. Прилагайте го правилно, обаче! Наистина е най-добре бързо да минем през втора фаза...Чао! До утре! Не забравяйте водата!
Майки, мятай и пъстървата на скарата!!! Не готви друго на останалите - нека да хапват от твоето!

Общи условия

Активация на акаунт